Клуб " Ръкоделие - гоблени " 2 част

• 112 238
  • 615
  •   1
Отговори
# 450

Момичета,а някой да има ,случайно, схема на "Пчеличките"?! Много ще съм благодарна! newsm51
  http://www.goblenite.com/index.htm?act=gallery_view&id=116     (не знам как да "кача" само този гоблен,но той се намира на 18 стр. от личната галерия на sida)
изтегли си ги от тук
photofile.ru/users/vladimira/2080633/

# 451
# 452
все пак на майката с детето, имаш ли я, срам не срам да питам  Blush?
срам е да го нямам Mr. Green
Виж дали този ще ти свърши работа.
Признавам ,че не съм видяла дали е читава схемата,
т.е дали са всички листи . При толкова много схеми не мога да проверявам всичките   Sad
Оригиналът е ,не си струва да ти давам ерзаца.
Не че го нямам

# 453
  • край Дунав
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=2403  момичета, аз пиша по-рядко тук макър и редовно да Ви чета.Вижте какво предложих на другия ми любим форум и как откликнаха.Ако има желаещи-моля да заповядат , за да сме заедно в тези хубави начинания.не връщаме ентусиасти Hug

# 454
Това е първия ми гоблен , уших го до половината и го оставих , защото ми омръзна да шия 1:4 и минах на 1:2. Стоя няколко години и майка ми не издържа и го довърши  Grinning

Katia, страхотен е пейзажа и не се въздържах да не се изкажа. Струва си труда. Една от тематиката която харесвам при  гоблените са пейзажите.

Чета на няколко пъти за този бод 1:2, но не зная  Embarassed как се чете легендата и как се шие. Ако ми разясните малко ще съм благодарна.
Мерси.

# 455
И аз искам такава информация. Как точно става Thinking

# 456

Момичета,а някой да има ,случайно, схема на "Пчеличките"?! Много ще съм благодарна! newsm51
  http://www.goblenite.com/index.htm?act=gallery_view&id=116     (не знам как да "кача" само този гоблен,но той се намира на 18 стр. от личната галерия на sida)
А защо не пишеш дипектно на sida във форума на гоблените. Там момичетата са много любезни и не откадват схеми, ако ги имат.
Ами ....защото не ми е дошло на ум  Embarassed ....Благодаря ти за мъдрия съвет!!!!  bouquet

# 457
Брей,момичета....фантастични сте!!!! Heart Eyes
s_la и Despina ,много ви благодаря за отзивчивостта( за "пчеличките")!!!!  newsm51

http://www.goblenite.org/showthread.php?t=2403  момичета, аз пиша по-рядко тук макър и редовно да Ви чета.Вижте какво предложих на другия ми любим форум и как откликнаха.Ако има желаещи-моля да заповядат , за да сме заедно в тези хубави начинания.не връщаме ентусиасти Hug
Мила, идеята е страхотна! Но може ли да дадеш адрес на който да пратя "мини-гоблените",защото аз(а предполагам и други женици) няма да мога да дойда лично Cry.... но много искам да се включа!!!!

# 458
--------------------------------------------------------------------------------

На бялото
с червено ще напиша:
"Честита Баба Марта!"
На всички от Сърце,
Ви пожелавам Здраве,
Щастие и Дълголетие!
Любов и Радост!
Честита да ни е
и тази баба Марта!
Добре дошла да е -
с Любов и Светлина!!!

Тези мартеници ви ги подарявам, всеки да си избере по една.
ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!

# 459
Благодаря за мартениците ! Честита Баба Марта на всички ! Имам един въпрос . Хресала съм си гоблен, за който са дали ключ за различни марки конци. За Ariadna вече разбрах, че са полски и са средно качество някакво,  DMC сякаш са най-добрите май, но при по-голямо количество /имам огромен фон/ май ще стане доста скъпо, за Anchor като качество нищо не знам, посочени са и  Madeira , който сефте ги чувам,даже не знам дали се продават у нас. Така че  какви да ги избера newsm78 Ако може някой да помогне

# 460
Аз съм шила с ариадна и съм доволна от качеството, не се къса конеца има и блясък, но май не им е много богата гамата на цветовете и това може да създаде проблем. Анхор също се добри, за Мадейра не мога нищо да кажа

# 461
  • Бургас/София
Чета на няколко пъти за този бод 1:2, но не зная  Embarassed как се чете легендата и как се шие. Ако ми разясните малко ще съм благодарна.
Мерси.

1:2 се шият вилеровите гоблени, не на всеки му харесва понеже изглежда като тъкано шие се с 3 или 4 нишки

# 462
Това е първия ми гоблен , уших го до половината и го оставих , защото ми омръзна да шия 1:4 и минах на 1:2. Стоя няколко години и майка ми не издържа и го довърши  Grinning

Страхотен е!!!!!!!!!!!
Очите ми останаха в него.

# 463
  • Плевен

Страхотен е!!!!!!!!!!!
Очите ми останаха в него.

Ама и зрението ти ще остане в него, докато го ушиеш.  Joy

# 464
  • ГОре на черешата...
Момичета, спешно ми трябва модел за осмомартенска картичка Praynig! Ще съм ви много благодарна  bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт