💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 721
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 240
Готина беше ретроспекцията с детските снимки.Иван кво се вживява,най-голямото зло били компютрите.Сигурно.

# 241
Иван вика, че трябвало да се роди много по-рано...представете си да трябваше да ходи на войни или да копа на село и цял ден на полето 🥲😂😂 веднага ще си поиска компютърО

# 242
  • Пловдив
Значи Галя да си ходят,бях забравила какво голямо мрънкало е

# 243
  • София
Сани и Иванчо не се събират в квадратчето..

Ааааййдее наштеее...😎

# 244
  • Пловдив
Леле Виктория колко е злобна,много си проличава на тази игра.

# 245
Габи и Десо с късмет и чужда помощ ми се струва ,че те ще са Супер двойката .

# 246
Тази бръмчалка Галя да не си мисли, че някой трябва да ги дърпа! Какъв е тоя глупав коментар. Жорката и Викси продължават да ме кефят, браво на тях!

# 247
Еее тя пък и Галя как може така да говори...КиА бяха единствените, които ги подкрепиха на елиминациите и сега, защо не ги бутнали напред..Еми не са се сетили 😅

Все повече ме радват Викси и Жоро! Играят си по свои правила! Не разчитат на Плиткови.

Радка и Петър що не бутат напред НДП-тата си Вики и Явор 🤨

# 248
Коалицията на Плиткови толкова не усещат, че те постоянно са прецакани от тях, някакви бавни са в главата тези хора.

# 249
Галя все нацупена и пръска негативизъм. Аз не разбирам Сани и Ванката като стигнат до финал представят ли си го да спечелят. Въпросите им куцат, нямат късмет, физическите игри не са им сила… Като са наясно със всичко това би било по-смислено просто да се наслаждават и да не се драматизира толкова всеки неуспех.

# 250
Коалицията на Плиткови толкова не усещат, че те постоянно са прецакани от тях, някакви бавни са в главата тези хора.
Смятай щом в коалицията са прецакани, какво ще е ако са извън нея...не се досещат ама хич! Да се съюзят да ги изгонят на някоя елиминация. Ама от страх ще ги подкрепят 🙄

# 251
  • София
Игра на лагери...
Тоя пък Иван много ги обичал Плиткови...смешник..

# 252
р и П ще са супер двойката , то се е видяло… много ме напряга тази игра , всички малоумници избират тях !!!

# 253
Иван и Явор като виждат ,че не им върви на зара какво се пънат да хвърлят.

# 254
Да не вземат пак да отменят елиминациите,  че в тая игра победата, не зависи само от двойката

Общи условия

Активация на акаунт