💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 618
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 135
Не знам, но Плиткови за пореден път показаха, че в името на победата са склонни да погазват и морални, и човешки принципи. Не мога да си представя как Вики и Сани пищят от ужас и се борят с всичка сила със страховете си, а Пепи решава да бави играта, за да можели другите да отгатват буквите. В същото време ми е непоносим този самодоволен израз на Радина как видиш ли била най-смела, най-издържлива, най-силна. Поне веднъж да се покажат като хора, но май няма шанс...

# 136
В никакъв случай не съм почитателка на Плиткови, но не може да се отрече, че Радка понесе стоически гадините.

# 137
Понесе ги, защото при тях е на живот или смърт😁

# 138
  • ГО
В никакъв случай не съм почитателка на Плиткови, но не може да се отрече, че Радка понесе стоически гадините.
Да. Има и такива хора - не ги е гнус, страх. Евала, но трябваше ли мъжът ѝ да протаква играта, защото неговата жена няма страх, а другите имаха?
Язък ѝ на стоицизма на Радина, като Петър пак се окъка.

# 139
И аз намирам за нечестно това, че на Галя пуснаха директно змии.
Както и това, че в най-първия кръг им изсипваха гадинките върху гърдите, а на втория върху коремите. Каквото и да си говорим си има разлика.
Иван ще заложи днес 500 лева, то това е ясно. Дано да си загубят залога и да изчезват вече, че ме дразни ужасяващо много.

# 140
На Радка и Пепи това си им е стил още от първия ден, нищо учудващо.

# 141
Къде гледах, къде спах...
Не искам Плиткови на финал.
Даже вече Ванката и Сани са ми по - симпатични от тях.
Дразни ме и Краси.
Не става за водещ, Аман от лигнята му.
Нека ако има други сезони само Емо да е водещ.

# 142
И аз намирам за нечестно това, че на Галя пуснаха директно змии.
Както и това, че в най-първия кръг им изсипваха гадинките върху гърдите, а на втория върху коремите. Каквото и да си говорим си има разлика.
Иван ще заложи днес 500 лева, то това е ясно. Дано да си загубят залога и да изчезват вече, че ме дразни ужасяващо много.
И на мен това ми направи впечатление и идвам да се възмутя!
На първите 3 жени им изсипваха червеите във врата, а на другите върху корема!
Отделно на първите толкова гадини им сложиха, змията май така и не се появи. На следващата група змията към края, а на Галя веднага змия?
И отново на мъжете извънземни им измерват палеца с линия, утре ще ги заливат с цветна вода вода и пух, а на жените за пореден път живи червеи, хлебарки, мишки във врата, в косата по главата (на Габи!).
Егати сексистите! Rage

# 143
  • София
Най-гадно беше това с мишката на главата...Аз си припадам и до там..Никакви пари няма да ме интересуват..Но и ако знаехме условието щяхме да заложим 1лев:)
Тази година във всички предавания прекаляват с нагласяването на победител...Не е вече така спонтанно, а всичко нагласено, така не ме кефи.
Днес дали пак усповието е да не ги полеят ,а те пак гадни..и губят Simple Smile

# 144
То пухът е много притеснителен за мъжете, ако им хареса да не ги нарекат пухчета.
Наистина ли пак ще ги поливат с кофата страхотии?
Не знам, плачат си за поредна година за оплакване за разграничаването.
Много искам на мъжленцата на Сани и Вики да им изсипят по една кофа хлебарки и мишки на главите, а жените отстрани да ги "успокояват", ей тъй, извън играта.

# 145
Не гледах, отдадох се на Ергеня. 😁
И по добре, не понасям такива живинки, а като ви чета как са пищяли жените щях още повече да се ядосам.
Poni69, този лаф "изпидуркам" е лично на Виктория Капитонова от Ергена. 😁

# 146
Чак не ми се коментира. Отвратителна игра. И честно вече взеха да ми омръзват тия гадни игри тип "Страх".
Алоооуу, от предаването, нещо ви е сбъркана концепцията. Това което показвате е друго шоу, не "Един за друг", това не са социални игри, а такива за издръжливост, смелост и там друго каквото се сетите. Има още неща, които сте пропуснали, като басейн с пирани и кални борби с крокодили, а може и някоя подводна игра с акули. Що за идиотия, хем и неравнопоставена. На едни едно, на други друго. Бих приела разликите, ако на колелото пишеше на всеки раздел различно - например "лош късмет - змии", "лош късмет - мишки" и т.н. А не "лош късмет - от предаването решиха". Някак не е честно и всичко се обезсмисля. И изобщо играта беше безумно неприятна. Аз даже не догледах предаването. Ми какво да му гледам, разни гадории, никакво забавление и супер нечестна игра. Жените пищят, мъжете се пулят, един се панира, друг се стресира, трети стратегии прилага. Чудно, просто чудно. Егати и забавлението, а.
И все жените на пангара. Вече става съвсем отявлено отношението към женския пол. Не знам кой от екипа на предаването има проблем с жените и коя не му пуска, но моля, да се спре, че не се търпи вече.
Стана ми някак неловко за Галя и Вовата. Идват усмихнати, радостни, ние сме тук, направихме закуска, а другите хък мък, тъй ли, пък Радка направо с бутонките: "Тез за ко са се върнали, не виждат ли, че никой не ги иска".
Още по неловко ми стана като гледах как бяха посрещнати Викси и Жорката, сякаш от война се завръщат, мили, скъпи, любими, а Галя и Вовата стояха изолирани и гледаха показното посрещане, когато другите "те искат" и да сравняват тях колко не ги искат. Демек, абе, върнахме ви, за да се изгаврим с вас, да видите колко сте жалки и нежелани и за капак ще напълним пазвата на Галя със змии, че белким разберете, че не ви щем и сме ви върнали в предаването ей тъй да има кого да "изплющим". Тъпо и отново се прилага мотото: "зрителя е едно глупаво животно, дай му там малко сеир и всичко ще е ток и жица". Направо съм на път да се откажа да го гледам тоя формат, както направих и с доста други формати. Омръзна ми това неуважение към зрителското съсловие, сякаш сме някакви дебили без капка мозък и мисъл в главата. Аман!

# 147
Много права беше Вискито като каза, че от стрес се отключват какви ли не работи и по-добре да си го спести. Спокойно и мъдро момиче е тя. Grin

Да, на промото за тази вечер имаше една страшна кофа с чевена вода!

Едит: Аз по време на миналия сезон ги загледах и в сайта им минах сезоните в последствие. Супер забавно предаване. Обаче този сезон куца.
За снощи, първо не е честно, една игра с толкова голяма доза късмет (колело, което дори не въртиш ти), да определя класирането на двойките. И второ наистина нямаше никакъв принцип при изсипването на животините. Трето - всички групи с едни и същи думи, поговорки и тн.  - колко интересно за зрителите.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 12:28 от MondoCane

# 148
  • София
Аз и без да съм ходила по екзотични дестинации, бих изтърпяла дживотните...Някакси е въпрос на нагласа, а и нямам фобии, което е важно в случая..Но дразнещото е, че Радина постоянно изтъква, че са ходили по екзотични места и затова нищо не я притеснявало...Добре, разбрахме за вас...

# 149
И мен не ме притесняват животинките,тамън ще съм сред себеподобни 🤣.
Тъкмо гледам,изключително грозно посрещане на Галя,чак пък толкова елементарно възпитание да нямат.Според мен не са се навили други двойки,затова директно ги връщат.

Общи условия

Активация на акаунт