🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 12

• 60 260
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Козлодуй
Добро утро, момичета!
Благодаря ви за всичко споделено! Heart

Нямам какво да добавя за нашето прекрасно момче.
За автографите на кожа, аз ако взема такъв, веднага ще ида в тату студио Satisfied
Само така може да се запази форевър.
Аз съм баба почти всеки ден, та хич не ми остава време за писане, но ви наглеждам. Още една хубавица ми цъфна.

Усмихнат и успешен ден Heart

# 121
Добро утро,момичета!

Сънчо HugFlowers Cherry Blossom

Хубав и успешен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 122
Бонджорно, рагаци! Simple Smile

Джан е тръгнал рано (9 ч.) тази сутрин нанякъде, да видим - ще разберем ли накъде.. Simple Smile

ИГ Стори Джан Sunglasses

Италианска преса:

Can Yaman в Reggio Emilia: секс символ в Corallo di Scandiano

Скрит текст:
Полиглот и социално ангажиран, моделът актьор родом от Истанбул ще бъде супер гост на вечерта, организирана в дискотека Scandiano (Реджо Емилия), 5 май 2023 г. – На същото място, където Мина дойде да присъства на Festival degli Incompresi през 60-те години на миналия век, Баудо представи музикални вечери, Спаня и Сабрина Салерно проведоха аплодирани концерти, на същото място, където Пол Йънг, звездата от С европейска слава, той се представи преди няколко години - утре вечер, в историческата дискотека Corallo в Scandiano, на вечерта Shockville, организирана от Vito Antoniello - Can Yaman ще се появи. Точно той, турският актьор и модел, който напоследък се превърна в новия секс символ на италианките, киното и телевизията, но и някои много успешни реклами му позволиха да навлезе сам в сърцето на другата половина на небето.
Национално турне, отчасти предназначено да събере средства и да помогне на тийнейджъри в затруднено положение, благотворителна инициатива, наречена Break the wall и която е родена от неговата асоциация Can Yaman for Children. Красив, но не само, полиглот и социално ангажиран, 33-годишният актьор, родом от Истанбул, може да се похвали с 10 милиона последователи в Instagram. Невероятно продължение, ето защо организацията на вечерта е сигурна, че е акцентирала върху правилния персонаж, способен да катализира вниманието на голяма аудитория. Яман, през последните дни, по време на обиколката си из Италия, искаше да се срещне с деца в нужда и с патологии, да ги посрещне и да им подари сладки и усмивки. Той заяви, че с благотворните си избори иска да "събори стената на безразличието". В Corallo, където ще има много хора, които ще го чакат, той ще се срещне със своята публика, нетърпелива за известно време, за да го приветства в Реджо Емилия.
https://www.ilrestodelcarlino.it/reggio-emilia/cultura/can-yaman-corallo-efe4013d

Пожелавам ви прекрасен ден! Revolving Hearts

=============
допълвам

Та, на въпроса - къде отива толкова ранобуден и толкова красив? Heart Eyes За пореден път, рагаците успяха да го локализират 🔍 в Милано е! Сега пък се питат - кой знае какво прави там..? Thinking Grinning

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:51 от grozdence.

# 123
Ей, признах ги тези италианки! По фона на снимката веднага разбраха къде е Grinning

# 124
Привет момичета прекрасни от сто години не съм писала (извинявай те ама ми е трудно през телефона), нашето момче правилно са го открили рагаците бил е в Милано и е снимал реклама както сам ни информира плюс ми излезе и една снимка от бъдещата реклама малеее пак 🔥🔥🔥 ще ни гори

# 125
Black sea Hug добре дошла! Донесла си ни прекрасни новини! Revolving Hearts

Така е надписал Джан снимката, която Black sea ни е донесла:

Да се подготвим -> Джан Яман и Dolce & Gabbana реклам гелийор.. Sunglasses Nature Fire Nature Fire Nature Fire Nature Fire

Цитат
Рекламата на Can Yaman с DG с красивата му коса на кок беше гореща,
но това ще бъде брутално, защото Can Yaman с разпуснатата му коса е олицетворение на първичната сексуалност и желание..
не сме готови хора...не сме готови...
. El Turco aka Can Yaman определено е тук!
Всички ще умрем.. и този път си го знаем предварително..... Joy Joy

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:11 от grozdence.

# 126
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пратете му една ластичка на този човек! Внуците имат нужда от бабите си. Joy

# 127
Добро утро,момичета! Hug Two Hearts

Нека да ви се случва само това, което ви е важно и нужно.

