💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 704
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 225
То и аз не държа,но ги предпочитам пред глупостите с които пълнят сега.Не че не гледам на запис и превъртам,не знам защо разтегнаха и до три часа.Предни години имаше по час и половина-два и въобще не доскучаваше като сега на моменти.

# 226
  • SF
Нова програмна схема ли пробват телевизиите тази година, не знам, но всички риалитита са по 3 часа 2 пъти седмично. Един за друг са 3 пъти. Като останат 5 двойки не знам как ще напълнят трите часа. Има да гледаме режисирани разговори на тема "Бихте ли си простили изневяра?", "Има ли мъжка и женска работа, кой полива и кой простира у вас?" и от сорта.

# 227
Схемата е такава, защото Нова и Бтв са скачени съдове от деселетие и нагоре сигурно. Не знам как може да има хора, които да се учудват от това нещо.

Едните правят предаване с игри по цяла седмица, хоп и другите;
Едните правят предаване с пеене, хоп и другите;
Едните правят предаване с влюбени и романтика, хоп и другите;
Едните слагат предаване в събота вечер, хоп и другите;
Едните слагат игра в 18 часа, хоп и другите;
Едните измислят схема с 3 часа епизоди, хоп и другите прекрояват програмата.

Целта винаги е едновременно да вървят еднотипни предавания, че някой да не дръпне рязко с нещо различно.

# 228
Защо от Нова и Бтв не вземат да прочетат темата и да видят ,че повечето им зрители заспиват на предаванията, други гледат от части и много от тях изобщо не гледат вече...

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 17:33 от monii

# 229
  • София
Иван наистина не е добре. Не вярвам Сани да го е нагрубявала и обиждала.
Аз пък вярвам, заслужил си го е.. Колкото и да е наивна и спокойна, то в един момент не се издържа.

# 230
  • Sunshine state
Яд ме е, че  К и А не си взеха залога, но играта беше наистина кофти. Половината фрази важаха за 90% от жените. Петър се изтарикати и взе да залага и той по малко. Дразни ме самодоволната физиономия на Радка, все нещо се хвали.. 🙄
Жалко за Галя и Владо, аз ги харесвам, но са слаби и ще отпаднат в момента, в който застанат пред ТВ.

# 231
  • Sofia
Точно самодоволна е най-точното определение за Плиткова. Все тя е най-най-най. Най-щастливата, най- успешната, най- обичаната. Трай си бре моме, щастието обича тишината. А ти си, като развалена плоча, кого убеждаваш, себе си, или останалите!?

# 232
Точно самодоволна е най-точното определение за Плиткова. Все тя е най-най-най. Най-щастливата, най- успешната, най- обичаната. Трай си бре моме, щастието обича тишината. А ти си, като развалена плоча, кого убеждаваш, себе си, или останалите!?
По - важното и ключово е, че все някой й завижда.

# 233
  • Sofia
Мдаа, как можах да забравя най-важното, всички й завиждат! 😃 Предполагам за изкуствения образ, който двамата създават. За мързеливия, вечно отнесен и глуповат мъж, който всячески се опитва да представи за много успешен. Новият Брат Пит в български вариант. Затова ли преди всяка игра, изискваща минимален умствен багаж се чуди, как, и с какво да оправдае неадекватността и глупостта на благоверния си. Много успешен ще да е този мъж. Определено! Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 18:07 от Crystal_Noir

# 234
 По въпроса "Жена ти е богиня в леглото" - Ванката каза: ' Ъпсурд, 2 деца имаме, и ...дотам."
Сега разбирате ли защо Сани иска трето, ми те не правят секс, само с цел разплод е при тях!!

# 235
То секса е къртовски труд. То туй тело аполоново на Ванката, как го виждаш да се бъхти и поти в секса? Абсурд е просто. Ще вземе да му стане нещо, а ръка счупил, я крак изкълчил. Секса не е неговата игра 😂😂😂

# 236
Естествено, че няма да прави с€кс Ванката, ако тЕлото му (и живота в този смисъл) е по някакъв начин застрашено. Изпотяване, разтягане, протъркване и какво ли още не.

# 237
  • Пловдив
Започва,приятно гледане на всички и дано е хубав епизода.
Дано Плиткови не станат супер двойка.

# 238
  • София
Плиткови само за супер двойка говорят. Това им е фикс идея. Дано не са те.

# 239
  • на село
Ау, какво детство имахме, мани, мани преди 20г. JoyJoy
Ще ме уморят, ами 2004 и нет имаше и телефони, както се вживява Криси и другите,  все едно са живели през 80- те Joy

Общи условия

Активация на акаунт