Теленовели и още нещо!

• 3 739
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
Daylily  и mimchyyy9 сърдечно ви благодаря за информация относно някои нови заглавия на теленовели. Явно има много и най различни. Но съм сигурна че няма да са като оригиналите. Но ще се разровя и ще загледам някого.

ThankYou напълно съм съгласна с теб че като теленовели от далечното минало вече няма . Дори новите които правят римейкове нямат нищо общо с оригиналите , я къде изместват сюжета, я къде ги правят с малко епизоди.
Че преди години като съм гледала стари сериали че е имало с над 100 серии сериал.
Жалко че няма сайт където да гледаме старите ретро новели. Като си спомня за сериали като Когато бъдеш моя, Каталина и Себастиян, Заради любовта ти, Вдовицата в бяло(двете версии), Другата в мен, Касандра, Право на любов, Невъзможна любов, Черната перла, Трима братя три сестри, Жената в огледалото и много други . Едно време имаше един сайт escape-bg мисля че беше качваха епизодите но изведнъж като че ли го премахнаха и вече няма такъв.

# 61
Интересни сериали са също така:
“Sed de Venganza” (Жажда за отмъщение) (2024, Telemundo) - Изабела Кастийо
“La mujer de mi vida” (Жената на моят живот”) (2024, Telemundo”) - Иван Санчес, Анхелика Селая, Маурисио Ислас, Катрин Сиачоке
“El Conde: Amor y Honor” (Графът: любов и чест) (2024, Telemundo) -  Фернандо Колунга, Ана Бренда Контрерас, Марджори де Соуса, Серхио Сендел, Шантал Андере, Ерика де ла Роса
“La Jefa” (Шефката) (2025, Telemundo): Фабиола Гуахардо, Иван Арана, Асела Робинсън, Сара Коралес, Сачи Тамаширо
“Papas por Convencia” (Родители за удобство) (2024, Televisa) - Хосе Рон, Ариадне Диас
“Ana de Nadie” (Ана на никого” (2023, RCN) - Паола Турбай, Хорхе Енрике Абейо, Себастиан Карвахал

# 62
  • Down south
Univision започнаха излъчването на "Domenica Montero" на осми декември.
Изгледах първите три серии и за сега ми харесва. Каризматични актьори и убедителна игра.
Рейтинга е убедително висок. Съдейки по видяното, продукцията е с била с добър бюджет, което неминуемо се отразява на места за снимки, декори, костюми и всичко останало.
Актьорите, разбира се са водещите, въпреки че както се видя в "Amanecer" водещ актьор , като Фернандо Колунга не можа да спаси новелата.
Жалко.

# 63
Дааа! Благодаря от сърце за изчерпателният отговор!
Иначе наскоро изгшедах "Жената в огледалото" , не знам дали сте го гледали. Никак не е лош. Скептично бях настроена, но всъщност ми хареса!
Fairytube, можеш да видиш някои от списъка, на вече излъчвани у нас сериали: https://www.telenovella-bg.com/tv/bg/before

Търси тези, снимани около същите години 2000-2005 например и може да си харесаш нещо. Имай предвид, че в този списък са годините, когато са излъчвани, а не снимани, но горе-долу ориентировъчно са близо.

Аз мога да препоръчам Другата в мен / Otra en mi той е малко по-стар 1996-1997 година, също Отмъщението / La venganza (2003)

Гледай да са повече от Колумбия, Венецуела, Аржентина и Бразилия, мексиканските повечето няма да са на нивото на Клонинг и Трима братя три сестри.

Като се замисля, повечето сериали, които са ми останали в съзнанието с хубави емоции и чувства и към които изпитвам носталгия и не са ми тъпи като ги гледам сега са все тези от Венецуела, Колумбия и Аржентина като Другата в мен, Трима братя, три сестри, Отмъщението, оригиналът на Грозната Бети, Любов на скорост. Има и 1-2 чилийски.

Като се опитам да гледам някой мексикански и тези на Телемундо, от както ги снимат в САЩ, повечето не ми допадат.Сякаш от както Телемундо започнаха да продуцират и да снимат предимно в САЩ рязко им спадна качеството на сериалите като сюжети и сценарии. Но дори и по-старите мексикански като ги гледам сега на себе си се чудя как съм ги гледала - "Приятелки и съпернички" и "Като на кино" например са пълни пародии.

Оказа се, че по-старите продукции на Телемундо, които харесвам като "La venganza" и "Трима братя, три сестри" се водят колумбийски, а не от САЩ.

Росалинда, Есмералда, Узурпаторката, дори Руби вече не бих ги гледала - мекисканците пресоляват манджата с драми и злодеи ми се струва. Не мога да поврявам, че като тийнка харесвах "Приятелки и съпернички" - ето в няколко минути колко е абсурден да се посмеете ако не помните:
https://www.youtube.com/watch?v=-LCVmyElYuo

Аз разбирам да се водеше пародия, но ми се струва направо нелеп и май насериозно се приема. Satisfied

# 64
О, чудесен е този с огледалото! Гледала съм го няколко пъти + Дявол с ангелско сърце и Лицето на другата, липсва ми тогавашното звучене на дублажа. Отдолу се чуваха истинските фрази, но някак сериалите бяха на друго ниво. А сега е съвсем обратното.

# 65
На 2 февруари по канал Las Estrellas започва новия сериал с Дана Гарсия и Адриана Лувие - “Сестри: една споделена любов”.

Общи условия

Активация на акаунт