Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 126 657
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
А, сетих се и още нещо за Айлин.

Струва ли ви се и на вас, че с играта с листчетата и Евгени, се опита да омаловажи писмата му с Валерия? Сега вече и тя си е писала нещо с него, макар и не под формата на писма.
Въпреки че не го спомена на коктейла, стори ми се, че искаше да компроментира тази запазена за Валерия територия.

# 2 416
  • софия
За мен това с листчетата си беше чиста хрумка на продукцията. Белким ги разговорят малко. А то какво стана, на листа изписано: мозъчето ми блокирВа. 😀

# 2 417
Да се включа в играта с положителните качества, ама така както съм ги нацвъкала Sweat Smile
Интересно би било и да посочим отрицателни качества на любимките си Bowtie

Боряна (трудно ми е тук):
Nature Boom дълги крака
Nature Boom хубави зъби
Nature Boom незлоблива

Джия
Nature Boom излъчва топлина и уют
Nature Boom една от малкото, които имат гърди, макар и изкуствени Grin
Nature Boom хубава коса

Ивелина (и тук ще се мъча):
Nature Boom това, че е художничка
Nature Boom хубава коса
Nature Boom хубава усмивка и брадичка

Ирина (и тук)
Nature Boom хубави очи
Nature Boom има някаква особена кротост в нея (да, знам - на моменти е злобничка и хищна)
Nature Boom отбор Елена е Simple Smile

Евгени (с него ще ми е най-лесно, макар да съм го 'хейтила' най-много)
Nature Boom добра външност - тяло, усмивка и очи. Малко по-космат и късокрак е, но бива
Nature Boom талантлив и реализиран професионално
Nature Boom страстен Blush

Габи и Елисавета

Nature Boom добри приятелки
Nature Boom непосредствени, колкото и да са посредствени Grin
Nature Boom проявяваха някакво чувство за хумор Simple Smile

# 2 418
  • софия
Веднъг казвам за Елена:
 Пренавита е.
 Има прекалено много очаквания към околните.
  Да оставя малко мозъка да почива и да се отдава на момента.

# 2 419
СлаБе, И аз бих казала същото за Елена! Не ми харесва и че понякога прави едни криви физиономии, както и че е твърде отстъпчива към Евгени.

За Валерия:
Nature Boom агресивна
Nature Boom нахална и несъобразителна
Nature Boom незряла и със странно отношение към книгите Grin

Виктория
Nature Boom неориентирана/леко двулична
Nature Boom неестествена
Nature Boom може би и скучна...

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 14:58 от ladonnae

# 2 420
Веднъг казвам за Елена:
 Пренавита е.
Има прекалено много очаквания към околните.
  Да оставя малко мозъка да почива и да се отдава на момента.

Точно. И аз съм скорпион, ако това има значение, и бях прекалено взискателна – Ама, как не се сеща?, Не може ли да съобрази поведението си?... Колко време ми отне да не се дразня на глупавите хора... Сега вече знам, че те не са виновни.

Затова не се дразня на Валерия и Айлин, а и на останалите „неориентирани“ момичета. Ще натрупат житейски опит и ще се променят. Не са виновни, че са хубави и всичко им се получава по-лесно.

# 2 421
Здравейте, момичета!

Чета ви от няколко дни, реших и аз да се включа:smiles: Много интересна дискусия се е заформила Simple Smile

По последните два епизода + положителните неща (за всяка ще кажа):

Айлин: доста изкуствено ми беше това "Мисля, че започвам да се влюбвам". Че и няколко пъти го повтори, сякаш сама иска да се убеди в това. Положителните ѝ качества: 1) за мен е много красива - не просто природно, но и се вижда, че се поддържа; 2) има някакъв стремеж към обективност - когато Валето се опитваше да хапе Елена пред Айлин, Айлинката прекъсваше опита; 3) кефи ме това флиртаджийство в нея, игривостта ѝ.

