Ани и Ицака големи сладури, бе!

. Не бях виждала дете да стои толкова кротко като се храни и то с вдигнати ръце. Не проявява ли интерес към храната? Емо понякога ми взема лъжичката и започва да прави опити да бърка с нея в чинийката или в моята уста.

Рени 
,нито снимка,нито име-нищо и не знам на какво се дължи,както и на Анжела на Мимка и Ивайло на юлчето,Ема на flowered снимките също липсват,а също е изчезнал от списъка и Йоан на Лесито-може и да е смешно,ама хич не ми стана приятно 

Цунки на малката Дея щото само тя заслужава
Ох нещо ме треснаха хормоните и разглеждах ония снимки от Карандила...ех временаааа
Където Коко така страстно танцуваше...а малката Дея вече беше на топло в коремчето на мама 
- едната половина, т.е. дясната на главичката му се показва изцяло до долу, но отляво е смъкната на половината на главичката му. Което е проблем, защото сега няма как да дърпам. Ако не дърпам си остава така, но ако дръпна повече, за да забеля отляво, отдясно вече става страшно.
И не знам какво да правя... Нашата педиатърка не е проявявала интерес към пишлето му, а и не съм се сещала да я попитам. Как се установи фимозата на Преси? Докъде е забелен?
Е... освен ако не му се спи, тогава лумка главата в таблата редовно. Снощи пак я фрасна 2-3 пъти и много плака. Не че го боля, а защото беше кисел и му се спеше, но се инатеше. Нищо не задържа обиколниците, дори двойнозалепящото тиксо, той веднага ги сваля. Вече не ми хръмва какво да измисля. 
,нито снимка,нито име-нищо и не знам на какво се дължи,както и на Анжела на Мимка и Ивайло на юлчето,Ема на flowered снимките също липсват,а също е изчезнал от списъка и Йоан на Лесито-може и да е смешно,ама хич не ми стана приятно
РАЗБИРАТЕЛСТВО другари, разбирателство трябва да има! 
/

не мога да ви изчета, така, че ще се включвам само по текущите теми 

брей брей 
а плясване по ръчичките за мен си е пак "физическо възпитание", не мисля, че със страх ще стане работата 

) ама като гледам с какви бързи обороти се храни Ани свят ми се завива, ние сме от по-бавно хранещите се, и аз му държа паничката, защото иначе бърка в манджата, а хич не обичам цапани истории, даже устата му бърша след всяка лъжичка 
мажа съвсем малко с кортико препарат и ми изписаха Атодерм кремче за през деня, за овлажняване, днес ще го търся, че вчера не го намерих в аптеките около нас....