Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Рачеее, честито ви зъбчее  Hug

Момичета, моля ако някой знае пощ.код на БГ нека сподели,ще съм много благодарна  Rolling Eyes

# 211
  • София
 Embarassed извинявам се много, само на момиченце имам тялото, просто сменям личицето на снимката която видяхте.
фотошоп има в data.bg

# 212
  • София
Бирата си е бира, пиенето пиене - аз без вас немож`  Mr. Green Намундах се едно здраво, нищо, че според един нет-кантар, трябва да сваля 20 кг, за да достигна "идеално" тегло. Та нямаше място за бирка, а другия алкохолец засега го отлагам  Mr. Green Шефчето се събуди на финала на пренасащия процес (бяхме у мама  Mr. Green) и сега са песни и танци у креватя. Та ще си взема чашето с вече прашасалата бирка и .... ви казвам Наздраве!

Пиянка Зашаматкова  Rolling Eyes  Thinking
Рачеее, честито ви зъбчее  Hug

Момичета, моля ако някой знае пощ.код на БГ нека сподели,ще съм много благодарна  Rolling Eyes

Деичка, няма код на Бг, на плика пишеш Бг, а срещу града съответния код. Помогнах?

# 213
Ех мистерии newsm78  Бурка значи. И при нея отскоро забелязвам позеленяване Mr. Green

Раче, честита ви симетрия  Simple Smile

ФИл, и аз си мисля за Великден, но незнам дали няма да е страшно тогава от навалица

# 214
Ех мистерии newsm78  Бурка значи. И при нея отскоро забелязвам позеленяване Mr. Green
А защо не блъф Mr. Green

# 215
  • 2 етажа над тавана

Деич
, код за БГ няма, пише се на града или пощенския клон.

А, Данчето ме е изпреварила. Mr. Green Ей, бързак бе Hug

Раче, добре дошли в осемзъбия отбор, дано поне при вас нещата се укротят и ти мирне главата та да поспиш.

# 216
Деичка, няма код на Бг, на плика пишеш Бг, а срещу града съответния код. Помогнах?

bouquet  bouquet  bouquet newsm24 newsm24 newsm24 beer3 beer2 newsm24 beer хайде и аз в твоя чест ще съм на биричка тази вечер  Mr. Green Наздраве-за твое здраве  Heart Eyes

А за килцата-нема страшно ,аз покрай празниците отново вдигнах,но от понеделник се взимам пак в ръце  Mr. Green щото не мога се трая   261uu  261uu  261uu

# 217
  • София
Кръщене го замислям за 14 октомври - Кръстовден, на татко именния ден  Heart Eyes Иначе много подходящо ми се струват и 25 юни - Петровден, и 15 август - Успение Богородично, все топличко и подходящо мисля за топкане в казан със светене водица. До Дупница, до едно с. Ресилово има много кокетно, малко манастирче. За него се говори, че мутрите на Дупница си чистят съвестта като дават пари за него. Личи си, че е правено с пари - хубава постройка, алуминиева дограма (  Mr. Green малко смешно за манастир, ама все пак сме 21 век) не бяла, дървена, а стаята за кръщенета е страхотна. Цялата е изрисувана, а в средата има иззидана вада във формата на кръст, влизаш по стълбичка в нея  Mr. Green тъй де, някой се кръстиха скоро  Mr. Green А докато бях вътре и попа нещо пее, пее, а аз си гледам в краката и с пръст закачам тапата и си мисля "Ако отпуша и изтече водата к`во става с кръщенето?! Отначало ли се почва? Попа те анатемосва и ти се скарва?"

# 218
  • София
Айде

Имам не мн добрата способност да напивам та да не вземе скоро да се появят близки роднини на Пиянка Зашаматкова  Mr. Green

Раче, чест ви комплект! Добра работа засега свършихте, дано сега попочивате поне месец  Heart Eyes

Ренката, все да те питам, вие проседяхте ли стабилно ?

# 219
Здравейте!
Данче, преди всичко да ти чиститя именния ден!!!Много здраве Hug
Честито на всички именници и празнуващите днес!!!
Утре ще чета и пиша още Mr. Green

# 220
Ексче, и аз като другите възхвалявах очите на малката ти на лични, обаче ти е препълнена пощата и не ми отиде писанието. Та ще те помоля тук, като ти остане време кажи ми как да гледам клипчетата, плииийз Hug

# 221
4естит имен ден на вси4ки празнува6ти, да сте живи, здрави и 6тастливи   bouquet

4естито и на вси4ки месе4ковци и за новите зъби. Ра4е, и при нас все в комплект излизат и аз като теб се моля, останалите 14 да излизат колкото се може по-бързо и дано, дано да не се будим ве4е толкова....   Praynig

Уф, много гаден грип тази година  Sad  Аз бях болна на връх Коледа, но, о 4удо, за 4 дена се оправих, хем без лекарства  Shocked  Малката ве4е е добре, слава богу, само носът й те4е о6те малко, но ина4е се 4увства супер и яде добре след скоро6ната гладна ста4ка.
Да оздравяват болните  Praynig