Елена: харесвам я Етито, но не ме кефят тия изпадания в крайностите. За мен тя последния епизод съвсем излобя. Не толкова в играта, колкото в синхроните. И наистина от време на време ми е натоварващо да ѝ слушам анализите (както и на Пам). Да показваш интелект не значи непрестанно да си в някакъв философски моуд и да говориш умни слова. И ЕнтЕлЕгентните имаме нужда да си кажем по някоя простотия, само с умни приказки ще си умрем от скука:smiley: Инак последните епизоди се вижда, че много се е пренавила Етито. Дали това е резултат от изолацията, дали, защото сама е влязла във филма или продуцентите тънко са я вкарали в него - можем само да гадаем. Само ще кажа, че тя явно няма нищо против Валерия, защото на играта с аватарите се избъзика с нея, след като Валето се нацелува с ЕргенинО, а и в последния епизод, когато Наум "влизаше" на сцената, на полянката бяха насядали доста момичета и си говореха спокойно, сред които Ети и Валето. Положителните неща: 1) като е на кеф, има някои доста остроумни коментари; 2) чувствителна е (само да не прекалява); 3) има дар слово и ми е приятно да я слушам, изказва се богато, използва цялата красота на езика ни.

Валерия: не ме изкефи момето, след като наруши правилата на онзи коктейл и се натресе. Не виждам смисъл да ѝ коментирам външността, всеки си има вкус. За характера... като тийнейджърка ми е, незряла и емоционално, и в някои разсъждения. На моменти ме дразни с изказванията си в синхроните, но като се сетя, че точно така разсъждават някои девойки на 14-15 години, се усмихвам и подминавам Simple Smile И наистина Генчо нея си я харесва най-много, то от самолет се вижда. Щом се харесват, да се взимат. Негов си е изборът. Положителните неща: 1) има нещо много нежно и чисто във външността ѝ за мен, което ми харесва на фона на всички джуки и силикони; 2) в повечето случаи си казва, каквото мисли; 3) в тая романтична неопитност има нещо много чаровно.

Виктория: има нещо, което ме дразни в това момиче, даже не знам точно какво. Нелогична ми е тая игра на срамежливка, предвид визитката ѝ. Извън това ми е скучна и някак безлична. Положителните неща: 1) звучи ми балансирана в мненията си, когато съм я слушала да ги изказва; 2) има супер тяло; 3) има хубава усмивка.

Микаела: много ми е симпатична, ама понякога има някои доста странни изцепки:smiley: Това за червената коса примерно. На моменти ми звучи откровено глуповато, което не ми се връзва с това, че учи право, там нивото е високо. Толкова ли ги притеснява тоз ерген, че мозъците им спират да работят нормално Smiley А също ме издразни при конфликта Пам - стринка Елисавета. Сори, ако сте го писали някъде по-назад, чета тук от сряда. Но ако наистина са ти се подигравали и знаеш колко е гадно да си в тая позиция, вместо да ходиш в другата стая да ревеш и да обясняваш колко ти е гадно за настоящата жертва, застани до нея и я подкрепи. Положителните неща: 1) опитва се да разбере емоциите и гледната точка на хората, когато разговаря с тях; 2) явно, по силата на това, че е пътувала много, е широкоскроена; 3) харесвам я като външност.

Ирина ми е симпатична. Като изключим малките ѝ моменти на злобеене, което в такъв змиярник май си е нормално, ме кефи, че се държи на положение и не тича след ергенинО в отчаяни опити да получи целувки и милувки (да се зачете като положителна черта). Още положителни черти: 1) самоуверена е, явно се чувства добре в кожата си; 2) не е многословна, но каквото каже, отразява мнението ѝ и думата ѝ тежи някак.

Пам: на моменти ми идва в повече тая поза на жертва и анализите ѝ в синхроните, подобно при Елена. Стринка Елисавета може да е всякаква, ама това го каза на място. Ако Пам наистина иска да се бори с хора като Габисвет, както сте ги кръстили тук, не е това начинът. Положителните черти: 1) явно има осъзнаване за вътрешните дефицити и желание да се работи върху тях, уважавам това; 2) добър слушател е... Е, повече не ми хрумват, сори!

Боряна: някаква... никаква ми е. Просто е там. Нямам някакви конкретни впечатления за нея. Само не ме изкефи тая история с паралелната връзка, но като цяло през другото време е спокойна и неконфликтна. Може би и затова не я дават толкова. Положителните неща: 1) спокойна и неконфликтна, както вече писах; 2) е наистина има хубави крака, няма да си кривя душата; 3) непринудена е.

Поли: много ми е пренавита Smiley И тя, като Елена, е в някаква крайност в поведението, и ми идва в повече това. Харесва ми, че има bubbly personality, в това няма лошо. Но не може да говори по същество, изстрелва 2000 думи в минута и казва супер много излишни неща. Сред цялата тая вода същината се губи. Положителните неща: 1) мила е; 2) има един симпатичен наивитет в нея.

Джия: почвам направо с позитивите, хаха. 1) Сладка ми е; 2) неконфликтна - когато Валето я захапа, че си говори с другите, реагира спокойно. Ако бях аз, по-остро щях да реагирам; 3) усещам една деликатност у нея спрямо другите.

Ух, май никого не забравих. Генчо няма какво да го коментирам, виждам, че във форума е преимуществено нехаресван. Споделям тези (анти) сантименти към него. Само едно ще кажа - поне да вземат да му дадат една диплома за психолог на изпроводяк. Толкова драми изслуша човекът, достоен колега ми е Smiley

Между другото, някой тук беше споменал по-назад Станфордския експеримент. Като човек, учил (и довършващ вече втора магистратура) психология и изчел книгата на Зимбардо (авторът на експеримента) "Ефектът Луцифер", ще направя една бърза вметка - издевателствата започват още първата нощ, просто на шестия ден нещата вече са в някаква крайност и здравето на един от "затворниците" е в непосредствена опасност. И даже самият Зимбардо пише в книгата, че в някакъв момент за тия 6 дни е започнал да бърка реалност и експериментална среда, но си дава сметка твърде късно за това. Така че смятайте на тия девойки след един месец в съзнанията им каква каша е Simple Smile

# 2 422
Най-досадна ми е Поли. Понякога, когато разговаря с някоя участничка е съвсем нормална, но в орозяването е просто ужас. Вероятно й дават някакви енергийни напитки.
Пам, ако не говори толкова много също ще е ок, има навика да повтаря едно и също нещо и това не ми допада. Хора сме, разбираме - какво иска да каже от първия път.
Валерия е много свежа като визия, най-красивата, всички корекции на Айлин са излишни пред красотата на Валерия. Но като характер е просто ужасна. Диетите и още нещо са дали отражение. Не искам да казвам още нещото, за да не се занимавам с глупости.
Елена ми е много симпатична, смешна ми е с тези термини, които не винаги употребява с разбиране, но лека полека ще заговори нормално. Мисля, че разполага с разум за това. Симпатична ми е. И да спре с това влюбване по Генчо. Не е за нея.
Ирина е моята нова любимка. Не е много активна, защото не харесва, поне засега Ергенчо, но е будно момиче.
Евгени е талантлив, амбициозен, предприемчив. Но не показва интерес към тези момичета. Виждам само влечение. Определено има усет за собствените си потребности. Повече го виждам с Боряна или Виктория - ще го слушкат, гушкат, но няма да го товарят със себе си. Не ги виждам като ревнивки, имат богат опит и ще го обогатят, защото поведението на младежа е на 17-годишен пубер, който преоткрива света на момичетата.
Дина, коментарът ви е точно в десетката. Припокрива се с моето мнение за девойчетата.

# 2 423
От мен плюсовете на тези 3, които гласувах, че не харесвам:

Валерия
+ има кауза и е отдадена на нея
+ харесва се такава, каквато е визуално и не се притеснява да се показва пред камери без грим и с вързана коса
+ мисли бързо и веднага се сеща за подходящ отговор, когато я нападнат

Виктория
+ много ми хареса в последния епизод - хем си вършеше работата, хем беше забавна за гледане.
+ пътувала е много и от такъв човек винаги има какво да научиш
+ излъчва нежност и спокойствие

Евгени
+ има хубаво лице
+ има разнообразни интереси, встрани от професионалното развитие
+ зодия Рак е Grinning Съжалявам, ама след последните епизоди ми е трудно да мисля за други негови черти.

Отрицателни черти на любимките (тук ми е трудно да си дефинирам любимките, но хайде)

Мони:
- твърде ледена е и не можа да се разчупи. Заради тая леденост останах без фаворитка на много ранен етап Grinning
- прекалила е с устните
- не съм против ориенталските танци, но повечето събития, на които се практикуват в България, ми идват в повече откъм кичозност, шум и просташко поведение.

Микаела

- притеснява се и не може да се разгърне, за да видим повече от нея. Поради тази причина не мога да се сетя и за други минуси.

