От екрана сърчице намигна днес на мама!

• 2 756
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
  • ГОре на черешата...
Още веднъж ви благодаря, момичета, толкова много ме радват и успокояват вашите думи Hug!

# 31
Честито!  bouquetМного щастие и лека бременност ти желая от сърце!Чак сега ти видях темата Hug

# 32
  • Някъде там...
Честито, Мариетка! Време беше вече Wink Лека бременност ти желая и здраво бебче на финала! bouquet

# 33
  • E-CLM & CH-VD
 Grinning Честито!!!! Най-приятната бременност, най-лекото раждане и най-сладкото бебе ти желая!!!   bouquet

# 34
Страхотно начало на Новата евро година!!! Hug
Мариетка,адашке,много се зарадвах за теб... Hug
Пожелавам ти и аз,като всички останали,лека безпроблемна и изпълнена с трепет и очакване бременност!!! Hug Hug Hug

# 35
Честито Мариетка.Лека и безпроблемна. Hug

# 36
  • София
Честито!  bouquet
Лека и безпроблемна бременност!

# 37
  • Бургас
Малееее че хубаво  newsm68 newsm44 Как ме зарадва и пак настръхнах от радост. И на тебе да пожелая да изживееш най-хубавите моменти и нищо лошо оттук нататък да не ти се случва. Пращаш и ти страха в някое затънтено ъгълче на душата си и му казваш там да стои, да не си показва носа много навън, защото ти ще се радваш, ще бъдеш щастлива и усмихната. Никога повече лошо  Naughty
ЧЕСТИТО МИЛА  newsm51 Много прегръдки и целувки  hug  love001 hug  love001 hug  love001

# 38
Ех, че хубаво Grinning Честито Мариетка Hug Много хубави емоции, лека бременност и един прекрасен бебок след 9 месеца  bouquet Hug

# 39
Честито Мариетка. Толкова приятно ми стана да чуя, че ще ставаш пак мама. Успех. Hug

# 40
честито и леко бременеене   bouquet и забрави негативните мисли някъде  Wink

# 41
Нещо ме накара днес да надникна и тук а то защо било зада прочета една прекрасна новина.
Мариетка много се радвам за теб и от сърце ти желая едан безпроблема бременост  инай прекрасното малко създание накрая. Hug

# 42
  • София
Честито!

Лека и безпроблемна бременнсот!!!

# 43
Миличка, честито ви сърчице Hug
Пожелавам ти здраво и хубаво бебче накрая и само положителни бременни месеци.
Прегръдки и да се пазиш Hug

# 44
Мариетка, честито!!!!
Наистина днес много хубави новини!
Тъкмо видях темата на Меги, и се сетих, че ти нещо си се покрила и викам, а дано и твоят повод да е това  Hug
Хайде лека и безпроблемна!
Съобщихте ли вече на баткото, а на мъжо как каза? Я разкажи подробности Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт