Теленовели и още нещо!

• 3 355
  • 61
  •   1
Отговори
# 60
Daylily  и mimchyyy9 сърдечно ви благодаря за информация относно някои нови заглавия на теленовели. Явно има много и най различни. Но съм сигурна че няма да са като оригиналите. Но ще се разровя и ще загледам някого.

ThankYou напълно съм съгласна с теб че като теленовели от далечното минало вече няма . Дори новите които правят римейкове нямат нищо общо с оригиналите , я къде изместват сюжета, я къде ги правят с малко епизоди.
Че преди години като съм гледала стари сериали че е имало с над 100 серии сериал.
Жалко че няма сайт където да гледаме старите ретро новели. Като си спомня за сериали като Когато бъдеш моя, Каталина и Себастиян, Заради любовта ти, Вдовицата в бяло(двете версии), Другата в мен, Касандра, Право на любов, Невъзможна любов, Черната перла, Трима братя три сестри, Жената в огледалото и много други . Едно време имаше един сайт escape-bg мисля че беше качваха епизодите но изведнъж като че ли го премахнаха и вече няма такъв.

# 61
Интересни сериали са също така:
“Sed de Venganza” (Жажда за отмъщение) (2024, Telemundo) - Изабела Кастийо
“La mujer de mi vida” (Жената на моят живот”) (2024, Telemundo”) - Иван Санчес, Анхелика Селая, Маурисио Ислас, Катрин Сиачоке
“El Conde: Amor y Honor” (Графът: любов и чест) (2024, Telemundo) -  Фернандо Колунга, Ана Бренда Контрерас, Марджори де Соуса, Серхио Сендел, Шантал Андере, Ерика де ла Роса
“La Jefa” (Шефката) (2025, Telemundo): Фабиола Гуахардо, Иван Арана, Асела Робинсън, Сара Коралес, Сачи Тамаширо
“Papas por Convencia” (Родители за удобство) (2024, Televisa) - Хосе Рон, Ариадне Диас
“Ana de Nadie” (Ана на никого” (2023, RCN) - Паола Турбай, Хорхе Енрике Абейо, Себастиан Карвахал

Общи условия

Активация на акаунт