Елена - реално ми е любимка на принципа, че като няма риба и ракът е риба, просто другите основни персонажи са ми по-надолу в класацията

- използва твърде много думи, чието значение всъщност не знае.
- склонна е да се обяснява в ситуации, в които е по-добре да замълчи
-  не умее да "чете стаята" понякога и разказва истории, които хората няма да разберат (не подценявам събеседниците ѝ).
- има постоянен стремеж да се изтъква колко е интелигентна, а това не е нещо, което сам трябва да подчертаваш дори и индиректно.

# 2 424
Тогава и аз да спомена най-набиващите ми се отрицателни черти на тези, на които преди изброих, положителните Smiley

Пам
Kiss според нея целият свят се върти около нейните килограми
Kiss влязла е само за да популяризира каузата си за body positivity
Kiss често прилага двоен аршин

Поли
Kiss писклива
Kiss странна
Kiss страда от логорея

Валка
Kiss самочувствието ѝ съвсем не отговаря на даденостите ѝ, умствени, личностни, физически
Kiss злорадства
Kiss неуравновесена е 

Айлин
Kiss грам не ѝ пука за ергена
Kiss двулична е
Kiss ужасно мяука

Елена
Kiss пренавита е Grinning
Kiss не знае как да се държи на ниво и с достойнство
Kiss чела, чела, но не схванала много

# 2 425
Скрит текст:
Здравейте, момичета!

Чета ви от няколко дни, реших и аз да се включа:smiles: Много интересна дискусия се е заформила Simple Smile

По последните два епизода + положителните неща (за всяка ще кажа):

Айлин: доста изкуствено ми беше това "Мисля, че започвам да се влюбвам". Че и няколко пъти го повтори, сякаш сама иска да се убеди в това. Положителните ѝ качества: 1) за мен е много красива - не просто природно, но и се вижда, че се поддържа; 2) има някакъв стремеж към обективност - когато Валето се опитваше да хапе Елена пред Айлин, Айлинката прекъсваше опита; 3) кефи ме това флиртаджийство в нея, игривостта ѝ.

Елена: харесвам я Етито, но не ме кефят тия изпадания в крайностите. За мен тя последния епизод съвсем излобя. Не толкова в играта, колкото в синхроните. И наистина от време на време ми е натоварващо да ѝ слушам анализите (както и на Пам). Да показваш интелект не значи непрестанно да си в някакъв философски моуд и да говориш умни слова. И ЕнтЕлЕгентните имаме нужда да си кажем по някоя простотия, само с умни приказки ще си умрем от скука:smiley: Инак последните епизоди се вижда, че много се е пренавила Етито. Дали това е резултат от изолацията, дали, защото сама е влязла във филма или продуцентите тънко са я вкарали в него - можем само да гадаем. Само ще кажа, че тя явно няма нищо против Валерия, защото на играта с аватарите се избъзика с нея, след като Валето се нацелува с ЕргенинО, а и в последния епизод, когато Наум "влизаше" на сцената, на полянката бяха насядали доста момичета и си говореха спокойно, сред които Ети и Валето. Положителните неща: 1) като е на кеф, има някои доста остроумни коментари; 2) чувствителна е (само да не прекалява); 3) има дар слово и ми е приятно да я слушам, изказва се богато, използва цялата красота на езика ни.

Валерия: не ме изкефи момето, след като наруши правилата на онзи коктейл и се натресе. Не виждам смисъл да ѝ коментирам външността, всеки си има вкус. За характера... като тийнейджърка ми е, незряла и емоционално, и в някои разсъждения. На моменти ме дразни с изказванията си в синхроните, но като се сетя, че точно така разсъждават някои девойки на 14-15 години, се усмихвам и подминавам Simple Smile И наистина Генчо нея си я харесва най-много, то от самолет се вижда. Щом се харесват, да се взимат. Негов си е изборът. Положителните неща: 1) има нещо много нежно и чисто във външността ѝ за мен, което ми харесва на фона на всички джуки и силикони; 2) в повечето случаи си казва, каквото мисли; 3) в тая романтична неопитност има нещо много чаровно.

Виктория: има нещо, което ме дразни в това момиче, даже не знам точно какво. Нелогична ми е тая игра на срамежливка, предвид визитката ѝ. Извън това ми е скучна и някак безлична. Положителните неща: 1) звучи ми балансирана в мненията си, когато съм я слушала да ги изказва; 2) има супер тяло; 3) има хубава усмивка.

Микаела: много ми е симпатична, ама понякога има някои доста странни изцепки:smiley: Това за червената коса примерно. На моменти ми звучи откровено глуповато, което не ми се връзва с това, че учи право, там нивото е високо. Толкова ли ги притеснява тоз ерген, че мозъците им спират да работят нормално Smiley А също ме издразни при конфликта Пам - стринка Елисавета. Сори, ако сте го писали някъде по-назад, чета тук от сряда. Но ако наистина са ти се подигравали и знаеш колко е гадно да си в тая позиция, вместо да ходиш в другата стая да ревеш и да обясняваш колко ти е гадно за настоящата жертва, застани до нея и я подкрепи. Положителните неща: 1) опитва се да разбере емоциите и гледната точка на хората, когато разговаря с тях; 2) явно, по силата на това, че е пътувала много, е широкоскроена; 3) харесвам я като външност.

Ирина ми е симпатична. Като изключим малките ѝ моменти на злобеене, което в такъв змиярник май си е нормално, ме кефи, че се държи на положение и не тича след ергенинО в отчаяни опити да получи целувки и милувки (да се зачете като положителна черта). Още положителни черти: 1) самоуверена е, явно се чувства добре в кожата си; 2) не е многословна, но каквото каже, отразява мнението ѝ и думата ѝ тежи някак.

Пам: на моменти ми идва в повече тая поза на жертва и анализите ѝ в синхроните, подобно при Елена. Стринка Елисавета може да е всякаква, ама това го каза на място. Ако Пам наистина иска да се бори с хора като Габисвет, както сте ги кръстили тук, не е това начинът. Положителните черти: 1) явно има осъзнаване за вътрешните дефицити и желание да се работи върху тях, уважавам това; 2) добър слушател е... Е, повече не ми хрумват, сори!

Боряна: някаква... никаква ми е. Просто е там. Нямам някакви конкретни впечатления за нея. Само не ме изкефи тая история с паралелната връзка, но като цяло през другото време е спокойна и неконфликтна. Може би и затова не я дават толкова. Положителните неща: 1) спокойна и неконфликтна, както вече писах; 2) е наистина има хубави крака, няма да си кривя душата; 3) непринудена е.

Поли: много ми е пренавита Smiley И тя, като Елена, е в някаква крайност в поведението, и ми идва в повече това. Харесва ми, че има bubbly personality, в това няма лошо. Но не може да говори по същество, изстрелва 2000 думи в минута и казва супер много излишни неща. Сред цялата тая вода същината се губи. Положителните неща: 1) мила е; 2) има един симпатичен наивитет в нея.

Джия: почвам направо с позитивите, хаха. 1) Сладка ми е; 2) неконфликтна - когато Валето я захапа, че си говори с другите, реагира спокойно. Ако бях аз, по-остро щях да реагирам; 3) усещам една деликатност у нея спрямо другите.

Ух, май никого не забравих. Генчо няма какво да го коментирам, виждам, че във форума е преимуществено нехаресван. Споделям тези (анти) сантименти към него. Само едно ще кажа - поне да вземат да му дадат една диплома за психолог на изпроводяк. Толкова драми изслуша човекът, достоен колега ми е Smiley

Между другото, някой тук беше споменал по-назад Станфордския експеримент. Като човек, учил (и довършващ вече втора магистратура) психология и изчел книгата на Зимбардо (авторът на експеримента) "Ефектът Луцифер", ще направя една бърза вметка - издевателствата започват още първата нощ, просто на шестия ден нещата вече са в някаква крайност и здравето на един от "затворниците" е в непосредствена опасност. И даже самият Зимбардо пише в книгата, че в някакъв момент за тия 6 дни е започнал да бърка реалност и експериментална среда, но си дава сметка твърде късно за това. Така че смятайте на тия девойки след един месец в съзнанията им каква каша е Simple Smile

Да допълня, че ситуацията дава много добра светлина какво се случва в сектите. Имат един водач, който държи цялата власт и в резултат на изолацията членовете не сектата (обикновено жени) се чудят как да му се харесат.

