🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 12

• 60 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Козлодуй
От два дни съм с децата на някакво място, дето интернета е супер зле. Мислех да се приспивам с Джан в Пълнолуние, ама ми мина котка път. Сега поне успях да ви нагледам. Снимки нямам, ама тез на Злати са чудни😍
Добре че утре се прибирам.

# 571
Добро утро в първия ден на август!

Да ни е честит новия месец и ни донесе много здраве, радост и сбъднати мечти!

от вчера....
🆕📈📊🇹🇷Socipol.com
Анализ на данни в IMDB

Джан Яман се класира на #1🥇 сред всички турски актьори и актриси в седмичната класация на IMDb, започвайки от 31.07.23 г. Джан Яман е позициониран като номер 2301 от 11 милиона артисти, проследявани по целия свят.
@соципол

Топ 3 за 24 седмици
Топ 5 за 29 седмици

Скрит текст:
1) #CanYaman
2) #КеремБюрсин
3) #HandeErcel
4) #DemetÖzdemir
5) #ŞükrüÖzyıldız
6) #AyçaAyşinTuran
7) #ТубаБуюкустун
Sunglasses #ÇağatayUlusoy
9) #KıvançTatlıtug
10) #SerenaySarıkaya

Ведър и щастлив ден ви желая!

# 572
Ооох, това ръбче на корема... Heart
Оххх .......мъка, мъка...Sweat Smile

# 573
  • в сърцето на един мъж...
Ооох, това ръбче на корема... Heart
Оххх .......мъка, мъка...Sweat Smile

Нали? Само въздишаме ние тука...

# 574
Привет, рагаци! Heart Влизам набързо да се обадя, че се прибрах в БГ. Чета всичко, което публикувате, благодаря ви от сърце! Kissing Heart Flowers Rose Отделно чета и в двете групи във ВК, така че съм наясно с новините около Джано, не изпускам нищо! Wink Grinning
Напоследък се е покрил, както ни беше предупредил. Аз обаче очаквам от вас (докато отсъствам), да ми донесете следните новости: Новини около Ел Турко, дата за излъчване, а и къде ще се излъчи. Новини за Сандокан и поне част от каста. Някоя нова реклама.. И повече задкадрови снимки и видеа от Виола, ноо с Франческо отблизо! Сякаш малко прекалих, ама няма нищо.. така като го написах, почти си повярвах Joy Вие сте на ход! Joy

И къде са клюкарите Чи, когато имаме нужда от тях? People Eyes
Явно няма интересни сетови клюки и интриги засега.. Rolling Eyes но съм в очакване! Joy

Джан днес си е публикувал календарче за август Purple Heart репостнал го е от Медиасет:
"Waiting... ViolaComeIlMare2 Sign Clapper"

# 575
Добро утро,момичета!

Грозде Hug,добре си наминала след 2 седмици отсъствие! Simple Smile За новините,каквото мога го пускам сутрин.
Скрит текст:
След неделя може би и аз ще отсъствам и няма да мога да пиша редовно.Ще съм при дъщерята да помагам за внуците...малкия на градина ще водя...а каката при мен...

Хубав летен ден!

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 08:41 от Zlatina3

# 576
  • Козлодуй
Грозденце, радвам се да те видя Purple Heart
Злати, ако и ти изчезнеш, ко ше прайм не знам...Broken Heart

CAN YAMAN MEDIA
#CanYaman триумфира по телевизията като секси полицейски инспектор. Новият му сериал „Violeta como el mar“ ( #VioletaComoElMar ) пожъна успех в Италия. Новата фантастика на турския актьор #CanYaman кацна на нашите испански екрани на 26 юли по Antena 3 също с отличен отклик на публиката.
https://www.pronto.es/noticias-del-corazon/famosos/can-yaman-tri … ia-54259_amp.html

Попадна ми снимка от снимачната площадка, ама май е още от Виола 1. От сега май още нищо не е изтекло, уви...

# 577
# 578
  • На юг от тук
Добро утро.

Снимки от сета. Има и видео с Франческа,но не мога да го сваля.

По-малко слънчев ден желая.

# 579
Добро утро,момичета!

3 август е Световен ден на динята!Да ви е сладко! Flowers Watermelon

Скрит текст:

Най-после имаме нови снимки от началото на Виола 2! Purple HeartHands Plus1
🆕 🆕 🆕
Ексклузивно от снимките #ViolaComeIlMare2, първите кадри на нашите главни герои... 🎬👀
Какво се събират тези двамата!?! 🙃😜
Преди да започнем, хубава наздравица и няколко много интересни съобщения... 😏🥂🍾
Очаквайте скоро в #Canale5! 🤩🙏💜

Ето и видеото,но е от ВК:
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456254819%2F71a745ac8535b974a1

превод:
Франческа: Да започваме, ако той спре да говори... да започваме.
Джан: Чакай да се успокоя, много съм развълнуван.
Франческа: Развълнувана, пил ли си?
Джан: И аз пих...

