Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 870
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 235
От Елена би излязъл доста добър политик.

От снощния епизод най-много ми хареса как се забавляваха "прислужничките". Изглеждаше весело, а и добре влязоха в стилистиката на домашни помощници от сапунен сериал. Поли ми стана симпатична с желанието си да им помага. Познавам такива хора и са много благи, чак трябва да им се скараш, за да си седнат и да се наслаждават на нещо. Изглеждаше искрена - явно и в живота си е такава.

Срещата на Евгени и Айлин също много ми хареса. Все нея я води на водните атракции, може би някои от другите момичета не могат да плуват? Беше нежна и игрива, даже леко детски се държа. Не знам как си я представят Пам и Елена, когато говорят как залагала на сексуалното. Може би я бъркат като типаж с Ирина или Боряна просто защото на тях самите им се струва секси.

# 2 236
За мен просто не кликнаха на всички нива. Не се получи магията. С Вал се видя, че се омагьосаха от пръв поглед. Неведоми са пътищата на любовта. Там формули и изчисления не важат. Или се получава или не.
Точно така! Тук понякога се коментира, взависимост от симпатиите на пишещия, така все едно ергенът няма как да избере Елена заради многобройните й дразнещи черти или Валерия заради нейните недостатъци. Опазил Господ да се валидира една жена според това избрал ли я е Евгени.

# 2 237
  • Street of Dreams
Споделям горното мнение на OnDiNe_ относно личността на Ергени и опита му, като добавям и това, че той иска някоя млада жена, не толкова сериозна и ангажираща, да му мяука и да не го натоварва, но същевременно и да поема тя инициативата, а той само да седи като бей, докато му правят масаж или му лъскат егото с комплименти.
Определено му трябва аниматорка - този мъж абсолютно не е способен да води - та той две изречения не може да върже, камо ли да си поеме мъжката роля и с нещо да е активен и интересен. Той не че иска да е бей, просто толкова си може. От друга страна трябва да бъде воден толкова фино, че да не почувства крехкото си его засегнато по какъвто и да е начин. Затова Валерия му е идеална.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 17:02 от OnDiNe_

# 2 238
  • София
Участието на Валерия ще започне да й се отплаща по отношение на каузата й. Blush
Аз имам 2 кучета. Едното спи при нас в леглото. Още сме живи след 10-годишно споделяне на едно легло. И между другото е чихуахуа. Grinning
Скрит текст:
Много се радвам, за това малко бижу. Доста време изкара в клетка, в клиниката.
За съжаление, тези които ги обичаме и ни боли за всяко едно, нямаме възможност да вземем всички, колкото и да се опитваме да станем дядовата ръкавичка.
Почти всичките ни приятели и роднини, са с повече от един домашен любимец - от улицата.
С майка, татко и сестра ми, прибирахме всяка душичка която има нужда от помощ(не само котета и кученца)
Е, живи сме!!! а сега ние двете чрез деца си, предаваме нататък тази безумна според някои, любов и състрадание

Не вярвам ПРЕДАВАНЕТО да помогне много, в тази посока - омразата на много хора към животните, се прехвърли върху Валерия и обратното - внушенията и извъртането на думите на Валерия, от Елена и Пам, генерира много негативно отношение към животните. Няма да се учудя, ако започнат да си изкарват озлоблението към Вал, върху бездомните душички.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 18:36 от Mari_Mar

# 2 239
Аз вече започвам да се съмнявам, че е избрал една от двете. По-скоро виждам в двете някакво отношение към него, както и на камерата или сценаристите. Но когато го погледна, той ми е безразличен, някак далеч от всичко. Изпълнява като кученце сценария, камерата ни показва това-онова от двете момичета, нооо от негова страна всичко е много вяло.
Единствено с Пам се отпуска, защото не е ангажиран с нищо. Макар тя да му дрънка само глупости.

