Теленовели и още нещо!

• 3 182
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Който няма възможност да гледа днес Трима братя, три сестри 2, повторението е утре от 9 часа по същата телевизия.
Врагът отблизо е също много интересен.
От героите харесвам Роксана, Алехандро и Пумата.
Повтарят по БТВ Лейди бразилския сериал Успех и мексиканския Малко твой.

# 46
Аз все се каня да гледам този "Успех" и все нещо става и не мога. Иначе много харесвам "Силата на желанията", Мимче. Ако не си го гледала, препоръчвам.

# 47
  • Down south
Загледах  "Tierra de Esperanza"

слагам снимка, защото не знам, как ще бъде преведено заглавието.
Нова версия на "La Tormenta" от преди доста години.

Не е зле, но не е и кой знае какво.
Аз харесвам Luis Roberto Guzmán, въпреки, че ролята му е отрицателна
Скрит текст:
и Sergio Goyri харесвам, и той е, като първия Simple Smile

Продължавам да чакам "Граф Монете Кристо" с Фернандо Колунга, още няма информация кога ще започне. Голямата тайна на Телемундо Sunglasses

# 48
Имам лоша новина.
От 2 октомври сериалът с Фернанда Кастийо и Раул Мендез - “Врагът отблизо” ще се излъчва от 1 часа през нощта… Няма да има повторения през деня.
Единственият вариант е да се гледа в интернет.

# 49
Хора, препоръчайте ми латино сериал, който да наподобява на Клонинг или Трима Братя три сестри първи сезон.
Не обичам много старинни, като време точно това ми допада!
Много съм придирчива, това са ми два любими сериала и не смея да пробвам друг. Бих се доверила на някой, който харесва тези два сериала.

# 50
  • Край морета северни и южни
Fairytube, можеш да видиш някои от списъка, на вече излъчвани у нас сериали: https://www.telenovella-bg.com/tv/bg/before

Търси тези, снимани около същите години 2000-2005 например и може да си харесаш нещо. Имай предвид, че в този списък са годините, когато са излъчвани, а не снимани, но горе-долу ориентировъчно са близо.

Аз мога да препоръчам Другата в мен / Otra en mi той е малко по-стар 1996-1997 година, също Отмъщението / La venganza (2003)

Гледай да са повече от Колумбия, Венецуела, Аржентина и Бразилия, мексиканските повечето няма да са на нивото на Клонинг и Трима братя три сестри.

Като се замисля, повечето сериали, които са ми останали в съзнанието с хубави емоции и чувства и към които изпитвам носталгия и не са ми тъпи като ги гледам сега са все тези от Венецуела, Колумбия и Аржентина като Другата в мен, Трима братя, три сестри, Отмъщението, оригиналът на Грозната Бети, Любов на скорост. Има и 1-2 чилийски.

Като се опитам да гледам някой мексикански и тези на Телемундо, от както ги снимат в САЩ, повечето не ми допадат.Сякаш от както Телемундо започнаха да продуцират и да снимат предимно в САЩ рязко им спадна качеството на сериалите като сюжети и сценарии. Но дори и по-старите мексикански като ги гледам сега на себе си се чудя как съм ги гледала - "Приятелки и съпернички" и "Като на кино" например са пълни пародии.

Оказа се, че по-старите продукции на Телемундо, които харесвам като "La venganza" и "Трима братя, три сестри" се водят колумбийски, а не от САЩ.

Росалинда, Есмералда, Узурпаторката, дори Руби вече не бих ги гледала - мекисканците пресоляват манджата с драми и злодеи ми се струва. Не мога да поврявам, че като тийнка харесвах "Приятелки и съпернички" - ето в няколко минути колко е абсурден да се посмеете ако не помните:
https://www.youtube.com/watch?v=-LCVmyElYuo

Аз разбирам да се водеше пародия, но ми се струва направо нелеп и май насериозно се приема. Satisfied

# 51
Здравейте Wink Скоро попаднах на тази тема и искам да ви споделя, че аз гледам теленовелите с Фернандо Колунга "Графът - любов и чест" (El conde : amor y honor - с партньорки Ана Бренда Контрерас и Мaрджори де Соуса) и "Изгрев"(Amanecer - с Ливия Брито), които се превеждат професионално в една група за сериали Simple Smile Там се качват и новите серии на "Грозната Бети" (с Ана Мария Ороско и Хорхе Енрике Абейо), както и премиерните теленовели "Монтеверде" (с Габриел Сото и Африка Савала) и "В мрежите на любовта" (A mar, donde el amor teje sus redes - с Ева Седеньо и Давид Сепеда). Там има и много любими ретро сериали, които не знаех, че могат да се гледат въобще някъде, като излъчвания по бТВ сериал "Сребърните ангели" (Los plateados - с Маурисио Ислас, Анхелика Селая, Доменика Пелета) Simple Smile Браво на всички, които работят за да радват нас феновете с прекрасните преводи които правят Simple Smile

# 52
Аз гледам Пантанал и Врагът отблизо.
Пантанал го дават през уикенда по BTV Story.
Врагът отблизо го дават по Диема Фемили от 1:00 през нощта, има и повторения от 5:45 часа през делничните дни и в събота.
Фернанда Кастийо се справя отлично в ролята си!
Много искам да дадат сериала “Los hilos del pasado” (Нишките на миналото) с участието на Ядира Карийо, Барбара Лопес и Едуардо Сантамарина.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 18:48 от mimchyyy9

# 53
  • Down south
Тук тече "Los hilos del pasado" но не съм впечатлена. Гледам го, не всъщност го бутам с превъртане
Ядира Карийо не е това, което беше.
Излъчва се  и по Vix.

Допълвам, миналата седмица започна излъчването на "Monteverde" Gabriel Soto, Africa Zavala, в ролята на близначки (монахиня и сестра и представяща се за такава)
Чак сега започнах да го гледам.
Лек и много забавен

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 03:37 от Daylily

# 54
Очаквам с нетърпение новата теленовела с Дана Гарсия и Адриана Лувие - “Сестри: една споделена любов”.

Общи условия

Активация на акаунт