Априлските джуджета хапват кашички, попарки и пюрета

• 7 855
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Някой искаше снимка на столчето за кола- ето ,правена е с моят телефон и не е с най добро качество  Confused

Честито нови зъбчета на малките сладури  Hug

Честито още веднъж на всички именници   bouquet

Ани,/x_diabet_mama_/страхотни колажи-браво  Grinning,голяма сладурана със изкусителни очи  Hug ,на мен също много ми се иска да видя малката като 3-4 год. дете,как ли ще изглежда  Thinking

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 20:44 от Мис КаприЗ

# 196
 Mr. Green Няма да кажа кой съм  Mr. Green

Момичета, преди да излезна от анонимност да ви кажа Наздраве  Mr. Green Още съм в размисли дали да мина с едно наздраве или с няколко. Ако е едно после ще пиша пак, ако са няколкото, утре ще ви се оплаквам от първи махмурлук след близо 2-годишен, водо- и биропой  Mr. Green

# 197
Е, Дано моме, така се скри, че никой не те разбра Laughing

Поне за бирка да не беше споменавала в постчето си Mr. Green

Аре, егешегедре!

# 198
  • София
Ексче, според тези правила ли даваш на Ани плодовете? Ани е много сладка, като 3-годишна! Heart Eyes
Опитва се, следобедното хранене е само от плодове , доколкото бялата тиква е плод + ябълка но и АМ  Confused

Ани,/x_diabet_mama_/страхотни колажи-браво  Grinning,голяма сладурана със изкусителни очи  Hug ,на мен също много ми се иска да видя малката като 3-4 год. дете,как ли ще изглежда  Thinking [/color][/b]

Пращай снимка, ще я изтипосам  Mr. Green

Цвети е това е телепатия, и аз дадах спанак с ориз и праз , но за първи път ( Роси ме подсети де ). Никак не го хареса, ядеше бавно, а накрая започна да плюе и да се смее все едно ми казваше аааа мамоооо този път се изложи с манджата. Но овен предава ли се, сложих малко кисело мляко както си му е реда на спанака и го омете та и ушите ми щеше да изяде  Joy

Ексче, направо ти завиждам как яде Ани. Не я ограничавай много-все пак е бебе-расте и има нужда от енергия.

Ренка какво ограничаване сестро, 300 грама на твърдо ядене  #Crazy

Юл4е грипа е такъв и аз и мъжа ми минахме през ужасна хрема от зелената  Sickтова не ми се беше слу4вало от детската градина, задължително капки за нос и бързо оздравяване   bouquet

Пиянка Зашаматкова и аз няма да те разкривам  свакя  Mr. Green cheers

# 199
Данче, наздраве!
Аз отивам да пийна едно истинско като заспи Скарлет, че от тези виртуалните нещо не ме лови  Mr. Green

Честити нови зъбчета на Велинка и Емо!   bouquet

# 200

Ани,/x_diabet_mama_/страхотни колажи-браво  Grinning,голяма сладурана със изкусителни очи  Hug ,на мен също много ми се иска да видя малката като 3-4 год. дете,как ли ще изглежда  Thinking [/color][/b]

Пращай снимка, ще я изтипосам  Mr. Green

Преди да ти пратя снимка обаче,искам да ти кажа нещо-отнася се за дъщеричката ти,сега чух едно зряло мъжко мнение и много се кефя аз  Mr. Green ,та моят мъж като видя твоята сладурана заключи следното- "това не е дете,то е кукла със стъклени ,красиви очи,смятай ,че като порасне майка и и татко и най вече  Mr. Green ,ще имат проблеми с опазването и  Grinning ,пък на това красиво същество ако цвета на косата му е руса-ще е супер,но най добре и най -фатална с черна /пристрастен е според мен/,защото ще подчертава изумителните и очи  Grinning и няма да се отърве от свалячи  Mr. Green

Аз предлагам /без да се обижда никой/ да сложим Анна-Мариа за талисман на Априлските бебоци  Grinning ,мисля че с тези изумителни очи ,тя го заслужава  Hug ,защото е уникална за нашият априлски отбор   Hug Какво юе кажете?Това не може да се пренебрегне  Naughty

Каква снимка искаш сега ?В близък план ,само на лицето ли?

