Последният триместър се задава, до ЮЛИ мъничко остава - Юли 2023, тема 3

• 51 985
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да вземат да се разберат и АГ и ендокринолога, че и на мен разнопосочни мнения и насоки ми дават... Направо ми иде през просото да тръгна, защото така или иначе и сладолед като ям 1ч по-късно НЕ минавам 6. Дори 5.5 не минавам.... и КГ задържам....

И днес малкия герой или героиня се е обърнал в корема ми и сега ме ритат ниско в ляво. Чак почнаха да ми липсват шутовете в ребрата. Бяха по-поносими. Не знам какво рита обаче е супер неприятно. 😅 Пък кога се е завъртяло бебето - не съм усетила дори. Хванаха ме лудите и до сега сортирах играчките на бебка. И мисля и пералня чак да пусна 😅 нищо, че е 22ч....

# 511
В поликлиника България има някаква промоция за пакет 1 година за педиатър, 900 лв, неограничени посещения. Струва ми се добра оферта, а и там има ортопед, очен лекар и др и всичко ще е на едно място. Та го обмислям.

# 512
  • Wonderland
В “Майките на София” като че ли са доста негативно настроени към Поликлиника Бългатия, масово се отказват от там..

Аз тотално забравих това с личния лекар 🤦🏼♀
Ще трябва да започна да ги прозвънявам в понеделник.
Реално ни трябва личен лекар, който ако е и педиатър е плюс - нали така? 😁

# 513
На мен ми се иска да разбира и от хранене, сън и други неща, а не само да ни бие ваксини и да изписва антибиотици и панадол.

# 514
Рапунцел, в поликлиниката масовият лекар е… но има няколко много читави. Двама УНГ посещаваме редовно и са супер! Също педиатърът, при когото ходим за болести работи и там, и в сити Клиник. При кожен сме били, която спаси дъщеря ми от отвратителен АД, който де влошаваше прогресивно. Та р като на всякъде… Има лекари и … няма лекари. От масовите и аз не съм доволна.. то и моят АГ работи там, пък е от добрите в София.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 14:04 от ^SunLight^

# 515
  • Варна
Zhuta, сигурна съм че е фалшива тревога! И супер, че си е заело позицията бебче.
Относно педиатър, поне него няма да мисля. Най-накрая си намерихме уникален педиатър и ЛЛ за цялото семейство. Четири броя ги смених и все по-зле ставаше, та настоящата ни ми е направо като свеж полъх - много мила, внимателна, изписва АБ само ако наистина се налага (при нас досега не се е налагало де, да чукна на дърво), пуска изследвания, антибиограми, не бърза да слага ваксини по 2-3 наведнъж и не е в някоя миризлива поликлиника, където да чакам с бебе за консултация с цял коридор болни. Всички трябва да са така, ама за жалост не са. Само че първо става въпрос за Варна и второ май не приема вече нови пациенти.

# 516
  • Варна
Диди, коя е тази педиатърка?
Иначе, аз вече се уговорих с педиатърката на баткото, но тогава преди 3 години, когато търсих, беше също голям зор. Мисля, че отидох месец и нещо преди термина и тя, когато ме записа, каза: "Хайде, това е последното бебе за май."

# 517
Момичета, вашата плецента коя степен е и коя седмица сте?

# 518
1ва в 30 седмица я мериха.
Стига да не е трета, няма повод за притеснение.

# 519
И моята беше първа в края на 32. Утре съм на преглед и ще видим как е всичко. 34+0 ще съм.

# 520
  • Wonderland
В 31 г.с. при мен беше 1 степен.

# 521
  • Варна
kassiss, Орися Илиева, преглежда в частен кабинет зад Общината. Аз още с първото дете бях чувала за нея, но тя тогава и тя беше в майчински. Реално моя приятелка, която е при нея ѝ звънна да пита дали ще ни вземе и така се съгласи.
Последно в 29г.с бях на преглед и каза, че няма никакво състаряване на плацентата, не знам за група нищо не е казвала.
Тая сутрин пак имаше завъртане нанякъде, но на къде вече НЕ ЗНАМ. Блъскането го усещам сега в ляво. Може пак да си е с дупе, просто да се е завъртяло с гръбчето надясно...

# 522
Само при мен ли е 2-ра в 31ва седмица 😑

# 523
Ми тя на втора нищо й няма. С дъщеря ми бях 32ра с 2ра степен. Родих на термин. Можеше още да седи вътре.

# 524
Благодаря!

Ми тя на втора нищо й няма. С дъщеря ми бях 32ра с 2ра степен. Родих на термин. Можеше още да седи вътре.

Общи условия

Активация на акаунт