Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Абе , жено, ще се утрепеш!
   Вземам кафе,мерси!1

# 196
Изпращам съкровището в командировка... Имат демо ивент в Мюнхен и техният пазар е изтеглил "късата" клечка да им се падне ден събота... Отиде ни уикендът.

Ма ко - следващяи път ще се държиш за парапет, като слизаш по стълби! Ако беше някоя по-горна стълба, направо не ми се мисли...

# 197
  • при късмета
Абе , жено, ще се утрепеш!
   Вземам кафе,мерси!1
Няма да е скоро, цял живот опитвам Joy

Ако беше някоя по-горна стълба, направо не ми се мисли...
И на мен точно това ми мина през акъла. Предишния път като паднах по този начин, и двата глезена да се обърнат едновременно, беше във входа, с 1 годишно дете на ръце. Скъсах си връзките и на двата. Тогава още повече се радвах, че е на последното стъпало, че колената вече ми бяха треснали земята, но успях да оставя детето на земята и тогава да си стоваря дланите

# 198
Ма ко, бързо да минава и да не се повтаря!

Аз събирам багаж. Освен Гого, утре празнуват свекъра и свекървата. По традиция се събираме при тях на вилата. Вчера сутринта са казали на ММ, че ще ходят в София при дъщеря си
/сестрата му/. Веднага влезнах в Грабо и намерих оферта за Гергьовден в Трявна. Та утре заминаваме. Надявам се времето да е с нас и да си изкараме страхотно.

# 199
  • при късмета
Идвам да ви донеса, че на Радето дъщеря ѝ днес е родила момиченце - Божидара! Да им е живо и здраво, Радето щеше да много щастлива
Ста ди, приятна почивка!

# 200
Божидара! Красиво име със страхотен заряд! Не познавам Радето, но като чета тук как все я споменавате с добро, явно е била добър човек. Някъде там , сред звездите, сега бди над децата си.

# 201
Честита да е Божидара!
Ма ко, направи си още една престъпулка!

# 202
Жива и здрава да е Божидара!

# 203
Да е много здрава Божидара!

Сега ми хрумна. Искате ли да се организираме и да направим подарък за бебчето. Ма ко, ти контактуваш с дъщерята на Писето, нали?
Ако имаш възможност и желание да се занимаеш с това? Да покажем на момичето, че помним и споменаваме майка й с добро! 🖤

И кафето тази сутрин от мен! Жив и здрав да ми е именикът Георги!
Честит празник! Честит Гергьовден!

# 204
Честит да е Георги! Имаме ли други?
Честит празника к!

# 205
  • София
Честити именници днес!
Здрави да са!

При нас баща ми и племенника имат празник. Обаче майка ми и баща ми карат в момента много кофти вирус, та няма да празнуваме. Нищо, празници ще има, да сме живи и здрави само.

Тия дни голям стрес и живях с ММ. Личният му пусна профилактични кръв и урина, няма оплаквания, просто веднъж годишно си прави. Та, пусна той, ама много показатели. Излизат кръвните, всичко идеално. Включително туморни маркери за простатата,  там холестероли, всичко.
Излиза урината и гледам и не вярвам на очите си. При норма на еритроцитите до 9, неговите са 265 и нагоре, тоест машината хваща до 265, неговите са повече. Е, въображението ми се развихри така, както отдавна не беше.
На минута та намерихме читав уролог в Правителствена болница и отиде на обстоен преглед. Слава Богу, малкият дявол. Има два камъка и много, ама много песъчинки. Явно камъните са тръгнали да се разрушават. Нищо не го боли иначе.
Лекарят само специален чай му е изписал два пъти дневно и след 15 дни пак урина.
Та такива работи.

Аз съм За предложението за внучето на Радето.

Агнешкото нощес го включих на бавно готвене в кукъра, станало е жестоко просто.

И те така. 😁

Хубав ви ден!

Аа, ма ко, ако обичаш некакси спри с тия паДания, че докато те чета само, всички кокаляци ме заболяха, а на теб какво ти е не знам!

# 206
Честит имен ден на Гого и роднините на Валето.
Бройте ме и мен за подаръка, но другата седмица съм командировка и няма да мога да реагирам веднага със сумата.

# 207
  • при късмета
Добро утро?
Ста ди, дълго да празнуват заедно именните ти!
Вале, и твоите да са живи и здрави!
Сестра ми и тя е именячка.
Да са живи и здрави всички празнуващи, със здраве да си носят имената!
На Радето дъщеря й ми е съседка се оказа и я имам във ФБ. Така или иначе бях намислила да взема нещо и съм съгласна
Отиваме към вилата ние

# 208
  • Бургас
Честит празник на всички празнуващи и специално на малкия Гого!

Добре дошла на бял свят и на Божидара!
Аз също съм ЗА подарък!Как щеше да се радва Радето и какво плетене щеше да падне!Много ми е мъчно всеки път,като се сетя за нея!Не е честно добрите хора да си отиват!

Макич,сега разбирам защо си такъв специалист по трамви.Ти най-редовно се пребиваш,бе момиче!:smiles:

Днес и аз съм на Гергьовден.

Смърфи,кога ще кажеш дестинацията?

# 209
Честит празник момичета!
Стади честит да е Гого!

.
Хайде и аз да почерпя за моя Георги!
А и мъжът ми празнува и този на Стади и Валето и  Радето, дали не пропуснах някой?
Та живи и здрави да са и те!
Изпратихме гостите, току що и ще почиваме до довечера и следващите.
И аз съм за подарък!

Общи условия

Активация на акаунт