💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 736
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 255
  • ГО
Са счупА тоз тиливизор! 👺👺👺

# 256
Ееее, сериозно ли? Много безгръбначни, бе!

# 257
Юхуууу 🎉

# 258
Р и П Браво! Heart Smiling Imp
Продължителна игра и ако нямаш късмет. Frowning1

# 259
"Вани и Санката" -Артьом 2к23

# 260
РиП кво се правят...заради другите спечелиха. Играта е меко казано тъпо измислена поне за този сезон, защото тука никой от никого не крие кой харесва и кой не 😂 каквото се падне на зара тва е

# 261
Такава тъпа подлизурщина от Иван! Не че друго съм очаквала от него, но заораха дъното вече.

# 262
  • София
Оооо, Радина се възхищава на ума на Иван. JoyJoyJoy

# 263
Радка вика, че ако се били срещнали с АиК извън игра щели да са си приятели...ммм съмнейшън 😬

# 264
при толкова дълъг епизод можеше играта да има и въпроси и чак тогава да минаваш напред

# 265
  • София
Още повече се агресирах 😡😠😡
Плиткови са Плиткоумни..

# 266
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Иван и Сани сигурно им излязоха пришки на езика да облизват задниците на РиП.
Направи ми впечатление Радина по време на играта - всеки път, когато двойките от нейния лагер посочваха не тях, а някоя друга двойка да мине напред, правеше физиономия. Сякаш всички са им длъжни, баси противните хора!

# 267
  • Sofia
Такава тъпа подлизурщина от Иван! Не че друго съм очаквала от него, но заораха дъното вече.
И жена му не пада по-долу. Намерили са си се! Лика-прилика, прости, елементарни, заблудени и много ограничени. Еманация на глупостта!

# 268
  • София
Значи, ако след предаването Радина и Петър продължаат да общуват с Иван и Сани, трамвай да съм.
Язък им за мазненето.

# 269
С какви ли хора общуват Плиткови в реала, щом Ванката е умен за тях. Joy
Викси и Жоро изобщо не мислиха в тази игра. Sad Не искаха да мърдат Дечитата назад, а същите биха ги изпидуркали при първа възможност, защото не са подчинени на главатарите Плиткови.

Общи условия

Активация на акаунт