💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 046
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 535
Виксита тръгват ли? Че нещо пропуснах.
Не, ще останат, но няма да играят игри😌

# 2 536
Много се радвам,че спойлерът излезе грешен и всичко е наред с тях.Така не съм се радвала и като си излезнаха Радина.
Дано отношенията им един към друг се променят и станат по зрели.
Браво на Димана,нямат грешка както винаги.Даяна ми е малко странна с тази прическa,но пак си ги харесвам,жалко че не спечелиха в техния сезон.

# 2 537
Затова ли ги върнаха, все се чудех? Ама да има най-после бременност в предаването! Което си е чудесно, де!

# 2 538
  • Пловдив
Шошитата влизат.
Аз ги харесвах тях.

# 2 539
Някой искаше шошита ..
Кой спечели всъщност миналия сезон ?

# 2 540
Ей ги Шошите 🤣.
Явно с 4 двойки няма да им се получат финалните игри и затова вкарват бивши играчи.Интересно защо само от предния сезон и то не победителите.
Боби и Симона спечелиха трети.

# 2 541
  • софия
Верно вкарват запомнящи се двойки. Боби и Симона нямаше и да се сетя за тях, но Шошите, Даяна и Данчо, остава Поля и Мохамед да вкарат 😀

# 2 542
победителите според мен ще са за последно  оставени

# 2 543
  • София
Утре ще има скоростна игра с кола. Само на нея (от всички игри в предаването) бих искала да се пробвам. Иначе в живота не си падам по скоростите, но в изолирана среда, където няма други участници, бих натиснала газта яко.

# 2 544
Ох , вярно , че бяха Боби и Симона . Ужасна двойка , изобщо не ги харесвах и се чудех как може такова недоразумение да спечели , а останалите симпатични да отпаднат ! Бях бясна

Утре ли ще гонят двойка ?

# 2 545
канят двойки, защото трябва да има и хумор.

Играта "Сърца в басейна" ми хареса.Първо сгобяването на сала, второ оказа се тежък и не можеха да го побутнат, трето- раздвояваше се, четвърто - труден 3-D пъзел.
Стратегията беше да се държат за ръце, а не да стискаш краката Simple Smile

Ще гледам записа да видя на кого са помогнали. Не е изключено да помагат, че ще падне рейтинга, ако само по 1 двойка успява.

Новите двойки влизат  с мисия. За Шоша - каква ли да е мисията, освен да замести бременната. Тя тъкмо искаше да играе с друг! Ама, може Жорката да играе с друга. Simple Smile
Радо колко е висок, Артьом до него е мн.нисичък, и Явор.

Гледах клипове на В и Г - за сватба говореха, но за бебе, май не чух, може пак да ни работят нещо. Пак изкараха сензация на чужд гръб.  Ама - договор. Жорката много добре беше запознат с ПМС (предменструален) , може да е по сценарий.

# 2 546
  • София
Не мисля, че е редно една бременност да бъде режисирана, Това ще е дъното...Дано всичко да е наред и ще чакаме "бебето на предаването".

# 2 547
Добре де … нали наскоро някой беше пуснал снимка на групата от Копривщица ли къде беше и не личеше Викси да е бременна?

# 2 548
Нали и Алекс и Фео бяха забременяли в предаването. 😁

# 2 549
Добре де … нали наскоро някой беше пуснал снимка на групата от Копривщица ли къде беше и не личеше Викси да е бременна?

Би трябвало да е в 2-3 месец, може би затова не личи🤔

Общи условия

Активация на акаунт