4етох малко на диагонал, само видях 4е някой бе6е споменал 4е в Германия давали 25.000? за всяко дете, родено след 1.1. - не знам къде са го писали, сигруно в жълтия Труд, но това е абсолютна глупост. Има6е промени в май4инството, но премия не се изпла6та  Naughty

За паспортите: Рина добре го е казала   bouquet  то4но така си е, децата 6те пътуват със задграни4ните паспорти. Тъпото в слу4ая е, 4е гражданите от други страни-4ленки по принцип могат да влизат с ли4на карта в БГ, но за децата изискват о6те отделен детски паспорт, та трябва да вадя на Милена   Twisted Evil  Ина4е като пътуваме другаде в ЕС, само взимам мой паспорт в който тя е писана.

Днес купихме матрак на малката, 4е в петък най-после 6те доставят детската стая  Grinning  И се 4удя.....до сега я приспивам на ръце и тогава я слагам в леглото, но новото сигурно 6те го свалим направо на най-долното ниво, как тогава 6те я сложа?  newsm78  Споделете, моля, ва6и тактики  Praynig

Огледах се и за летни коли4ки и май се спряхме на Пег Перего Лайт. При един тест той бе6е номер 1, докато примерно МакЛарените, които харесах, ги оплюха  Sad  А този Пег Перего е само 5.7кг  Mr. Green - докато вси4ки други бяха пак к-м 10кг, 4е и отгоре, та няма смисъл според мен.

Кръ6тене смятаме да правим на 21.8. - годи6нина от сватбата ни (църковния брак)  Heart Eyes

# 222

4етох малко на диагонал, само видях 4е някой бе6е споменал 4е в Германия давали 25.000? за всяко дете, родено след 1.1. - не знам къде са го писали, сигруно в жълтия Труд, но това е абсолютна глупост. Има6е промени в май4инството, но премия не се изпла6та  Naughty

Татянче и аз го четох това в английското yahoo.  Майките се стискали за да не раждат преди Нова Година, защото държавата ще им дава повече пари за майчинство след 01.2007.  Grinning  Доколкото помня де, не обърнах много внимание, ако го намеря ще ти пратя линк.
Намерих го : тук       Peace  Hug

Ексче, много е сладка Ани. Можеш ли и на мен да ми кажеш как да гледам клипчетата  Praynig

Честито ново зъбче на Емо!   bouquet

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 01:00 от R i n a

# 223
  • София
Поизчетох писанията ви и такааа:
Леси, брат ми е водолей - супер е, голям сладур, ама е такава шматка и по-голямо бебе от малкия. Горко на бъдещата ми ... newsm78 не се сещам каква ще ми е жена му

Дея, и аз захраних някъде на 4-4,5 месеца, а едва от няколко дена съм започнала с жълтъка. Дребо много го хареса.  Peace

Цвети, аз като почнах да замествам хранения, имах доста различна идея от това, което действително се получи. Малкият одобри някои неща, други не, и в продължение на месец и половина пробвах всички възможни варианти и комбинации от храни, докато му уцеля режима. Сега папка като ламя.

Татянка, това за 25.000Е го казаха и по новините вчера, макар че тя и телевизията ни вече е като жълтата преса- колко е истина това, не е ясно.

Данче
, седим си доста стабилно. Що, Стаско клюмка ли се? Да не си пийнала повечко и после да си го кърмила, а?  Mr. Green
А не си ли ти г-жа Зашаматкова? Малеее, аз пак нещо не съм в час...  doh

# 224
А здрасти и от мен. Сега ще напиша един объркан пост, ама то е щото съм на 2 големи чаши вино  Crazy . Свеки днеска имаше РД и току що се връщаме от ресторант и там тудейс спешъл: поръчваш 1 - получаваш 2 чаши винце - сууупер  Mr. Green. Свеки се изкефи, ама е готина и го заслужава. А накрая имаше комплименти от ресторанта за Рождения и ден - сладолед. Мимата се държа безупречно и, както казва свеки, е родена да ходи по ресторанти.

Аз се отплеснах, но няма да пропусна, макар и на патерица да честитя именния ден на нЕкои наши видни съфорумки: Данче, Бубка, Дани_тод, наздраве за вас !!!  cheers

Черепахова, май забелязвам някаква зависимост между употребата на определени напитки и  Mr. Green у форумките   Grinning

А Бубка, ти не е зле да продължиш да тренираш с  Wine Glass , щото ние вече си резервирахме стая в даунтаун Бостън и няма майтап, другия уикенд сме там Mr. Green .

Сега малко по-сериозно ще опитам:
зодии - аз рак, любимия - везни, Мимата - телец.
меню на твърдите храни: обяд - смес от грахово пюре, телешко месо и малко ечемичена каша (за плътност), вечеря - овесена каша с АМ и крушово пюре.

Аз отлитам да си допия  Mr. Green .

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 06:16 от Зaрка

Общи условия

Активация на акаунт