# 2 240
Участието на Валерия ще започне да й се отплаща по отношение на каузата й. Blush
Аз имам 2 кучета. Едното спи при нас в леглото. Още сме живи след 10-годишно споделяне на едно легло. И между другото е чихуахуа. Grinning
Скрит текст:
Много се радвам, за това малко бижу. Доста време изкара в клетка, в клиниката.
За съжаление, тези които ги обичаме и ни боли за всяко едно, нямаме възможност да вземем всички, колкото и да се опитваме да станем дядовата ръкавичка.
Почти всичките ни приятели и роднини, са с повече от един домашен любимец - от улицата.
С майка, татко и сестра ми, прибирахме всяка душичка която има нужда от помощ(не само котета и кученца)
Е, живи сме!!! а сега ние двете чрез деца си, предаваме нататък тази безумна според някои, любов и състрадание

За съжаление, не вярвам ПРЕДАВАНЕТО да помогне много, в тази посока - омразата на много хора към животните, се прехвърли върху Валерия и обратното - внушенията и извъртането на думите на Валерия, от Елена и Пам, генерира много негативно отношение към животните. Няма да се учудя, ако започнат да си изкарват озлоблението към Вал, върху бездомните душки.

Аз обичам животните и смятам, че Валерия изобщо не е такава зоолюбителка, а парадира с обичта си за личен ПР. Това лицемерие още повече ме кара да не я харесвам!

# 2 241
Мари Мар, чудесно и благородно е това, което правите. Не си права за прехвърлянето на омраза към животните към Валерия, мисля че най-симпатичната й черта е отдадеността на каузата й. Не се подлъгвай по няколко истерясали трола в инстаграма й.

# 2 242
Смисъл ще се радваш ако приятелка ти или жена, която ти е симпатична, дойде да целува мъжа ти/ гаджето. Океййй… далеч съм от такава доброта аз.

Защо мъжът ми/гаджето ??? Чий мъж и гадже е Евгени. Говорим за хора видяли се на една две срещи , обменили няколко общи приказки, и малко слюнка, понеже няма какво да си кажат пред камерите. Няма аналог със семейство и натрапница ,, по -скоро група жени хванали се на бас ,коя ще свали новия колега ))) Така, че доброто настроение и шегите не ми се виждат толкова нелепи и "лицемерни" .И Начетената другарка, няма какво да размахва пръст. Може би разсъждавам така, понеже хич не го харесвам Ергенчо . Не зная какъв садист и изверг го виждат тук , а също и гей женомразец..От къде пък на къде някой трябва да е влюбен в друг само от едни режисирани разходки и вечери , камери ,ангажименти, неестествени разговори .Симпатия , привличане окей  Даже ми е по скоро малко чехльо отколкото , строг алфа , а изблиците му са просто инфантилни и момчешки . Така, че все пак нека не прекаляваме с определенията , понеже има истински садисти , женомразци, унижени хора и жертви търпящи реално насилие - а тук на някой просто леко му джъзнали (опарили) егото и ужасТ. Драма .

# 2 243
  • София
Аз обичам животните и смятам, че Валерия изобщо не е такава зоолюбителка, а парадира с обичта си за личен ПР. Това лицемерие още повече ме кара да не я харесвам!
И как точно тази нейна дейност и влагане на средства и време - вече пет години, помага на работата й в Япония!? или за други ангажименти, като модел?
Както виждаш, това носи само негативи и куп задължения - нищо друго! защото за много хора, тези които се грижим и спасяваме животни, сме самотни, луди, нечистоплътни и някаква много долна категория същества, виновни за нападнатите от кучета и за всички болести и беди по Света.

# 2 244
  • # супернатурална #
Miriel, благодаря ти за това, което споделяш. Затвърждава мнението ми, че ммпго хора гледат предаването така, калто Елена е чела...каквото е чела. Без разбиране.
Лъвица, всеки път е удоволствие  за мен да те чета.

Много е интересно това със снахата. Ще се оптам да подредя някои по предпочитания(не, че някой ще ме пита, за радост)

Поли-както някой написа, ако изибобщо има интелигенция вътре, това е тя. Това, както красотата си, смятам ще предаде на внуците. Маниерите малко ме дразнят, но тя снахата все трябва да те дразми с нещо.
Валерия. Харесва ми, че никога не си оставя магарето в калта. И още много ще расте. Ще си се хапем с нея...идилия. Внучетата ще са хубавки и добре...дресирани 😁
Мика. Плещи глупости, когато е оритеснена, но ше гледам да не я оритеснявам...много.

Пази Боже:

Елена. Олицетворява всяка една моя лоша черта, с която съм се борила от 5 клас и продължавам да се боря. При нея борбата е на грешния фронт. За да победуш навън, първо трябва да победиш вътре в себе си. Нулево ниво на емоционална и социална интелигентност. Четвне без разбиране, слушане/гледане без разбиране, живеене без разбиране.
Пам. Абстрахирам се изцяло от външния и вид. Той не може да е причина за тоталното изкривяване на реалноста, уж в нейна полза. Нелепа, дразнеща,страхлива и коварна. Може и да не се предава гвнетично, но се възпитава. Мерси съм внуцуте ми да са тръшкащи се и изискващи сополанковци, неспособни да поемат живота си в ръце.
Останалите са в графа -каквото-такова. Отчитам факта, че форматът е извадил най-лошото от тях, така че никоя не е прекалено зле.

# 2 245
Най-важното за свекървата е да прави разлика между снаха и съпруга, да не се меси в изобра и семейния живот на сина си. Иначе Елена би била ок снаха, стига да не говори за преживяванията си клубовете в Берлин. Ирина ако е снаха на някого не трябва да живеят в една къща, освен ако свекървата няма против да чува през стените как пъшка в ухото на сина й. 😆
Някоя ще вземе ли Евгени за зет?

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 16:34 от T.Valcheva

# 2 246
Аз не съм фен на Елена, но комплексираността е далеч по-характерна за Айлин и Валерия, отколкото за нея, например. Няма човек без несигурност и слабости - ако демонстрира другояче, и колко е над емоциите и да се чувства като жертва - толкова по-несигурен всъщност е, с фалшиво завишено Его. Онзи разговор на Айлин с Пам - въпросът на Пам беше скандален, факт, но отношението на групичката Габи, Елисавета, Айлин и Валерия към Пам беше меко казано лошо, а това, че самата Айлин не сипе обиди, а седи да ги слуша от приятелката си, означава, че е пасивен наблюдател и приема агресията на реалния агресор - също толкова не окей. Основното в случая е, че Айлин се вижда като нещо повече от Пам - веднъж нея я жегнали, и тя не може да го приеме, намира го за не-окей, фръцкаше се и вдигаше децибелите. Така извъртя нещата, че едва ли не Пам трябва да бъде разпната за един некоректен въпрос, при положение, че некоректното държане от Г и Е, поддържано от А и В, си беше нормализирано. И даже й дрънкаше как нямало да се разплаче, как това било разликата между нея и Пам. Това беше мега токсично - гледат го юношите и си мислят, че най-женственото и "правилно" поведение е да се покажеш колко си велик чрез липсата на показване на емоции (тъга в случая, нали са я жегнали). Голямото излизане от ситуация, няма що, показа се колко е обидчива и фалшива само. А на Пам й стана по-гадно, разбира се, тъй като и на нея, като на Елена, капацитетът й за емоционална емпатия и себе-рефлексия е далеч по-висок от този на Айлин и Валерия.

И на мен това ми направи впечатление у Айлин. Хората изразяват обидата по различен начин и може би нейният е чрез гняв (все пак е Овне), но ми стана интересно как първото искрено нещо, което сподели беше за да изманипулира някого и да го направи по-черен от черното, да го накара да се чувства виновен. Друг е въпросът колко преувеличи за връзката с баща си. Защото аз ако виждам моята дъщеря в оскъдни тоалети да се натиска на някакъв, последна грижа ще ми е, че някой е изтъкнал това й поведение на хартия.
Не защитавам Пам - опита се да го обърне все едно от загриженост е задала въпроса, а всъщност си беше да си го върне поне малко заради грубите шеги. Ако си толкова железен, признаваш си навреме какво си направил, не когато сравнят почерците и стане явно всичко. Но и Айлинката... Харесва ми лекотата й в общуването, но ако се редува с дълбочина, тогава е печелившо. Само хахо-хихи или само задълбаване (Елена) омръзва.

# 2 247
Цялата тази идея на предаването - един мъж,за чието сърце се борят 20+ жени, е нелепа. Да се навиеш да участваш в това нещо и като мъж,и като жена за мен е неразбираемо. Не вярвам в чистите и безкористни "чувства" в тази къде конкурентна, къде-не среда, и то - в национален ефир. Никой не е такъв будала,пък макар и "непоръбен" 😀. Да не говорим за целуването на конвейер в рамките на един ден. Цялото това фиаско е един пиар за абсолютно всички участващи. Един ден ще споменават всеки един от тях: А,да, това е Х от Ергенът. Хем ме дразнят,хем го гледам. Имайки в предвид,че много зрители са така-да, постигнали са целта. Като се абстрахирам от всичко по-горе, смятам,че Евгени има истински интерес единствено към Валерия. Към останалите момичета, премреженият му поглед говори само за един вид интерес,който като цяло не трае кой знае колко дълго.

# 2 248
Поли за мен е невероятно инфантилна с панически страх от конфликти, нула лични граници и вечно преекспонирано желание да покаже, че всичко е леко, меко и весело.

Изкуствена, пренавита и в много ситуации - неадекватна спрямо обстоятелствата. Аз-ът й е толкова подтиснат, че не искам да си представям какво й коства да поддържа тази обвивка.

А е добра иначе. Много даже. Сигурно е и интелигентна.

# 2 249
  • Разпиляна във въображението
Елена му влиза остро. И в двете срещи до момента на диванчето го почва от самото начало. За червилото, за клишетата, какво искат жените и т.н. Със силен, назидателен тон, все едно той е сбъркал, или е малко момче. Наистина прави впечатление, че групичката й са обсебени от Валерия и сякаш целта им е да я изкарат от нерви. Разбрали са, че засегнат ли нея или приятелките й и се жегва. И самата Елена казва "Очаквам в един момент да се почувства толкова безпомощна, че агресията й да започне да избива яко".

На следващия ден, след коктейла, на който прекъсна срещата на Валерия и Евгени, Елена си обсъжда с Пам, че много й харесала вечерта.
Пам – Много доволна, хареса ми, че беше толкова смела и отиде да прекъснеш среща.
Елена - Радвам се, че прекъснах тази среща  Валерия. Нарочно ги поставих в светлината на  прожекторите /преди да излезе навън Елена разгласи с патос, че Валерия и Евгени са се целували и продължи с коментарите, когато той влезе вътре при момичетата/. Най-малкото смутих Валерия, което е достатъчно за мен.
Пам - Хареса ми. Валерия парадира с любовта си към животните, защото осъзнава, била кофти човек с останалите хора.

Мика печели среща и Елена коментира: Много се радвам за Мики. И много се радвам, че не е Валерия.

Все още очаквам злобатата у Валерия да се прояви. Елена и компания водят с няколко обиколки напред.

Валерия не е изисквала. Смяташе да разбере дали нещата са истински, ако той прави и говори същото на останалите както и с нея, ще е фалшиво. На следващата вечер каза, че държи само на бележките.

Елена вирна една глава след като даде краката си за масаж на Евгени. Влезе в стаята, вдигна си чашата високо да отпива, започна да се върти все едно притежава мястото, а всички останали са й гости. Пълна демонстрация. Иначе била заобиколена с фалш. Позьорка.

Общи условия

Активация на акаунт