💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 552
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ох, успокоих се. Браво на Криси и Арти.

# 106
Сега чакаме лицето на Ванката като чуе залога. Най-много да събере границите.

# 107
  • ГО
Ееее, доволна съм. Толкоз нерви хвърлих, ама ще спя спокойно, че Радина и Петър не са първи. 🤣🤣🤣

# 108
  • Мюнхен
Браво беее... Много cе радвам, пък и cа първи  Криcи и Арти.

# 109
Сега до края на епизода ще се насладим на идиотизма на Иван

# 110
Пуф, пак глупостите им! Аз изключих ТВ-то🙄

# 111
  • ENGLAND
Криси как се смее на Иван.
Супер са, пак са първи Криси и Арти,

# 112
Четвъртък и петък няма да мога да гледам предаването, тъй че разчитам на линковете 😅 играта ми се вижда една идея по-гадна за мъжете от по принцип ахаха дано съм права 😁

# 113
  • София
Май е време тази седмица Ванкови да си ходят..
Лази по нервите, направо е непоносим..
Хората като Thank you си изключват телевизорите..

# 114
  • Sofia
Обаче най-едрата змия избяга от Радка. Не се бъзикам, върнете да видите, как се беше свила на ръба аквариума (над главата на Плиткова). Хич не е добре работата щом и себеподобните бягат от теб..

# 115
Аз тази седмица няма да мога да гледам епизодите и също ще разчитам на линковете ако Мари Мар има възможност да ги качи. От темата разбрах, че Криси и Арти са взели залога, така че отдъхнах и аз Grinning

# 116
Май е време тази седмица Ванкови да си ходят..
Лази по нервите, направо е непоносим..
Хората като Thank you си изключват телевизорите..
То те ще си ходят някой ден ама водещият, е той няма как да изчезне!

Гледам един приключил сериал всъщност, и това тяхно лигавене ми е добро дошло🙈

# 117
Габчи вече все на тая кълка лежи,  че не е разбрала правилата и за това залага жълти стотинки.
За първа година такива слаби играчи стигат толкова далеч в играта чак ме е яд да ги гледам.
Млади хора знаят за какво се записват да участват.Не се подигравам, но Дечи не можел да понася да му се разтресе главата, Пепи дислекцията я пробутва редовно, когато не му изнася нещо. А Ванката 200 кила плужек за нищо не го бива, все е неговата игра.

# 118
  • София

Един за друг (12.04.2023)
Сезон 4 Епизод 24

# 119
  • Sunshine state
Няколко неща - Краси беше много груб, когато Артьом не позна цитата. Сряза го доста злобно. Така му се сопна, че викам ей сега ще му налети. Да го махат другата година, че ни за водещ става, ни за комедиант. Чак и ангажимент да поемели завърналите се двойки ги кара да обещаят..Ами ако си искат ще се отказват, играта си е тяхна. Гледай го ти! С един менторски тон.. 😒 И пак етюди с Иван за залога.. 🙄
На Саня й изсипваха нещата само на корема или под него, а не на врата, както на момичетата от първия кръг. Змията защо я показаха чак на втория кръг и я нямаше на първия? И как пък точно на Галя ги изсипаха първо?! От хлебарките например ми се виждаше по-добре. Петър е прост на голямо, тая трева му е изпила мозъка, добре, че отпаднаха другите, иначе щяха да го закъсат. Много са досадни Р и П, особено тя - все й е лесно, вде е по-по-най.. 🙄
Много се радвам, че Галя и Вовата влязоха и им развалиха рахатЯ и че Арти и Криси си взеха залога. 😁
Надя е коментирала под публикация относно играта и завръщането на участници на страницата на Един за друг във фейса :

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 02:19 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт