Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 838
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 550
  • Свети Влас
А аз мисля, че продукцията пребутва Елена, а Генчо е избрал друга.

# 2 551
Съвсем очевидно продукцията пробутва Елена, къде на зрителите, къде на Евгени. Даже си мислех, че информацията, че е позната на продукцията ще направи по-силна реакция, но след цялото ѝ бутане явно никой не се изненадва Simple Smile

# 2 552
  • София
Иначе по принцип, финалното решение си го взима ергенът. Той може да избере дали да направи предложение с пръстен или да подари само роза (както беше миналата година), но ако избере първото, има ангажимент до една година действително да сключат брак или връща пръстена. При това положение не виждам как продукцията ще избере финалистка, за която ергенът да трябва да се омъжи после. Това да не са уредените бракове преди век.

Това е интересно, предвид че има слухове за сватба Wink Ако е така, има логика, да е с избраницата.

Иначе Валерия си е доста awkward на моменти, но това я прави по-земна в моите очи. Елена е try hard което ми идва прекалено cringe (леле, това ли е усещането да пишеш с толкова чуждици Joy).

# 2 553
  • # супернатурална #
Това, че Валерия е тичала по плажа и е изглеждала нелепо (за мен сладко), а другите момичета са се хихикали и подигравали, говори лошо за тях, а не за нея.
Днес се сетих, че в предаването Ваня Щерееа е прототип на Елена. Интелектуалката, която води битка с принцеста  за готиния, но шавлив ерген (който в живота не е ерген). Ако е така, и ако Ваня Щерева не го е преодоляла, може да се овъзмезди чрез Елена. Ако, рязбира се, продукцията решава накрая. Иначе досега по всичко личи, че принцесата води по точчки. Предаването повтаря реалността.

# 2 554
  • София
Сега гледам момента с господарките и прислужниците. Нямам думи за държанието на Елена, а мислех, че по-надолу няма накъде да заоре дъното. Злобна и нагла. Поли обобщи всичко много добре в две изречения: Тази игра изкара наяве истинската същност на всички. Пази, Боже сляпо да прегледа …

# 2 555
Ако В.Щ. има прототип, то е по-скоро Пам Grin С уговорката, че за В.Щ. съм с особено мнение и на моменти ми допада, но като цяло - има нещо отблъскващо в нея. А към Елена нямам подобно отношение Simple Smile
По оста Пепеляшка аз лично няма да се пързалям Bowtie

И впрочем след Ивелина най-заповеднически се държа Пам, но това няма значение - играта беше такава, а и никоя не прекали. И за играта още - вече си мисля, че репликите на Валерия са й подавани отнякъде (от редакторите)...

# 2 556
Това, че Валерия е тичала по плажа и е изглеждала нелепо (за мен сладко), а другите момичета са се хихикали и подигравали, говори лошо за тях, а не за нея.
И аз щях да се разсмея на тяхно място - естествена спонтанна реакция според мен към това карикатурно превзето смешно тичане. Разбира се, Мони например успя да запази самообладание, но не всеки може да се контролира толкова в такива моменти.

Това, което направи тичането нелепо обаче, беше самодоволното изражение на Валката, тип "вижте ме колко секси тичам", докато гледайки я, човек може само да се чуди тя някога изобщо тичала ли е в живота си и знае ли какво е секси.

# 2 557
Аз щях да се спукам от смях, без да е подигравателен, точно защото бе много сладко и непохватно Innocent

# 2 558
Аз останах с впечатление, че Валерия умишлено тича по този начин.

# 2 559
Аз останах с впечатление, че Валерия умишлено тича по този начин.
Тоест, умишлено прави шоу на останалите? Rolling Eyes

# 2 560
Ама че те всичките бяха адски смешни, чак се чудя с какво Валерия е била по-зле. Ще търся да видя. Цялото нещо беше ужасно нелепо.

# 2 561
Защо не? Играта беше с цел да впечатлят Евгени.

# 2 562
Ама че те всичките бяха адски смешни, чак се чудя с какво Валерия е била по-зле. Ще търся да видя. Цялото нещо беше ужасно нелепо.
Не показаха всички. И да е имало по-трагикомични изпълнения, не ги излъчиха.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 21:08 от Telesilla

# 2 563
  • София
Аз също очаквах малко по-различно изпълнение на "спасителките на плажа", но явно Валерия беше решила да го направи пародийно.

# 2 564
А аз мисля, че продукцията пребутва Елена, а Генчо е избрал друга.

Евгени си избра Валерия от ден първи. За мен това е и правилният избор.

От продукцията голям зор си дават да бутат Елена в светлината на прожекторите, а мястото й изобщо не е там. Това е една жалка, отчаяна жена с неадекватно поведение, но според мен много жени се припознават в нея и се смята, че образът й ще предизвика симпатии, което се доказва и от анкетата в миналата тема например.

На мен обаче жени като нея са ми олицетворение на всичко, което една жена не трябва да прави, когато иска да спечели мъж. Всичките й похвати отблъскват вместо да привличат. Колкото повече стои в ефир, толкова повече се излага и е време да си ходи, ако не искат съвсем да й сринат образа.

Общи условия

Активация на акаунт