Black sea Hug,добре завърнала се! Revolving Hearts
Очакваме новата реклама! Nature FireNature Boom

Желая ви хубав ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 128
Привет и от мен! Simple Smile

Профи, нещо против този Аквамен с разпусната/дълга/мокра коса (прилепнала по торса) ли имаш? Joy
колкото повече зумвам, качеството се разваля,
но мерак ми е.. не мо'а се сдържа Grinning

Първа спирка за деня: Научната гимназия Guglielmo Marconi в Парма

Sunglasses https://www.instagram.com/p/Cr3ExYLouFs/ Sunglasses

с летяща походка, скок-подскок Animal Rabbit

Всичко е топ при него, черно-бяло винаги е класика Sunglasses

Злате Hug благодаря за споделеното Gift Heart  

# 129
Какъв е този фотошоп на последната снимка Grinning някоя пак си мечтае да е до Джан Joy Даже тази има същата дълга черна коса като моята, че се зачудих да не би да съм аз това Joy

Една нормална и приятна статия за Джан в нашенската преса. Случайно ми излезна като предложение. Нямам идея защо алгоритъма на Гугъл е решил, че има някакакъв интерес към въпросния Джан Яман Rolling EyesSweat Smile

Скрит текст:
Вече е ясно кога започва работата по втория сезон на хитовата криминална драма „Виола“. Звездите на поредицата Джан Яман и Франческа Чилеми ще се срещнат отново на снимачната площадка в Палермо през юни, за да продължат вълнуващата история на решителния инспектор Франческо Демир и изкусителната разследваща журналистка Виола Витале.

По план снимките трябва да продължат шест месеца. Премиерата на новия сезон се очаква в италианския ефир в края на годината. Подобно на първия, той ще се състои от 12 епизода с продължителност 50 минути.

Медиите в апенинската държава вече усилено гадаят каква ще е съдбата на обичаните от публиката герои. Лука Бернабей – сценарист и продуцент на проекта, подсказа на нетърпеливите зрители, че е оставил малка „улика“ в една от вече излъчените сцени на поредицата. По думите му в кадрите с изрезки от вестници, които Виола разглежда, се крие ключ за разгадаването на мистерията, свързана с произхода й. Бернабей не изключва възможността успешният сериал да бъде продължен и с трети сезон, ако интересът към него е все така висок.

А той определено не стихва. От 1 март тази година криминалната сага е достъпна в „Нетфликс“ и само за няколко седмици се нарежда сред първите пет най-гледани продукции на дигиталната платформа в Италия. Междувременно атрактивната Чилеми представи лично „Виола“ на филмовия фестивал в Лос Анджелис, а Яман бе поканен да присъства като специален гост на 171-вото честване на празника на италианската полиция, което се състоя на 12 април.

Едва ли за някого има съмнение, че именно магнетичното партньорство между Джан и Франческа стои в основата на грандиозния успех на поредицата. Любопитно е да се отбележи, че двамата не за пръв път имат възможността да работят заедно. През 2021 г. Джан получава покана да се появи като гост-звезда в епизод от успешния сериал „Бог да ни е на помощ“. С Чилеми, която изпълнява една от главните роли в проекта, имат емблематична сцена. Яман влиза в образа на сексапилен барман, който поставя под сериозни съмнения намерението на Азура (героинята на Чилеми) да загърби дизайнерската си кариера, за да стане монахиня.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Актрисата се изказва ласкаво за своя колега и отдава популярността на „Виола“ именно на неговото участие и старанието, с което е подходил към поверения му персонаж. „С Джан сме много близки и непрекъснато се подкрепяхме по време на съвместната ни работа. Той се справяше невероятно добре с репликите си, не допусна нито една грешка. Понякога дори италианските артисти не успяват да се придържат толкова стриктно към написаното в сценария“, откровена е Чилеми.

Въпреки категоричните уверения и на двамата известни актьори, че ги свързва единствено прекрасно приятелство, и турските, и италианските медии не пропускат възможност да им препишат романс извън снимачната площадка. Упоритите слухове обаче така и не получават потвърждение, а според последните публикации в лайфстайл изданията настоящата любима на Джан е телевизионната водеща Ева Джини.

Преди да се завърне на снимачната площадка Яман е изцяло посветен на най-новата си благотворителна инициатива, озаглавена „Да разбием стената“. Кампанията е насочена към младежи, изпаднали в депресия след травмиращи събития. Част от събраните средства ще подпомогнат и деца от районите, засегнати от земетресенията в Турция.

