Аз съм зодия Дева, скъпия - рак, а Тони - овен или както аз казвам ние сме огън, вода и земя, тоест аз трябва да укротявам и успокоявам другите стихии.
Пишката, без да искам я оправих още в 5м и досега нямаме проблеми.
Нашето меню е следното:
7.00 - АМ (да чукна на дърво да не го откаже пак);
10.30 - попара/ плодово пюре с извара или йогурт/банан с ам/ кус-кус със сирене/ грис с плодово пюре/ кисел - всеки ден нещо различно
14.00 - зеленчуково с жълтък през ден месно, веднъж седмично риба
17.30 - каша или кисел
20.00 - каша за лека нощ на Хип или нестле
През целия ден изпива около 200мл разреден сок или чай и около 125мл вода. След някоя от яденетата обедно или следобено давам настъргана круша. Ябълки не давам, защото много го боли корема от тях и през нощта става страшно.
За възпитанието - мисля, ще видим дали ще успея да бъде само с приказки без бой, но таткото от малък го пошляпва по дупето и въпреки това Тони го обича повече.

, Пепи и той си иска вниманието
, а аз НИЩО освен тях не мога да погледна
... Но днес му е последният ден от ваканцията! 

Можем 

Но те вече МНООООГО липсват!!! 
/.
Така че пак въпрос на темпeрамент и толерантност!

... че детето ми ще е ревливо или ново да чакам
Може ли да му стане нещо от ореха?
. Та, Дея, извинявай, не съм искала да те нагрубявам! 
Оправдавам я и смятам , че перване през ръцете или дръпване на ухото не е бой, в никакъв случай. Не одобрявам методите за генерален бой, с колан примерно - имам приятели, които са яли такъв и мразят бащите си до ден днешен.
... освен неуспешното търсене на картинка с висока резолюция на крака обути в чорапки...Та в крайна сметка (да се поФаля
Имаше те на една, но само като силует... Ако си споделила своя образ, пък аз съм го пропуснала - извинявай!
Вие това може и да си го знаете, но аз вчера за пръв път видях на живо просо
Ама как го обесних
, а оня ден ми каза, че задължението на майката било само да поддържа добра хигиена.