Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 903
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 175
Хората с опит дрънкат нонстоп та чак ти надприказват мислите, карат те да мислиш какво те искат ти да мислиш. Елена го може, Генчо нищо не може в тва отношение. На моменти показва някакъв характер ама като цяло е смешка.

# 2 176
  • Street of Dreams
Първото реалити, което гледам и често ми окелва, като свърши епизодът.
От всички жени, най-противната е Ергенът - никакъв характер, никакъв речник и присъствие, само върти едни очи и целува всичко, което до 3 не е по дърветата, сякаш сега му се е паднало (може и така да е). Блякс.
Мисля, че страда от много дефицити и ги крие зад привидна дълбочина.

Разбирам Елена с всичките й драми, чувството че животът не е справедлив с нея и автентичността на чувствата й, на надеждата й, как все се опитва да направи правилното нещо и как й се вижда нечестно. Самата мисъл, че не е направила правилното нещо с гердана я накара да се срине психически. Напълно съм съгласна с нея за целувките - това предаване е болно как нормализира да целуваш някого, който преди два часа е вкарал езика си в устата на друга, че и да се радваш и да ахкаш. Сигурна съм, че отвътре е чувствителна и крехка и има нужда от одобрение, близост и топлина. Мъчно ми е да я гледам, чак искам да я махнат да й олекне - любовта не е по заслуги и не се печели. Тежка е Елена.
Най-голямото доказателство е Валерия - никога но бих я изтърпяла в живота, но тя ТРЯБВА да спечели (тя пък една печалба). От самото начало има нещо специално между тях, любовните писма тежат повече от 1000 диаманта, фаворизирана е и тя се държи самоуверено  според това. Цялото й държание на лошо момиченце, дързостта й и чувството й за собственост са обосновани и легитимни  - защото той ги одобрява и поощрява.  На него му харесва, а той е целта. Какво да я спре? Нежна, лека, ефирна, с неин си морал какво е добро и какво лошо, ревнива, злобна (като всяка жена малко или много), той я фаворизира от самото начало и мисля, че много си подхождат.

Противна ми е Пам - през цялото време в ролята на жертвата и целия й образ е изграден върху това, че дебела била, ама хубав човек била. Ами не е. 🙄

Ирина ме кефи по някакъв начин - вамп го раздава сама пред камерите, но пред него не смее - показва внимание, нежност и нужда. С това ми е интересна и бих й дала повече ефирно време да видя каква е.

Поли ми напомня на гумено пате за вана, което някое дете постоянно стиска. Предсварям си я като домакиня и майка, като се ядоса с този глас и умирам от смях.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 13:55 от OnDiNe_

# 2 177
Май си имам нов фаворит - Джия. Много е сладка, не мога да и се сърдя май за нищо. Аз също мисля, че тя не искаше да е в този роля и беше окей, че не се съгласи, както някой написа.
Микаела какво му се обяснява за червената коса, това ли ѝ е единственото нещо, с което изпъква? Дано е научила правилното произношение на думата “специфично”.

# 2 178
Ся малко ще ви скандализирам, но според мен Елена не е вътре заради Евгени. Има много причини, най-вече свързани с егото ѝ. Да е център, да е различна, да е популярна, да се докаже в конкурентна среда, да монетизира познанството си с екипа и да покаже практическите си умения в сферата на реалити форматите… Но най-вече да е харесвана. Първо от зрителите, после от Евгени, защото така е честно…

# 2 179
Май си имам нов фаворит - Джия. Много е сладка, не мога да и се сърдя май за нищо. Аз също мисля, че тя не искаше да е в този роля и беше окей, че не се съгласи, както някой написа.
Микаела какво му се обяснява за червената коса, това ли ѝ е единственото нещо, с което изпъква? Дано е научила правилното произношение на думата “специфично”.

Тая па се правеше, като че ли е нейният естествен цвят. Дали е било за жените, които се боядисвали тъй, че означавало нещо си там. Като цяло е смешно да се правят изводи за някого от това, какъв цвят е косата.

# 2 180
И аз да ви скандализирам, ама според мен, ни една не е влезнала вътре само и единствено за Ергени.

# 2 181
И аз да ви скандализирам, но Евгени не е влезнал, за да си търся жена и майка за децата си.

# 2 182
Подозирах единствено Милиту!

# 2 183
Забелязвате ли как се радва Евгени на всяка целувка, особено с ново момиче🤣🤣 Като дете на близалка😂 Много ми е смешен и с този израз как искал "да бъде всичко "дълбоко"". Доста често го използват.😅🤣😂

# 2 184
# 2 185
На мен любимо ми е ‘няма нужда да си говорим’ 😄

Забелязвате ли как се радва Евгени на всяка целувка, особено с ново момиче🤣🤣 Като дете на близалка😂 Много ми е смешен и с този израз как искал "да бъде всичко "дълбоко"". Доста често го използват.😅🤣😂

# 2 186
На мен любимо ми е ‘няма нужда да си говорим’ 😄

Колко удобно 😀😅😆🤣😂

# 2 187
Той затова заведе Айлин да се гмуркат

# 2 188
Евгени ми е вече като някакъв психопат, колекциониращ  женски трофеи.. Не е съвсем на себе си това момче

# 2 189
  • софия
Милиту и Мегън. Те двенките за мен са идеалистките, които са влезли с идеята за любов. С едната се подиграха яко(не, че нямаше заслуги и тя). Другата я държаха да се гърчи до последно и после Генчо я изгони така, както би изфъчкал досаден комар. Честно казано на мен ми е кофти за тези момичета.  Не са обиграни, имат си мечтите и въжделенията, а накрая излизат окарикатурени от продукцията.
 П. П. Между другото вече в няколко подкаста с ергенки се чува, че доста от подаръците при влизането са хрумка и настояване на продукцията. Вчера и Кристина го намекна при Дечо и Туджарката.

Общи условия

Активация на акаунт