Момичета, моля ако някой знае пощ.код на БГ нека сподели,ще съм много благодарна

Бурка значи. И при нея отскоро забелязвам позеленяване 
хайде и аз в твоя чест ще съм на биричка тази вечер 

Иначе много подходящо ми се струват и 25 юни - Петровден, и 15 август - Успение Богородично, все топличко и подходящо мисля за топкане в казан със светене водица. До Дупница, до едно с. Ресилово има много кокетно, малко манастирче. За него се говори, че мутрите на Дупница си чистят съвестта като дават пари за него. Личи си, че е правено с пари - хубава постройка, алуминиева дограма ( 

Аз бях болна на връх Коледа, но, о 4удо, за 4 дена се оправих, хем без лекарства 

то4но така си е, децата 6те пътуват със задграни4ните паспорти. Тъпото в слу4ая е, 4е гражданите от други страни-4ленки по принцип могат да влизат с ли4на карта в БГ, но за децата изискват о6те отделен детски паспорт, та трябва да вадя на Милена
И се 4удя.....до сега я приспивам на ръце и тогава я слагам в леглото, но новото сигурно 6те го свалим направо на най-долното ниво, как тогава 6те я сложа?
Споделете, моля, ва6и тактики 
А този Пег Перего е само 5.7кг

Доколкото помня де, не обърнах много внимание, ако го намеря ще ти пратя линк.

не се сещам каква ще ми е жена му
. Свеки днеска имаше РД и току що се връщаме от ресторант и там тудейс спешъл: поръчваш 1 - получаваш 2 чаши винце - сууупер

, щото ние вече си резервирахме стая в даунтаун Бостън и няма майтап, другия уикенд сме там