Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Смайли идва за кафе!!!!

# 181
  • гр.Варна
И аз залагам на Скандинавието.Ще се редуваме на гости ,че ми е мечта.

# 182
  • при късмета
Носи се кафето, че Смайли чака

марулета, кураж
Само аз ли съм искам на топло Joy
Скапа се пак времето при нас, вали. А трябва да излизам.

# 183
О, много сладичък е Смайли!

Не е Скандинавието, момичета! На топло ще е.... още малко и ще кажа.

# 184
Добро утро. Благодаря за Смайли и кафето. Смърфи, моля те, не се включвай след всяко залагане. Wink

# 185
  • София/Севлиево
Щом ще е на топло залагам на някоя държава в Северна Африка...
Добър ден Simple Smile
И при нас вали,а се бяхме наканили да излизаме с Росен.Поне вчера почти цял ден бяхме навън напук на моето ужасно главоболие (днес поне го нямам, подозирам че е начало на мигрена, защото винаги започва от дразнене от светлина )

# 186
Добър да е денят ви Heart Eyes
Смайли до цъфналите домати ми напомни за една случка - Дългун да е бил на 2-3г, пием си кафето на двора, майка ми се хвали - "имам цъфнала краставица вече".... В този момент пристига усмихнато детето и казва - "бабо откъснах ти цвете, че много те обичам" JoyJoyJoy и вече нямаше цъфнала краставица.....

# 187
Смърф, Португалия или Малта!
  Макич, и аз искам топло. Ако позная ,ще ходим двете на гости.
  Лейди, кажи нещо за емоцията около коронацията. Усеща ли се нещо по-така във въздуха?
   Валюнке, радвам се,че Смайли е добре.
 Снощи са викали Бърза помощ, вкарали са я в онкологията. Не вижда. Оказа се,че е вдигнала захар много.
   При нас днес е  хладно и от време на време ръми. Вчела се запали сметището, над нашия квартал не беше димна завеса и не се дишаше.

# 188
Марулета аз нямам какво да кажа Joy че стоя в къщи... иначе вече има опънати палатки в Лондон да заемат позиция. Коронацията ще я гледам по тв - все пак не се случва често да си свидетел на такова нещо, а и не се знае дали ще доживея следващата коронация Grinning

# 189
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, има хора, които нито една коронация не са видяли през живота си по времето на Елизабет.
марулета, дано е потушен пожара вече, че да дишате нормално. Само Смърфи да отиде на подходящото място, веднага ще ѝ се натресем Joy
Четох, че тази година в северното полукълбо ще е голяма жега, а в южното наводнения, заради някакъв цикъл на Ел ниньо. Сигурно за сметка на миналата година, дето лятото така и не дойде
Ели, намерила ли си лекарство, което да помага по малко? С мигрена няма установено за всички и това е зора, да си намериш твоето
При нас пак мърля, за днес поне нямам разходки навън

# 190
  • София/Севлиево
Добро утро.Там е работата,че не знам дали е мигрена.Но като поседя на тъмно и изпия един парацетамол или доза течен аналгин помага.Последните два пъти си мерих КЗ с глюкомера и бе над 7,но не знам дали има връзка.

# 191
  • при късмета
Това със захарта не е добре. А за мигрена, до сега на никого  обикновен парацетамол или аналгин не е помогнало

# 192
  • София
Съвсем нормално е кръвната захар да е над 7 през деня, ако си яла.

Марулетке, не знам какво да кажа за свеки.... ☹️

# 193
Чашките са супер, Макич!
    На мен ми е доста интересно да чета за разните кралски фамилии, чета и тук кралската тема.Не пиша. Ама чак на палатка не бих отишла. Исках и аз да гледам по тв,но ще съм на работа.
   Два стръка краставици са ми умрели, може би котките ,дето обикалят нещо им направиха. Но ще си куя нови и ще пресадя.
   Пожарът го угасиха, няма замърсен въздух.Това го знам от най-сигурен човек, бестито ми от гимназията е директор на Агенцията по околна среда и води, звънна ми да каже,да не се притеснявам. ПРатили са мобилна станция да мери. Те и по тв казаха, ама друго си е шефката лично да те информира.

# 194
  • при късмета
Добро утро!

Поуспах се днес.
Оправните градинарки вече са готови с градината, аз тази седмица ще качвам на горе доматите. С краставиците случая е много странен, имам 4, само 1 е за пренасяне ми се струва.
А едва се движа, вчера паднах по стълбите на метрото. Пак не ми издържаха глезените и пак добре, че беше на последното стъпало. И двете колена, двата глезена, че се обърнаха едновременно, на дланите нищо ми няма, но едното рамо явно повече е понесло. "Само" това са пораженията Joy Изкарах акъла на детето. Бяхме тръгнали към неговата зъбарка, че му кърви венеца на едно място, много малка дупчица, парна я с лазера.
Сега да се раздвижа и започвам да стягам храна за 2 дни за вилата

Общи условия

Активация на акаунт