Данче,наздраве мацка  Hug

# 201
  • София
 Shocked ааааа не, мен ме е страх от уроки, не я давам за талисман. косата и е тъмна към черна да, така я поръчах на тати, снежанка, черна коса белоснежна кожа и сини очи. Ама те не са чак толкова сини, фотошопа е играел, по скоро са бяло сини  Mr. Green
Иначе много мило от страна на мъжа ти, има вкус човека, то и по тебе си личи  Laughing А че ще имаме ядове си го знаем дупе да ни е .....да сме живи и здрави.

Снимка отблизо, лекинко в профил че да пасне добре. други желаещи ако има да казват, става бързо

# 202
Shocked ааааа не, мен ме е страх от уроки, не я давам за талисман.

Ааа не цяла снимка,само очичките и  Grinning

Избери си  Grinning ,ако искаш и нещо друго /като колаж/,аз обещавам,че като дойда другият месец до Сфще звънкам да черпя  Grinning

http://images12.snimka.bg/001802812.jpg

http://images11.snimka.bg/001316175.jpg

http://images12.snimka.bg/001908240.jpg

http://images12.snimka.bg/001827631.jpg

http://images12.snimka.bg/001908334.jpg

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 22:23 от Мис КаприЗ

# 203
Аничка е страхотна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !
Момичета, аз открих най-после как да си подлъжа бебка да яде   newsm44 - слагам сирене във всичкото и ядене и днес си изяде всичко, което бях приготвила  newsm44
Айде наздраве по тоя случай

# 204
Борянка, санданско Дани честит имен ден и на вас newsm67

Данче, бира и  Mr. Green просто не можеш се скри. Ами приятен ДРУГпой ти желая Hug

Ани, пу-пу за малкото циганче Ани.

Сминс, мда, аз купих други ядки, ечемичени, но още не съм ги сготвила.

Филипка, ще го пробваме тия дни туй авокадо.

Миси, Юлче - по-бързо оздравяване Praynig

Ние днес бяхме на кръщене на едно приятелче. Ех че хубаво беше. Размечтах се за бъдещото кръщене на СИмона. Така хубаво си го представям в една прекрасна църква в К-ли и после хапване и пийване на една кръчма на язовира. Да сме живи и здрави да осъществим мечтата.

# 205

Ивета, паспортите няма как да бъдат премахнати, защото може да се пътува без паспорт в страните членки на ЕС, но за другите страни, които не са членки ти трябва паспорт. Така, че не мисля, че ще ги махнат, няма логика просто. newsm78
:
аз имам паспорт,но малкия няма ,а мислим да ходим на дядо му на гости в Гърция та затова питах.

х_diabet_mama мога ли да си сваля от някъде фотошоп?
И може ли да видя как ще изглежда Стенли като дете на 3-4г.,плиййз
http://i65.photobucket.com/albums/h218/stenly_photos/S4021146.jpg

# 206
  • 2 етажа над тавана
Здрасти мацки.

Ексче, голям бонбон си имаш, ей Hug

Да споделя какво разбрах за пътуването на децата зад граница - до 14-годишна възраст трябвало да са с червен паспорт, така чух, не можело например с акта за раждане на детето да се пътува, та ще трябва да се вадят паспорти.

Честити нови зъбки на Велинка и Емо!  bouquet

Аз почвам да се съмнявам, че при нас 9-тия зъб е на път, Маги е голям киселяк, вече 3 нощи не съм спала. Иначе хремата й мина, но още ден-два ще й давам осцилококцинум, че аз още не съм съвсем в ред, но надежда има - поне гърлобола мина.

# 207
Черепахче, като заговори за кръщене и аз се размечтах.

Понеже Пресил няма имен ден, искаше ми се поне да го кръстим на хубав християнски празник.

Тази година Великден е на 08.04, да ама тогава ми се струва студено все още.

Щото когато и да е, ще го направим в един манастир тук близо до Русе, единственият действащ скален на Балканският полуостров, та там м/у тез камъни може да простудим детето.

Мисля си за 06.05, ама все още само толкоз.

# 208
  • София
Хора, ама тези зъби все по два в комплект ни излизат. Излезе ни и и зъб номер 8  newsm47 и вече наредихме градинката 4 отгоре и 4 отдолу. Дано скоро не излизат, че да мога да се наспя като хората - ех, мечтииии!

# 209
  • София
Честито на Пиянка Зашаматкова  Mr. Green  и на всички останали именници!
Ох, аз пък, докато сколасам да вляза във форума и всички се изпонапили...  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт