Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 190
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • при късмета
Добро утро!
Джейми, не разбрах какъв е повода, но да си жива и здрава!
И при нас днес има слънце, дано се задържи, че и утре. Прогнозата беше мрачно до края на седмицата
Трябва да хващам прахосмукачката, че не мога да ви опиша какво е по пода

# 106

Джейми, нали ще ме сръчкаш кога да сея бамята , моля! И как - на редове, на гнезда, на каква дълбочина.

# 107
  • в сърцата на децата <3
Джейми, честита да си 🥂🌹🍀

Аз от вчера следобед чопля селениума що не ще да автоматизира един тест и само пищи за някакви несъответствия. Изпили ми нервите, ама тръгна гада му с гад. Както вървят нещата ще работя плътно до края на месеца 🙄 Оф искам вече нормална работа...

# 108
Джейми, честита да си! 🌺🌷🌸

Ангелче, какво е това селениум, че го ръкчаш?

И тук се оправи времето! Браво!

# 109
Благодаря ви, за пожеланията момичета!
ма ко имен ден имам.
Сега се прибираме с дребното от работа. Днес моите седмокласници правиха пробен изпит по БЕЛ.  Видяха, че не точно като в къщи.
Ама тази седмица има няколко от тях които всеки ден от тук нататък ще имат.
Та се чудя дали и на  моето дали да не му усложня пробните от сега съм го почнала.
Тази седмица нямам лекции и сега ще си почина малко.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 21:28 от J_M_M

# 110
  • гр.Варна
Честит рожден Ден Джейми.Много здраве, късмет и сбъднати мечти

# 111
  • в сърцата на децата <3
Ангелче, какво е това селениум, че го ръкчаш?

И тук се оправи времето! Браво!
Смърфи, Selenium WebDriver е framework, на който се компилират и пишат автоматизирани тестове (на някои езици). Какво прави? Представи си как искаш да се логнеш във форума. Какво правиш? Въвеждаш си url-а, като зареди - в съответните полета пишеш потребителско име и парола, после натискаш submit/ok/вход (нещо от тоя род). Когато се прави нов сайт (примерно, важи за всеки софтуер) ако важи горния пример, трябва да бъде проверено дали всеки потребител ще може безпроблемно да се регистрира и да се логне. Вариантите са или някой след всяка актуализация да го проверява, или да се напише автоматизиран тест, който прави точно това - вдига браузъра, въвежда данните, проверява дали е достигната целевата поддиректория и се затваря или продължава да тества (например влез в сайта, от менюто на главната страница влез в подфорум Майка и бебе, от там в другата подкатегория Бебета до 1 година и отвори последната създадена тема). В реална среда тези тестове са стотици и проверяват безумно много неща - от функционалности (функционални тестове) до визуализации (нефункционални тестове). Аз в случая чоплих едни синхронизации между Селениум и Хром, че последните им версии не се разбират особено. Надявам се, че обясних като хората, че последно време нещо май половината информация е само в главата ми 🤣

# 112
  • София/Севлиево

Честит рожден ден,Джейми.Приеми моите най-добри пожелания за здраве, щастие,, усмивки и само хубави неща.
Вече сме в зодия Телец,тези дни чакам да стана леля на още един малък принц...

# 113
Ангелче, разбрах аз, все още под русото на главата има и от кафявата боя, хаха. Ама първо си помислих, че говориш за някоя китка на двора, после го ръчкаш, накрая загрях, че не е това, за което си мисля и си викам: чакай да питам все пак!

# 114
  • при късмета
Джейми, не знам защо си мислех, че си януари, на една дата с Вио. Явно съм те объркала с някой
Ангелче, работата няма край, ама като се хванем, трябва да я борим
Аз съвсем се оправих, ще ходим утре на вилата

# 115
Оф този редактор, променил е думата ИМЕН в ДЕН. Да с Вио сме на един ден родени.

# 116
Добро утро прекрасници Kissing Heart
И при мен времето няколко дни беше слънчево, та зарязах къщата и се преселих в градината Grinning
Смърфи моя контролен месечен преглед е по телефона Joy Разпитва ме как съм, имам ли оплаквания... От скенера е доволна, имало "свиване" на метастазите, продължавам на същата терапия. Иначе резултатите от скенера още не съм получила по пощата Joy Но официално съм инвалид.... това решение пристигна... Хич не исках да се "официализирам", но сестрата ми настоя и изпрати документите....
Иначе очаквам скоро да стана леля-баба, много съм щастлива, заръчах прежда за бебешко одеалце Sunglasses

# 117
Добро утро.
Лейди, толкова ободряващо звучиш, че нямам нужда някой да сервира кафе!

# 118
Лейди, много хубаво звучиш!
  Очакването на нов живот винаги действа добре!
   Моята сестра не дава Кати да ѝ казва баба, държи на леля. Ние я учим на име да казва на хората , но систъра отнася голяма доза майтапи по случая де. Но е сигурно,че обича внучката ми като своя.
  Последните дни научавам за приятели разни неща, за отношения в семействата им , и се будя сутрин и благодаря на Вселената, на родителите ми , на тези на мъжът ми,че са ни сътворили добри и обичащи се семейства.И подкрепящи се.

# 119
Добро утро! Снощи излязохме да се видим с приятели и окъсняхме.

Калинка - щом има свиване, новините са чудесни. Както за лечението, така и за бебето! Hug
А офиц.документ за инвалид не ти ли носи някакви облекчения?

Сега грабвайте по един бАМбон да се почерпите за безаварийното шофиране на новата ми кола Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт