💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 692
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 210
Накратко: Габи все не разбира, Петър с дислексия, на Ванката игрите все не били неговите.
Да видим утре какво ще става.

# 211
  • София
Скучен, досаден епизод.
Само две неща ми харесаха. 1-то място на Димана и Христо. В добра серия влязоха.
И пеенето на Криси. Страхотна беше.

Играта бе сложна и много скучна. Аман от тези игри с въпроси, то бива, бива ама минаха всякакви граници вече.

Браво на Д/Х и Р/П. Спечелиха коварна игра.
Криси да се взима в ръце, че напоследък се дъни и добре че е Арти, който все още единствен е без грешка загубен залог.

Галя и Вовата за какво ги вкараха пак? Да се излагат отново? Няма ги в игрите, няма ги и в стратегиите. Галя все сърдита. Мъка. Да бяха вкарали Алекс и Фео.

Явор и Вики са истинска мъка за наблюдаване. Толкова пък да се разминават в тези игри. Сякаш се познават от вчера.

Иван за пореден път изложи половинката си, ама дреме му на него. Нали не е колата потърпевша.
В случая, жалко че именно Галя и Вовата са на дъното и кюстендилците пак ще се спасят.

Габи как си удряше главата в бутона беше як момент, хаха. 😀
Не знам да има по-обгрижван и глезен мъж от Дечиту. Щяла да го наказва с целувки, хихихи. Голяма скица.

Не съм доволен и от продукцията. Можеха да показват временното класиране по време на самата игра. Минаваха си въпросите и кръговете и аз се чудех коя двойка с какъв баланс е. Не е нормално това.
За капак след края на играта не показаха и временното класиране след двете игри. Сериозни пропуски са това.
Мисля, че Кристи и Арти са трети с 4100 лв. Спорът утре за супердвойка ще е само между Д/Х и П/Р.

# 212
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не гледах вчерашния епизод, защото имам фобия от змии и не мога да ги гледам дори на картинка. Днешният пък беше изключително скучен заради тъпата и безинтересна игра. "Денят на разплатата" /по Емо/: за жените змии, червеи, хлебарки и мишки. За мъжете пера, цветна вода и брашно. Няма що - съвсем сравними са. Очевидно продуцентът на продукцията е някой тежък мизогинист, нямам друго разумно обяснение.
Иван вече ми е толкова непоносим и противен, че съм на косъм да се откажа да гледам. Габи е чисто малоумна, при нея също няма никакви изненади. Явор е пълен гьон, който очевидно се интересува само и единствено от себе си. А Петър много ясно, че ще е разсеян, нормално е като се напуши да не знае къде се намира.

# 213
На мен фаворити са ми Криси и Артьом. Много сплотени  и влюбени изглеждат. Само се чудя защо са се разделяли и явно там при Криси има натрупано нещо, защото вчера много се ядоса на един въпрос.
На знам за вас, но на мен понякога Димана също ми изглежда неадекватна, някак погледа й замечтан. Иначе им симпатизирам.
Явор и Виктория са много зле, много се излагат. Този Явор въобще не го харесвам. От Виктория съм с добри впечатления.

# 214
И к'во беше това снощи?...
Един забравил, друг обиждал.
Водещата едва в сигнала за формата след клоунадата в цирка.
Една камара малоумни  са събрани във всички формати тая година.
Зарязах хелс китчен, стана нетърпимо.
И останалите едва издържа по два епизода, но темата не е за това.
Или са ми омръзнали, или вече нивото е такова.
Сега и това, особено в частта с филмите голяма скука.
Ама това е единственото, дето мисля да догледам докрай, защото не искам Плиткови да спечелят.
Разбира се това не ми нарушава добрия сън, но ще съм в час кой до къде е стигнал.
И да вметна, че Явор ми е по - неприятен дори от Иван.
Аз това не помня дали го писах.

# 215
Това го бях забравила.
Иван да се изкара малтретиран във връзката им с твърдението, че Сани го обиждала и нагрубявала.
Нищо ново, от стари времена я има приказката: Крадеца вика "Дръжте крадеца!".
Ако има как сигурно ще каже, че е травмиран от нейното поведение, а сигурно и че го бие.

# 216
Иван наистина не е добре. Не вярвам Сани да го е нагрубявала и обиждала.

# 217
  • София
Дяволо, няма как да върнат Фео и Алекс, защото тя е бременна. Иначе най-логично би било те да се завърнат, а Галя и Вовата сега са просто пълнеж. На мен Галя ми е по-неприятна и от Радина. Много неуравновесена и проста жена.

# 218
  • Sofia
Изключително протяжен и скучен епизод. Направо мъка! Кастът тази година е заложил на куци коне. Един с нулева двигателна активност. Друг с дислексия, трети пълен гьон, четвъртият уж програмист и трябва да му "щрака" акъла, но не би. Жените и те слаба ракия - едната каменно лице, друга страдаща от логорея, трета с мания за величие и жажда за превъзходство над вся и всьо. А новите водещи, като избягали фазани от зоопарк. Липсва ми живец в това предаване и се чудя, защо си губя времето. 🙄

# 219
На мене впечатление ми направи изказването на Иван от миналия епизод, че никой не можел да разбере неговата логика. Ами щом никой не може да ти разбере логиката, явно проблемът е в тебе, не във всички. Но той се смята за вечно прав и не може да го осъзнае това.

# 220
  • SF
Заспах докато гледах. Някъде към 20-ия въпрос.
Игрите с колите се снимат по тъмно и не е ясно какво точно се случва. А игрите с въпросите вече идват в повече и на зрители, и на участници. Няма динамика.
Добре, че все пак има на какво да се посмеем - аутфита на водещите. От първи сезон така си върви - розово, зеренко, анцуче със сетренце. Нярочно използвам такива подигравателни думи.

На жените им сипваха хлебарки и червеи, на мъжете оцветена вода и брашно. Супер.

# 221
Не гледах, и като ви чета май ще пропусна. Като включихме телевизора попаднахме на Иван и Сани в опит да пресъздадат "Дами канят". Бях в потрес. Защо по-дяволите? Кому е нужно? Вече не е интересно. Изключих телевизора.
Може би днес ще гледаме вчерашния епизод.

# 222
И аз така, първо заспах няколко пъти на въпроси. Превключих на друг канал, като видях Ванка- "артист" и забравих да върна.

# 223
Гледах до края на състезанието и си спестих глупостите на Иван.Тези сценаристи и монтажисти за кво сложиха камерите във вилата,като вместо с глупости могат да запълнят времето с неща от къщата.Предни години играеха игри,говореха си по разни нормални теми,спортуваха,тази година само негативни неща показват.Не знам и кой се забавлява с Иван,но на мен и той и Краси са ми излишни.Игрите също са скучки,никаква динамика и интрига няма,липсва класиране,абе тази година са много зле.Разочарована съм,че опропастиха любимото ми предаване.

# 224
  • SF
Аз никак не харесвах "импровизираните" разговори от миналите години. Много изкуствени включвания и досадни синхрони по предварително зададени теми. Тази година поне с това не ми тежат.
Няма много камери из вилата. Има в кухнята с грозните диванчета, хола с телевизорите и в помещението с печките, където се събират след игра.

Общи условия

Активация на акаунт