Вясвам се пак набързо да ви видя, вчера четох, четох и като имах възможност да пиша - нета се скапа.
Честито на месечковците от днес и от предните дни, честити зъбки на новосдобилите се с такива, въобще на всичкото народ дето е празнувало или днес празнува - честито!

Да се включа по темите, дето се обсъждат:
1. Маги не съм я забелязала да пъшка, ама май не пъшка.
2. Маги също има предпочитания към мъжете - в началото ги гледа с ококорен поглед и отворена уста и после почва да се закача с тях и да им бърбори, а ако съм я гушнала се обръща и се крие в мен и после пак се закача, флиртаджийка малка
3.За дневния сън не я преобличам, ако има елече или жилетка ги свалям и остава по боди.
4. За удрянето на главата в решетките на креватчето - в началото се случваше често, но сега тя тренира усилено приклякане и изправяне в кревата, та рядко пада, а като падне обиколниците спасяват положението.
5. За пошляпването и карането - абсолютно съм против, като знам аз какъв бой съм яла от баща ми, не искам да причинявам това и на детето си. Дано съумея да намеря добър вариант за справяне с критични ситуации, но определено няма да е бой.
6. За зодиите - аз съм Лъв, мъжа ми е Водолей, Маги - Риби.
7. За късметите от новогодишната баница - на Маги се падна "любов като на кино", късмета, здравето и благополучието, на мен - паричката, пътуване в чужбина, печалба от тотото, такива неща, а на мъжа ми се паднаха работата, учението, къщата и колата.
8. И при нас положението със слагането в легнало положение беше същото - рев до откат, но вече попремина. Сега вече даже се кефи като я сложа на спалнята, щото й е кеф да се търкаляме по кревата, а и май почва да открива пълзенето и прави опити да застава на колена и ръце и да се придвижва напред. Мисля, че е етап това с реването в легнало положение.
Ексче, малката мишанка много ме изкефи как папка, страшна е!

Филипка, дано се размине хирургическа намеса при зетя

Снежи, много е сладка Катенцето с обички.
Иначе при нас положението е малко по-добро за бебка и малко по-лошо за мен. Нослето й вече не хърка толкова, но пък моя нос имам чувството, че се е превърнал в слонски хобот от продухване и все едно съм си навряла банани в ноздрите
Добре поне, че гърлото ми мина. Е, продължавам с витаминната атака под формата на изцедени лимони и мед. Айде стига толкова, че стана ферман.
Хера, мерси за помощта по темичките
(хем аз съм със спирала, само го предупредих да внимава да не е на друго място

понеже спряхме да се потим, а и времето не позволява да съхнат нещата, почнах на 2 вечери да ги сменям
, щото само си спи с тях, не се търкаля като дрехите през деня
А искаше много да го запази.
каквото...такова.... 

може и да не ни огрее.
така е от самото начало но вече с тия децибели едвам се сдържам все едно го бухам с тояга
Бяща му му се скара оня ден и той се разрева съвсем
Явно се мъчи да пробие зъбче, но ставам луда и накрая се карам на Веси, защото тя разбира. В резултат на което се чувствам още по-зле, защото горкото ми дете също си иска внимание 
Децата се възпитават с любов
Разбира се че някога се карам, казвам НЕ когато трябва (на малката) и съ може би твърде многословна с каката, когато трябва да обяснявам защо това не се прави или казва, но мен никога не са ме били и с родителите мми сме се разбирали добре.
кво да не очакваха той да ги папа