Джовани: Започваме, аз лично започвам, те си правят каквото си искат, той ми е колега, да речем рамо ми....
Джан: Това е рамо
Джовани: Тази година избраха човек с широки рамене да ми помага.
Джан: Нещо като.... (и му подава рамо) 🤣

Джовани: О... но аз все още съм безспорният герой на сериала и той е човекът, на когото искаме да заложим тази година!
Джан: Точно така! Да започнем с тези илюзии.
Джовани: Виола е като морето
Джан: Две... надявам се 12

Джовани: Да... да... да 12... 13 тук сме до 2050 г.
Джан: това е
Франческа: стига... колко говориш!
Джовани: Наста... Наста с твоя нос (игра на думи баста-баста)
Франческа: Всичко? Трябва да започнем....

Желая ви приятен ден!

# 580
  • Козлодуй
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1686868466886676481
Предполагам, че е същото видео, но в туитър, за хората като мен, дето не могат да го видят във vk Simple Smile
В Ютюб има клипче с подвеждащо име El Turco new episode💥 Episode 1 : Can Yaman (Teaser), само дето не е. Малко остана да почакаме, до септември може би.
https://www.youtube.com/watch?v=H59lSQYSy2k

# 581
Привет, рагаци! Revolving Hearts

Всяко постижение на моя любимец ме изпълва с радост и гордост! Heart Eyes Япония отваря врати за чуждестранни сериали - разбира се "виновникът" е нашия прекрасен Джан! Wear Crown
Джансито продължава да ги поваля...... Joy
Нашия прекрасник е невероятен човек! Той е може би и най-умният турски актьор, знаеше точно как да се справи с глупавите турски медии и отиде да гради кариера далеч от тях.. "За първи път турски актьор постига толкова голям успех в друга чужда страна със сериала, който е снимал в чужбина" Nature Boom Nature Star

"рекордната поредица на успешния актьор, най-накрая беше продадена на Япония, затворена страна за чужди сериали.”
Затворени граници за НЕГО просто не съществуват! Hands Clap Wear Crown Той е синоним на УСПЕХ Hands V в случая: "The one and only" Heart или "The power Can Yaman" Nature Boom (малко да го нахваля, че вие се стискате) Joy
Съветвам хейтърите да потърсят терапия, за да го преодолеят!! Animal See No Evil Joy

Новината от Бирсен:

Джан Яман, който завладя Испания, сега е в Япония

Продължавайки актьорската си кариера в Италия, възходът на Джан Яман продължава неотслабващо.

Can Yaman продължава да добавя успех към своите постижения. Продължавайки актьорската си кариера в Италия, детективската драма на Яман „Viola Come Il Mare “, която счупи рекордите за рейтинг в Италия и започна да снима втори сезон, беше излъчена по канала Antena 3 в Испания миналата седмица и остави своя отпечатък върху рейтингите в сряда. През втората си седмица сериалът запази първото си място.

За първи път турски актьор постига толкова голям успех в друга чужда страна със сериала, който е снимал в чужбина. В допълнение към снимките на сериала, рекламните кампании, дейността на основаната от него благотворителна организация и рекордната поредица на успешния актьор, който посвещава време на спорта си, „Viola Come Il Mare “, най-накрая беше продаден на Япония, затворена страна за чужди сериали.

-> https://www.birsenaltuntas.com/dizi/ispanyayi-fetheden-can-yaman … -japonyada/28862/

-----------------

А Испанските медии определят Джан като "кукичка за зрителите" Wink Grinning

А това "разврат" явно е грешка в транслейта.. Animal See No Evil Joy

Рагаци, благодаря ви за снимките и видеото с Джан от сета Kissing Heart Hug
Какво да кажа.. освен че отново е мноого КРАСИВ и секси.... Heart Eyes Зарадвах се да го видя, разтъжих се малко Simple Smile Първото, което погледнах е, че дължината на косата му е съвсем малко скъсена. Аз специално го намирам за малко напрегнат/нервен, според мен това е заради присъствието на колежката Wink Grinning к'вото и да си говорим, както и да го извъртаме.. личи си, че не му е много комфортно Simple Smile
Сънчо, за кой септември се надяваш, ако е за този - в грешка си Grinning те 6 месеца ще снимат 2 сезон.. В най-добрия случай на пролет др. година Simple Smile а иначе може и септември (както предположи), но 2024 г. Grinning

За Ел Турко май няма никакво развитие.. поне не сте писали, а и аз когато мога се ровя по сайтовете (от гугъл). Това Дисни яко го е закъсало, дано го купи Нетфликс (готов с англ. език е)!

Скрит текст:
Момичета, когато/ако мога ще се включвам. По цял ден съм заета с работа (с ММ около мен), след седмица ще отскочим и до Гърция да си починем една седмица. Малко да ми се стоплят кокалите, че в Холандия се намръзнах (не че сега в БГ ми е студено) Grinning
Но със сигурност в края на месеца се "завръщам" с всекидневните си включвания, и имайте предвид, че ми липсва смеха/шегите на "Джанов гръб" Grinning
Всяка вечер си гледам по един епизод от сериала Присъда (с Каан и Пинар) втори сезон. Умишлено не го гледах заедно с другите, които гледах през посл. сезон, защото исках да му отделя спец. внимание - и не съм сгрешила, много силен е и втория сезон! За мен най-доброто дизи за последните две години.

Имайте щастлива и слънчева почивка Nature Sunny и приятни занимания (специално за Злати), рагаци! Heart

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 20:28 от grozdence.

# 582
Весела ваканция, Грозде!

Тази снимка ми е новата любима Grinning

П.с. Джан кръв ли има по ръката, явно е шамарил някой в сериала Joy

# 583
  • Козлодуй
Хаха, Ели, разсмя ме Smile
Грозденце, за Ел турко говорех, не за втори сезон на Виолата. Някъде мярнах някакъв такъв коментар, но разбира се не е потвърдено и нищо не знам със сигурност.
 И на мен ми се вижда нервен Джано покрай таз девойка, но пък той си е нервак по природа, та знам ли...

Статия за Виола 2, публикувана в Туитър от CAN YAMAN MEDIA
https://www.tag24.it/731219-viola-come-il-mare-2-anticipazioni-p … ocialShareButtons
Скрит текст:
Превюта на "Viola come il Mare 2", официалният канал на Mediaset пусна първите видеоклипове от снимачната площадка. Главните герои на фикцията Canale 5 вече работят. Снимките на новите епизоди на Viola Come il Mare 2 започнаха едва преди няколко дни. Ето всички любопитни факти за втория сезон.Нарастват очакванията за завръщането на една от най-популярните драми на Canale 5. Снимките на „Viola Come il Mare 2“ започнаха преди няколко дни, но вече циркулират първите слухове. Кан Яман и Франческа Чилеми се завърнаха на снимачната площадка като Виола Витале и Франческо Демир.

След първите снимки в Рим, главните герои ще се преместят в Палермо, където се развива историята на главния герой Виола, изиграна от Чилеми. В поредицата бившата Мис Италия е журналистка, която поради невродегенеративно заболяване може да възприема емоциите на другите под формата на цветове. Първият сезон завърши със съмнението, че има семейна връзка между Виола и Франческо Демир , изигран от турския актьор Джан Яман. Едва във втори сезон обаче зрителите ще разберат истината.

Междувременно официалните канали на Mediaset пуснаха първите изображения и видеоклипове на главните герои от снимачната площадка на "Viola come il Mare 2". Само преди няколко дни беше публикувана първата снимка, на която изпълнителният директор на Lux Video Лука Бернабей е редом с актьорите Франческа Чилеми, Джан Яман и Джовани Наста.

Преди броени часове обаче бяха публикувани първите видеа на главните герои от новия сезон . Краткото видео, разпространено в Twitter, показва празненствата преди официалния старт на снимките на новите епизоди на фантастиката. Във видеото Кан Яман и Джовани Наста се подиграват със съответните си роли, докато турският актьор признава, че е много развълнуван, а Франческа Чилеми шеговито ги приканва да спрат да говорят и да започнат работа. Ето видеото, споделено в социалните мрежи.Viola come il Mare 2: сюжет, актьорски състав и прегледи на втори сезон
Последният епизод от първия сезон на фантастиката "Viola come il Mare" остави много въпроси отворени. Феновете на поредицата са в очакване да разберат какво продължение ще имат различните интриги и неразгадани мистерии.

Не е известно кога ще бъдат излъчени новите епизоди на фантастиката, но според графиците на Mediaset излъчването на „Viola come il mare 2 “ е планирано за есента на 2023 г. Следователно е възможно вторият сезон да бъде пуснат между месеците септември и ноември 2023 г.

# 584
Ели, ако е кръв.. недей се смя! : ((  Дано е грим (боя)! Grinning Аз не бях забелязала раната..
Сънчо, сега като се върнах видях, че си писала за Ел Турко, ще ме извиниш.. Grinning

Аз обаче съм любопитна да чуя нашия джапан ман*
дублиран на японски Joy

Излъчването (продажбата) на Виола в Япония е голям плюс за международната кариера на Джан Hands V Освен за Джан, се радвам и за целия екип на Виола! Purple Heart

Джан и Франческа се гордеят с успеха на Виола в Испания!

Аtresmedia:
"ВИОЛЕТКА КАТО МОРЕТО
ПОКОРЯВА СРЯДА ВЕЧЕР
ЛИДЕР С ДВЕТЕ СИ ПРЕМИЕРНИ ГЛАВИ
ПОСТИГА СРЕДНО 9,4% И 1,5 МЛН. УНИКАЛНИ ЗРИТЕЛИ"

Общи условия

Активация на акаунт