Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 51 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
+10kg
ендокринолога и АГ ме хвалят, че било супер
И на мен ми се струва много, но те му разбират повече

# 271
  • София
Ох и аз съм +10кг в 27 г.с., много ми се струват...

# 272
При мен старта беше с доста килограми,за сега съм качила около 10-11 кг, Като последните 2 седмици свалих 1 кг заради диета за гестационен диабет. Според мен добре се движа сравнение с предната бременост с която качих около 30 кг. Та не се плаша за сега, почти не остана. До колкото знам 16 кг за цялата бременост са горната граница и 9 долната.
Искаше ми се да ме качвам толкова този път, че трудно се ражда като  си дебел,ама пустият му апетит.

# 273
При мен старта беше с доста килограми,за сега съм качила около 10-11 кг, Като последните 2 седмици свалих 1 кг заради диета за гестационен диабет. Според мен добре се движа сравнение с предната бременост с която качих около 30 кг. Та не се плаша за сега, почти не остана. До колкото знам 16 кг за цялата бременост са горната граница и 9 долната.
Искаше ми се да ме качвам толкова този път, че трудно се ражда като  си дебел,ама пустият му апетит.
Значи сме добре важно е всичко да мине без проблеми Simple Smile

# 274
  • Варна
С първата бременност качих 9кг, сега две седмици преди да вляза в 8м съм вече +8кг. Всички ми казват виж се ква си клечка с корем, ама не е така. Аз си се виждам, задникът ми е станал вече на баница, заформих целулит и всичко. Просто с това лежане не знам как да стане да не качвам толкова много :/

# 275
Като Ви чета направо се чувствам дебела с 15кг отгоре... Да бяха 10, или 8. Нем, 15кг отгоре в началото на 7м и ми казват, в никакъв случай да не качвам повече. Гестационен диабет едно на ръка, обаче как ще стане да не кача още... никаква идея.

# 276
  • Варна
Ами няма вариант според мен да не се качат в 8ми и 9ти,все пак бебчето ще качи още 2-3кг. За да не се качат, трябва да се отслабне. Бременна да отслабне... Трудна работа. Надявам се да устискам до 21ви юни и после ще ми дават вече да се движа, ама да видим.

# 277
Пфу и на мен ми тежат:( в навечерието на 32ра +11, с дъщеря ми качих 12, в болницата оставих 6, ама другите 6… ковид ми ги взе. Сега ще видим. Ама задник и гърди имам големи и голям корем. Последно малкото беше 2кг, сега ще видим следващия петък колко е…

Но да се похваля, на 22.05 ще правим най-накрая фотосесия и нямам търпение!

# 278
+12 в края на 7ми месец при втора бременност. С първата качих 16-17, но тогава пък с раждането бях -10. Та да видим с тази как ще е докрая , че и след това 😀

# 279
Аз съмплюс 21 кг, първа бременност в 32 г.с. Натежава ми вечер , качиля съм оснавно на корем , мисля че повече е задържана вода тъй като до 12 г.с. приемах медикаменти за задържане.

# 280
Аз забременях 54кг, сега на прага на 8-ми месец съм 69кг. АГ ме пита онзи ден, да не би да не ми е верен кантара, защото реално не ми личат, а са доста килограмите.

# 281
Здравейте момичета,

На каква помпа за кърма се спряхте? Толкова много видове има и съм много объркана.. марки, електрическа, ръчна..?

# 282
Здравейте момичета,

На каква помпа за кърма се спряхте? Толкова много видове има и съм много объркана.. марки, електрическа, ръчна..?
Аз взех единична medela swing

# 283
Здравейте момичета,

От първата бременност имам единична avent comfort. Сега си взех двойна medela swing (тази която само с usb се зарежда батерията). Електрическа е по-добрия вариант според мен. Едно е да придържаш само помпата (дори това не се налага вече, има бюстиета, които го правят) друго е да стискаш сам. Иначе от към количество кърма и двата варианта - ръчна/електрическа май изкарват същите количества.

# 284
Аз също имам медела суинг от първата бременност и не я заменям. Имах ръчна на авент, само си нараних зърната и се измъчих 7 дни докато не изгоних мъжа ми да купи.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 15:59 от ^SunLight^

Общи условия

Активация на акаунт