Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 8

• 124 846
  • 2 597
  •   1
Отговори
# 2 535
За първия сезон - при условие, че Виктор вече е имал връзка, е трябвало да спасят сезона по някакъв начин, така че финалното решение естествено е отишло в ръцете на продукцията.

Колкото да Александра - някои от нас така и не видяха прословутата химия между тях и личното ми мнение е, че въпросната химия си беше чиста проекция от страна на привърженичките на Александра. Както е сега и с Елена, между другото.

Иначе по принцип, финалното решение си го взима ергенът. Той може да избере дали да направи предложение с пръстен или да подари само роза (както беше миналата година), но ако избере първото, има ангажимент до една година действително да сключат брак или връща пръстена. При това положение не виждам как продукцията ще избере финалистка, за която ергенът да трябва да се омъжи после. Това да не са уредените бракове преди век.

# 2 536
Мами-музикантки, вас искам да попитам, един музикант като Евгени, не трябва ли поне по няколко часа на ден да свири? Сигурно в неговата вила са му осигурили някой роял. Но остава ли му време? Той постоянно пътува по екзотичните места, вечер коктейлчета...Не му ли се свири на това момче и във вилата на момичетата?
Като чух, че ще е музикант Ергена,се зарадвах и си представях, че ще има страшно много свирене, пеене, представях си живота на вилата около пианото. Даже и момичета певици, писателки, танцьорки,  му сложили вътре! И единствено Поли, дето се вика, използва рояла! Едно момиче му беше сложило подарък там, и го караше да  ѝ изсвири нещо, той, не,та не!

# 2 537
И аз мисля, че крайното решение трябва и е негово, но имам едно нещо, което ме терзае много и не мога да им вярвам.
Сезон 1 и Питона!
Абсурд Виктор да е искал Виктория. А се носеха отдавна слухове, че Капитонова за победител е спусната отгоре...
Така че и аз мисля като Lemon Verbena, но с едно голямо и звучно НО...

Според мен Виктор харесваше Денис или както там се казва, но когато се появи брат му, той му изясни с какво се е занимавала въпросната

# 2 538
Мами-музикантки, вас искам да попитам, един музикант като Евгени, не трябва ли поне по няколко часа на ден да свири? Сигурно в неговата вила са му осигурили някой роял. Но остава ли му време? Той постоянно пътува по екзотичните места, вечер коктейлчета...Не му ли се свири на това момче и във вилата на момичетата?
Като чух, че ще е музикант Ергена,се зарадвах и си представях, че ще има страшно много свирене, пеене, представях си живота на вилата около пианото. Даже и момичета певици, писателки, танцьорки,  му сложили вътре! И единствено Поли, дето се вика, използва рояла! Едно момиче му беше сложило подарък там, и го караше да  ѝ изсвири нещо, той, не,та не!

Предполагам за това трябва да му плащат отделно. Все пак, с това си вади хляба. Посвири все пак, не като да не е, аз за това отдавна питам тук, в темата, но напоследък си дадох сметка, че не е длъжен да ни забавлява безплатно.

# 2 539
Това щеше да е реклама за него, не точно безплатно.

# 2 540
Той каза, че не е jukebox, точка Grinning

# 2 541
Каза, ама билетите за трите му концерта не се продават сами. Да не стане накрая, както мис Габи се изказа преди да си тръгне без роза 🙂

# 2 542
Каза, ама билетите за трите му концерта не се продават сами. Да не стане накрая, както мис Габи се изказа преди да си тръгне без роза 🙂
Какво е казала?

# 2 543
“Ай сиктир бе”

# 2 544
Светли празници, дами и тук-таме господа! Simple Smile
Моето мнение  - ако трябва да избирам коя е побутвана от продукцията между Валерия и Елена, то това е Валерия.

# 2 545
Това щеше да е реклама за него, не точно безплатно.

Е, той рекламата в момента си я прави - всяка срада и четвъртък ни е в домовете.
А ако някой е любопитен да чуе изпълненията му, моля, да си купи билет. Това е все едно някой да си прочете книгата по ТВ заради реклама. Как ще я продаде после?

# 2 546
За много зрители това, което виждат в сряда и четвъртък, е антиреклама на Евгени 🙂
Аз му пожелавам пълни зали, но засега много свободни места има, а датите не са толкова далеч.

# 2 547
За много зрители това, което виждат в сряда и четвъртък, е антиреклама на Евгени 🙂
Аз му пожелавам пълни зали, но засега много свободни места има, а датите не са толкова далеч.

За мен лично е проблем това, което чух да свири на пианото в шоуто. Но...това съм аз. Писах назад какво мисля по въпроса, няма да се повтарям, има още да работи върху техника и емоция при изпълненията.

Последна редакция: нд, 16 апр 2023, 23:29 от Janelle

# 2 548
Светли празници, дами и тук-таме господа! Simple Smile
Моето мнение  - ако трябва да избирам коя е побутвана от продукцията между Валерия и Елена, то това е Валерия.
Тя хем е побутвана към Ергени, хем я представят в една доста неласкава светлина - всичките караници, в които ясно проличават вените ѝ и истеричността ѝ; онова безумно карикатурно тичане по плажа с превиващите се от смях момичета отзад (беше си чиста гавра с нея, която много лесно можеха да ни спестят); злобните ѝ изражения, хихикания, подхвърляния. Понякога дори и начинът, по който е облечена и гримирана, е смешен, а друг път перфектно поставят на фокус всичките ѝ несъвършенства.

Продукцията може и да я побутва, но който я снима, не я обича Grinning

# 2 549
на мен пък, Валерия, ми харесва, когато ходи без грим.

Общи условия

Активация на акаунт