💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 010
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 700
Рачков е по по-мащабни проекти. Едва ли би водил Един за друг.

# 2 701
Рачков, ако дойде за водещ, спирам да гледам и Един за друг,

# 2 702
Ще е много интересно да съберат в следващ сезон колоритни двойки, които са участвали вече. Да пуснат анкета и да гласуваме. 😁

# 2 703
Ако го направят, Саньови ще са 100 процента вътре. Не бих си причинала да ги гледам пак.

# 2 704
Ненчо Балабанов е човека за мен. Само като го видя, се усмихвам Simple Smile
За жена, която така да ми действа, не се сещам...

# 2 705
Ооо, Ненчо, вярно и аз го харесвам Grinning

# 2 706
да, добро предложение. Балабанов е подходящ.

Гледах на Петър 'Пепкаста" брой 1, поканил най-известния инфлуенсър Лазар Ангелов. Не го познавах, но за Петър това е явно много важен човек, щом започва новото си начинание с него. Говорят за тренировки и мускули. Явно това е на Пепи идола. Иска и той да направи 5 млн последователи,  вие познавате ли този известен човек Ангелов?
Интересно ми е какво още има да каже Петър на последователите си?

И емблемка си е направил.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 23:45 от Pepina_n3

# 2 707
Емо и Ненчо биха направили добро дуо

# 2 708
С Ненчо ще е голям смях,Рачков едва ли би се пробвал.
Лазар го знам покрай мъжа ми,известен треньор е,ходи по състезания и наистина е доста известен и в чужбина.С две думи с фитнес се занимава.

# 2 709
  • Sunshine state
Аз не искам стари двойки, подобни Ол старс неща не са ми по вкуса и съм против, предпочитам нови лица. Дано не им хрумне подобна глупост.

# 2 710
и аз не искам старите, искам нови, хора от народа, неизвестни в медии и интернет.
Виксито има клипчета отпреди 9 месеца, сигурно преди участието им. Жорката се усмихва много сладко, ще кажеш, направо не е онзи мрънкащ човек, същото и за нея се отнася.
https://www.youtube.com/watch?v=CmuwTXbVZNo
Тук тя рекламира разни продукти, уж я намерили в инстаграма...

# 2 711
  • SF
До тук мога да кажа, че за мен сезона беше провален, като почнеш от водещите, побутването на определени двойки, неясен регламент на игрите, безсмислено вкарване на стари участници...
Следва се някакъв определен сценарий и това се счита, че е много интересно за зрителите.

Какво значи да е провален? Пийпъл метриите показват друго. Дялът на Нова в дните, в които излъчват Един за друг е доста висок. Забелязала си оттегляне на реклами ли?
На мене мене не ми е интересно и почти нямам изцяло изгледан епизод, но сезонът си е успешен. Догодина, ако няма отново Един за друг, то ще е защото ще пуснат нещо друго на негово място.

# 2 712
  • София
Идеята за тазгодишните водещи е, че са двойка, че са семейство, че са от много години заедно и си имат детенце...Не някакви, хванати от улицата на случаен принцип...Цитиридис+Н.Трифонова.. хаха.
На мен Радкови не ми пречат, а относно подсказването, не мисля че им подсказват точно те..Ако отгоре кажат, ще им подскажат...

Скучно е връщането на стари участници, за тези които не  са гледали предишни сезони..А и това, че досега всички стари си взеха безпроблемно игрите е доста съмнително... Особено последните шошита-мошита..

# 2 713
Върнаха ги да разчупят обстановката,иначе идеята е да им добавят малко пари.Не виждам нищо лошо,дори и да не са си взели игрите.На мен ми харесваха,не бяха любими двойки освен Даяна,но пък беше забавно и интересно.
Мен ме напрягаше шоуто с на Радина наглото арогантно поведение и на Петър командите и с простотиите на Иван.Иначе другите ми харесват този сезон,нормални двойки,всеки с характера и проблемите си.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 12:03 от лещичка

# 2 714
  • София
Офф..Плиткови и Санчопансови какво повече да ги коментирам, колко са ме напрягали, като се изчерпах откъм коментари..хаха

Общи условия

Активация на акаунт