Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, радвам се, че се обади и то с добри новини. И одеялото да покажеш
Смърфи, да ти служи дълго и безаварийно
Тръгваме ние, за сега не познаха времето, радвам се

# 121
Честито, Смърфи!
При нас се заоблачи.

# 122
Смърфи да ти е честита! Може да се каже, че има "облекчения" - инвалидна пенсия, стикер за колата, безплатен паркинг в болницата... ама нещо не ме кефи

# 123
  • при късмета
За тези без ФБ да покажа нов гост на вилата

Уцелиха прогнозата, вали та се продъни. Довършваме стените, а скорпионче се разхожда. Уж варта гонела разни твари

# 124
Смърфи, безаварийно и да те слушка!

# 125
Мако разкошен домашен любимец имаш Joy

# 126
  • в сърцата на децата <3
Смърфче, да те слуша и вози безаварйно!

Ма ко, да кажеш на свеки да не идва друг път без предупреждение 🤣🤣🤣
Скрит текст:
шегувам се, естествено!

Калинче, звучиш чудесно! Хайде да се маха тая гад от тебе и да се радваш на бебока ❤️

# 127

Хайде,любими мои, кой когато стане да заповяда на кафе.При нас се очертава слънчево, дано така си остане.Ще правя мекички на домашните,отдавна не съм.После ще видя какво да си свърша из градинчето и да си пресаждам и засаждам сакъзи.
   Кажете,имам левурда,сега цъфна.Искам да я преместя, кога може?А как да си я развъдя-миже ли да си взема семенца от цветовете?

# 128
марулета не знам , не съм гледала левурда. Бамята когато цъфнат акциите. При на Слънчо се опитва да пробие в мъглата, отивам да поработя.

# 129
А при нас е топло и слънчево

# 130
  • при късмета
Добро утро!

Даже не знам какво е левурда. На мен ми е изяден лука и лалетата. Не можах да пипна съседа, който пуска овцете, хубаво ще го наредя. Или стадото му ще оредее рязко. Те животните не са виновни, ама като не ги гледа, в нашия край на селото е отбивката за съседно, като ги подкараш натам, да ги търси после, ако изобщо ги намери. Овцете по принцип не се катерят като козите и минават където могат, а тези чупят оградата на съседа, за да влязат. Тя е от пръти, но изобщо не е някаква рядка оградка, а направена като хората. До сега не съм виждала такова чудо.
Лилиумите са тръгнали, по тях няма поражения и по розата няма, но тя е още в саксия и е на площадката, не в градината или двора.
Вече всичко е бяло на 1 етаж и изравнихме пода в едната стая на втория, че беше като ски писта. Започваме пак навън, да удължим площадката отпред и да махнем едно мини балконче на втория етаж, че да може да направим свястно, ще е вградено в навеса.
Допивам си кафето и ще видя какви ще ги върша днес

# 131
Добър да е денят ви Heart
Днес съм поспала до късно... снощи мм се прибра от нощна в 2часа, след това в 5ч Дългун отиде да бяга, после в 8 тръгна за училище.. и като съм заспала отново - в 10ч пих първо кафе Joy
Вчера правих лютеница, че нали я правя по 5 бурканчета...
Днес по план трябва да свърша бродирането на символа за здраве и дълголетие, че навън е мрачно и няма как да стоя цял ден в градината.

# 132
Привет и от мен!

Значи австрийките авиолинии са за убиване... как ще измислят полет в 5:40 сутринта?! Като се вземе предвид колко по-рано трябва да си на летището, направете си сметката в колко станах, за да закарам мм, че замина в командировка? Цяла сутрин дремах на дивана, сега пък дъжд се кани да вали при нас... Отиде ми денят за нищо. А той как ще издържи до лягане - не знам! Че денят му е пълен със срещи.

# 133
Ние отскочихме до съседния град и официално момчето се обзаведе с брекети.
Кой питаше какво е левурда? Това е див чесън. По нашия край си вирее в гората и никой не го отглежда в градините си. И на пазара много често го продават.
След малко ставам да готвя лапад. Много го обичам.

# 134
И при нас вирее в гората, ама нямам време да ходя,затова в двора имам.
  Вие сме в очакване на лоши новини от свекърите, нещата са зле.А балът наближава и ми е .....не искам да си мисля дори.

Общи условия

Активация на акаунт