Естетични процедури за лице и тяло – 50 тема

• 75 068
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Нормално ли е при първо поставяне на ботокс да ми издържи само месец?

# 76
# 77
При мен на дълбоки назолабиални ( също генетично, понеже от малка си ги имам) Михайлов ми препоръча филър, сложих при него и не съжалявам. Преди година беше. И в скулите ми сложи. Страхотно се получи. Скули допълвах сега, но в назолабиалните още няма нужда.
Общо взето на мен същия проблем ми го реши Михайлов, така че него препоръчвам.

Благодаря! Blush Д-р Михаил Михайлов, медицинския управител на Skin Line, нали?

Здравейте, може ли да ми препратите информацията, която сте прочела от алена?
Аз си направих хиалуронови филъри в областта на назолабиалните и скулите при д-р Денчева и съм много доволна от резултата, но тя ми направи 3 терапии през месец и не знам за Вас това опция ли е.
Смятам, че като цяло е добре да идете при професионалист, да направят диагностика на кожата и проблемите и според възрастта да дадат препоръка.

Разбира се, заповядайте:

И благодаря за препоръката! Blush Става въпрос за Д-р Росица Денчева, нали?

# 78
Колко време трябва да мине преди да мога пак да сложа?
С доста смесени чувства съм след първия път, активираха ми се мускули над веждите и там се образува дълбока бръчка. Аз уж бръчките в челото исках да боря. 40+ съм и имам много жива мимика с веждите, повече от ляво, съответно там новата бръчка е по дълбока
Отделно от вътрешната страна на очите ми се получи леко подпухване, което 2 месеца по късно още е там, нищо че вече се бръчкам успешно.
Мислех си дали второ поставяне, ще релаксира и изглади новите бръчки ама да не стане по-зле

# 79
Здравейте и от мен, благодаря за темата! Аз съм планирала процедури за тяло - LPG и Venus на цели бедра и на корем този път. Миналото лято ефектът беше чудесен, надявам се и сега да има. Също ми се иска да се престраша за ботокс, защото от слънцето свивам много очите и гневната, да успокоя малко мимиките.

Можете ли да сподели къде ходихте на LPG и Venus и сте доволна? Благодаря!

Здравейте! Правя процедурите в Skin Line Младост, вчера ми беше първата от тазгодишната серия - LPG цяло тяло,  Venus на бедра и корем. Миналата година бях много доволна, изобщо не очаквах такива резултати, затова сега повтарям. Дори споделих на терапевтката и й показах снимки преди и след, които бях качвала и тук във форума. Тя самата много се впечатли.

# 80
Без въобще да съм компетентна, след като прочетох коментара на алена, предполагам, че може би това е била една от целите на  филъра, който минпоставиха и в скулите. Да, д-р Росица Денчева.

# 81
  • София
Да, д-Р Михайлов от Скин лайн.

Подозирам че при мен подхода е бил директно с филър в назолабиалната понеже моите не са в следствие отпускане. Имам си ги от тийнеджърските години. Той Михайлов и така започна, че винаги съм си ги имала Grinning

# 82
Как така ботокс само един месец?
Освен ако не е фалшива(изветряла)неправилно съхранена партида, не виждам друга причина как може да издържи толкова кратко.
Не е нормално.

# 83
Момичета, някой правил ли е Hydrafacial? Почиства ли наистина по-добре от класическото почистване на лице?

Пс: понеже видях, че коментирахте назолабиалните бръчки, при мен са вдлъбнатини от двете страни на носа, които може би винаги съм имала. По-добрият вариант е запълване на скули от колкото самите назолабиални, така ли?

# 84
Hydrafacial  в комбинация с класическо е по-добре, отколкото самостоятелно.

Кожата е почиствена, освежена и бляскава за два часа и до там.

# 85
Hydrafacial  в комбинация с класическо е по-добре, отколкото самостоятелно.

Кожата е почиствена, освежена и бляскава за два часа и до там.
Ооо, като за над 150лв. процедурата не съм много впечатлена значи хаах.

# 86
Не, изобщо.
Колкото добре да изсмуква, мен винаги ме е довършвала козметичката и с ръчен натиск.
Затова направих няколко и видях че няма смисъл.
По-добре само ръчно, но качествено.

# 87
И аз си обичам ръчното, но съм след операция и не мога да си помисля да ме натискат, а имам нужда от почистване особено около носа…
Много ме дразнят безсмислено скъпи процедури нареджам Laser genesis също в тази графа, до Hydra facial-a.

# 88
  • София
На някои места хидрафейшъл е комбинация с ръбо почистване в зоните, които се налага- за мен е добър вариант.

# 89
Аз съм малко повече от 3 седмици след пъви ботокс и съм направо вледенена. Изпитвам и някаква  тежест, коато ми е много неприятна. Сложих и във върха на носа и има видима разлика.
За следващите месеци планирам филър в устните, който също ще ми е за пръв път, но все още не съм решила при кой. Мисля да направя и Morpheus8, като ме пусне ботокса.
В следващият месец мисля да направя и криолиполиза на ръце в Дерма акт и лазер за стрий. Мислите ли, че има някакъв смисъл от лазер за вече много стари, но не много сериозни стрий?

Общи условия

Активация на акаунт