# 2 426
Цитат
Цитат
Скрит текст:
Пак питам видя ли някой сълзи при Елена,(когато се прегръщаше и откровеничеше с Евгени след срещата с Валерка) сериозно е, търся повод за нов телевизор Joy
Сълзите буквално капеха от брадичката й
я дай снимка, аз сълзи не видях
Ти нов телевизор искаш ли или не?🤭

За Елена мога да кажа само един плюс, силен характер е и не се предава. Не ми харесва нито външно, нито интелектуално, а социалните и умения ровят дъното.
 Генчо става за зет, защо не. Послушен е, старателен, вярно, че му играят очичките, но май има достатъчно акъл да си покрива аферите, за да не разстройва никого, (съдя по факта, че още не знаем коя харесва и коя му е пуснала).

Искам искам..но то и монитор ще трябва , и най-вече очила- пък те са една цифра пущините, стана дебела тя...тъй че по-добре да каже , че съм видЕла сълзите и да се извинявам публино .

Та  съвременната (модерната) приказка за ПИпИляшка я виждам така :
Решил ПринцЪТ да се жени (обвърже , заживее на семейни начала, или просто  да изпусне напрежението в краен случай). Събрали набърже от кол и въже всякакви моми (от луди по луди, широки високи , напомпани ,изцедени, мудни, на наркотици избор голям) Пули се принца и бъкел не обелва, добре , че перчемът му го скрива. Там били няколко Зли сестри на Пепеляшка. Не се представили на Принца, но му разказали , колко парцалива, неподдържана е сестра им , колко е нахална и се натриса само на  балове където не е поканена, та за туй не е дошла от инат и да се прай на интересна. Къде са се видяли Принца и Палавата Пепеляшка, и как е попаднала пантофката и у него - нещо ми се губи , понеже сменях каналите . Но дали заради перчема или многото грим по момите, на сутринта не можел да познае избранницата си . Тръгнал от диванче на диванче да мери пантофката. Пепеляшка доволно се подсмихвала от нейното канапенце, знаела че само нейните крачета са мънички, фини и елегантни и само на нея ще стане пантофката. Да ама герда, мери принца пантофа на Зла Сестра Йети и бам...пантофката влиза ,като нож в масло. Сега Пипиляшка се пули ...изведнъж си спомня как преди малко и намаза караката с цяла шепа мазчица , преди да и сервира коктейла .
Най - щастливи от края на приказката са няколко кученца, на които никой не им дрънка вечер на пиано

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 16:40 от AuroraBB

# 2 427
В хода на случващото се и коментарите тук, се сетих за филма "Хубава жена".. Джулия Робъртс в интимен момент с Ричард Гиар отсече "без целувки в устата" Дори в този бранш явно си имат някакви норми и приемат целувките като нещо лично и съкровено обвързано с чувства и любов.. Но при наш Ергени явно нещата не стоят така и ги кара серийно или вкупом.. Мисля си ако има сезон Ергенката, защото Старата мома ще звучи кофти, както и в живота яко е да си ерген, но кофти стара мома.. Та ако се зацелува въпросната дама с по двама на ден ще бъде наречена как ли не, няма да се впускам в евентуални епитети. Та така с моите разсъждения за харема на Генчо и неговите евентуални "чувства" към някоя от дамите..
 P. S. Препоръчвам ви филма "The Tinder Swindler" по действителен случай

Ерген не е равносилно на стара мома, а само на мома. Стар ерген = стара мома. В тоя ред на мисли, аз чакам риалити "Момата"?

# 2 428
  • софия
Ако има момата, направо на смея да я мисля. Представям си каква ще я изкарат, ако се целуне с поне трима от претендентите.  Все още не сме еволюирали до там. Жените винаги са по виновните по презумпция.
 Изгледах Надкаст. Общо взето Ивелина каквато беше на екран, такава и в живота. В началото реши да си прави реклама на рисуваните шалове и имах чувство, че съм в телешоп или на битака. Отишла е да синправи кефа.  Зор за Генчо не е имала и не се е и напъвала.  Гледала е отсрани цирковете. Зададоха и въпрос коя от всички е изпитвала истински чувства към Генчо. Без да се замисли изстреля Елена.  За това, кои са влезли в шоуто заради самото шоу и всичко е било за пред камерите каза: почти всички.  Елисавета се е държала супер неадекватно.  Пред камери е правила цирковете и веднага след снимките им обяснявала да не и се връзват.  Това било само шоу. С Габриела е останала най-близка.  Май това е в кратце. Ако някой се сети още нещо да допълва.

# 2 429
Записвам се да кажа, че имам лична вражда с всеки, който каже, че не харесва Поли 😙😂

Готова съм за вражда😄

Общи условия

Активация на акаунт