Домакини 86/ С пролетно вдъхновение

• 46 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Излязох сутринта уж за един час, а още съм навън. Не знам откъде дойде този студ, ние също на 20-ти заминаваме за Гърция. Дано да взема бански, а не пухени якета за там. Навсякъде, където е над 25 градуса е супер!

# 241
  • София/Севлиево
Ние сме на Варна.И друг път сме ходили през май,че дори през април, на нашето Черноморие,ММ е ентусиаст и се къпе,на юг и аз съм си топила крачетата,то аз не обичам да влизам във водата,та за мен няма значение...

# 242
Гледам интересна тема сте захванали. На пясък не съм стъпвала вече две години май, или три. Никак не обичам навалицата, нито да  се кисна във водата, но и момчетата не изгарят от желание (поне големия ако иска може с приятели да ходи, но и с тях не са ходили нито веднъж на плаж) та си ми е добре така.
Иначе  да се препичам на слънце обичам, от седмица съм си извадила стол и имам вече аграрен тен на тениска. Ама този вятър последните два дни е ужасен. Снощи освен камина имах и липов чай с коняче.

# 243
  • гр.Варна
Ели като дойдете на почивка във Варна те каня на кафе и разходка.И други дами идващи насам да се чувстват поканени.Ще се радвам да се срещна със всяка една от вас на живо.

# 244
  • в сърцата на децата <3
Начи само да кажа, че който не иска пясък, плаж и море - замествам веднагически! Живея на плажа по 14 часа на денонощие и ми е толкоз дзен, че мечтая да съм песъчинка в следващия живот. Плажът ми се състои от вегетиране на слънце, редуващо се с плуване. Мъжа го е страх и мрънка като влизам много навътре, затова се ограничавам и правя дължини напреко на плажната ивица покрай шамандурите. Единственото, което мразя, са туристите 😂 По-точно шума, който причиняват и мизерията, която правят.

# 245
Обожавам морето! Най-често сме някъде около Варна Обаче ме влудяват многото хора и лудницата.Обичам началото на септември.

# 246
Добро утро!
Заради Гого ходим на море. Не е моето, но нямам избор. Simple Smile Предпочитам септември. И тази година мисля да е така. Ще търся апартамент или студио, за да сме сами, че с малкия тайфун си е приключение.

# 247
  • при късмета
Добро утро!

Аз обичам морето. По някое време започвам да искам да няма пясък и на дъното плочки, ама го обичам. Във водата обичам, стига да няма вълни, че страшно ме уморяват. Не съм голям плувец, бързо окапвам, плацикам се. Като ходим на язовир, много мразя да гледам водата и да не мога да вляза. Вече никъде не може.
Момичета, искате ли пак да се преброим за подаръка, за да мога да направя списък, да не ровя назад. Ако ваучера е за 150лв., с лъжичката сумата общо ще стане 171.

# 248
Добро, мерси за кафето.
   Аз !- за подаръка.

# 249
И аз За подарък!

# 250
  • гр.Варна
И аз съм за.

# 251
  • София/Севлиево
Аз също

# 252
  • София
И аз ЗА

# 253
  • в сърцата на децата <3
+1

# 254
  • при късмета
Записвам си, като старите баби Joy
Днес не съм спряла. Имахме спукана тръба в мазето, та домоуправителя ми звънна да отворя на хората една метална врата долу, че да се доберат до мястото. Поне не се оказа спукана, а само запушена, та малкия дявол, че беше отходната. Канех се да ходя на пазар, тъкмо изпратих хората и заключих долу, майка ми звъни на пожар. Изтекли ѝ водомерите за студена вода и веднага, на минутата трябва да проверявам къде, какво, що. И това свърших и на пазар успях да отида. Сега се стягам за родителска в школата по БЕЛ. Довечера късно имам час за масаж и тъкмо да го отменя, че взех, че цъфнах адски подранило, Шефа се прибра със схванат врат, та него ще водя. Всичко успявам да свърша днес, ама се променя в последната минута. Да видим до РС и масажа какво и как ще се промени и какво още ще изникне Joy

Общи условия

Активация на акаунт