Хареса ми това "Актрисата се изказва ласкаво за своя колега и отдава популярността на „Виола“ именно на неговото участие и старанието, с което е подходил към поверения му персона." От друга страна Джан все още пази пълно мълчание по случая Виола Thinking Ни дума, ни сричка, ни точка.. Казвам ви, ще мирясам с тази мистериозна история, само когато видя Джан да участва в първа серия на сезон 2! Smile

# 130
Ели... Joy
и гледам даваш пълен игнор на рекламата.. Wink

ИГ Джан: "Храната е добра в Парма 🍲"

И автографът вече е върху чинията Grinning
с какво ли са нахранили нашето лъвче, че е толкова усмихнато, доволно и щастливо.. Simple Smile

📸 ИГ @/giuly.montani:
"Благодарим на Can Yaman, който дойде да ни развесели в Marconi"

Нека има веселба навсякъде... Wink

ИГ публикация CanYamanForChildren:
Цитат
Благодаря хиляди пъти!
Два месеца след началото на турнето се връщаме, за да изразим нашата огромна благодарност.
Обиколихме Италия и пътуването още не е приключило, но всички усетихме вашето присъствие и вашата топлина. Срещайки се с децата и техните семейства, видяхме как живата конфронтация и енергията, вложена във всяко движение, прави всичко толкова магическо и конкретно в същото време: ние продължаваме да събираме много от това турне и за това никога няма да спрем да ви благодарим. Благодарим на всички хора, които ни подкрепяха и продължават да го правят. Нека започнем май с гръм и трясък! Продължавайте да ни следвате.

Най-сладката снимка от днес Revolving Hearts

Италиански медии:

Джан Яман в гимназия Маркони да говори за тийнейджъри и социални медии

https://www.gazzettadiparma.it/parma/2023/05/05/gallery/il-popol … ia---foto-710676/

Скрит текст:

"Пълнолуние" в Русия от 15 май по TV-3

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 18:09 от grozdence.

# 131
Ели... Joy
и гледам даваш пълен игнор на рекламата.. Wink

Правя се на разсеяна, мЪ Грозде! Не искам да ме помислят за някоя от онези фенки, дето само точат лиги по голия Джан Joy (аз точа лиги също и по облечения Джан, но това е друга тема!) Та, спазвам морал и поведение! Grinning Като излезе рекламата, даже мисля да не я гледам! Grinning

# 132
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
... Grinning Като излезе рекламата, даже мисля да не я гледам! Grinning
Ей т`ва искам да го видя. Mr. Green

Извън шегата искрено се възхищавам на неизчерпаемата енергия на Джан и умението му да повежда масите. Малцина са надарените по този начин, а още по-малко тези от тях, които са успели да го използват само за доброто на хората.

# 133
Среднощен привет : ))

В 2:30ч. бг. време Джан още не е пристигнал, а от преди 12 са го зачакали..

Стори @/corallo_disco
Flushed Flushed в очакване на Джан - без коментар.........

"Тук е дългият коридорен вход, който ще отведе Джан до сцената. Много добре! 👏"
---> https://www.instagram.com/p/Cr4OkSPIHZD/

коридора започва отвън пред сградата, а и на улицата са се струпали на опашка.. Grinning
📌"Corallo- Shock Ville -SCANDIANO Нещата се подготвят - в очакване Can Yaman"

а вътре какво е.... Joy смея се, ама хич не е за смях!
Вътре, в очакване на Джан:
--> https://twitter.com/CYworldteam/status/1654595635696345089
--> https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1654609415784349697
(2 видеа)

Стори от Джан: "ще се видим след малко" Sweat Smile
успокоява ги Simple Smile

Току що е пристигнал - в 3 часа. Чакам някакви клипчета, някъде в коридора е, само главата му зърнах, нали стърчи Grinning видях само, че е много, много, сладък и се е вързал на кукуригу*(прибрал си е косата само отстрани, а отзад му е пусната) Heart Eyes

Еха.. Open Mouth Невероятно е какво се случва......... Open Mouth Flushed
--> https://www.instagram.com/p/Cr4VhROIipa/

Аз лягам, че едвам си държа очите отворени.. пък утре ще гледам, как е минала тази тежка на пръв поглед нощ Grinning  Grinning

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 03:26 от grozdence.

# 134
Добро утро,момичета! HugTwo Hearts

Благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

🆕 🆕 🆕 от Чиро Еспозито
✒Усмивката му

🆕 🆕 🆕
от Личео Маркони (Lyceum Marconi)

✒Да,това е Джан!
Днес турският актьор Джан Яман дойде при Маркони, за да говори за своя много важен проект: асоциацията „Кан Яман за деца“, която той основа, която е посветена на борбата с дискомфорта на подрастващите. Придружен от Франческо Пизани, директор на детската невропсихиатрия, и Марко Ферара, психиатър, и двамата от Policlinico Umberto I в Рим, той говори със студенти от Маркони за често критичната връзка между младите хора и социалните медии.

Приятене ден ви желая! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт