💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 900
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Sofia
Съгласна съм с написаното. Толкова е нагласено всичко, че чак крещи и горчи! Имам чувството, че за първи път гледам "Един за друг", а гледах внимателно и първите три издания. Нищо общо с предишните сезони, толкова явна намеса от продукцията не бях виждала, а като добавим и липсата на правила - става нетърпимо. Бюджет ли нямат, че направиха тези промени? Поправете ме, ако греша, но нямам спомен в предишните сезони, във финалната права да са играли за "чест и слава". Целта на предаването не е ли участниците да докажат, че са един за друг и да спечелят "голямата парична награда"? Кой, колкото си е заслужил (спечелил) честно в игри? В последната седмица не виждам да е изпълнено това условие. Участниците играят игрите, предизвикват себе си, борят се със страховете си, но пари не печелят. Регламентът се променя в движение, последните трябва да отпаднат, но.. В зависимост от това, коя двойка остава последна се решава дали ще има изгонени! Безпринципност и усещане за хаос.. Да им беше първи сезон, да проявя разбиране, но за 4-ти, лично за мен е недопустимо. Да приемем, че искат Явор и Виктория за победители, ок, няма лошо, но има  далеч по-фин начин да го направят! Не знам на какво се дължи, но излагацията е пълна!

# 3 076
Станислава беше при Гала и каза че от тримата и любимци един е спечелил,а двойките са 4 не 3 Това означавали че все пак една двойка ще отпадне точно преди финалната игра и ако е така със сигурност няма да са ВиЯ.

Flushed Наистина ли е казала това? Звучи непрофесионално, всеки си има любимци, но точно водещите е желателно да бъдат безпристрастни. Тя и Краси не харесват Артьом и Кристина, предполагам заради по-късното влизане или пък са им засегнали любимия шут Ваньо. Краси има едно леко заядливо отношение към тях.  А Станислава с този равен тембър, звучи като лишена от всякаква емпатия и все едно се кара, а не успокоява. Пример с Габи и Десо като ги извадиха от басейна със спиралата, чак агресивна ми се стори към Габи.

Предложението на Явор беше интересно и определено запомнящо се. Вики наистина се изненада, тя си трепереше от падането, а с този пръстен Явор съвсем ѝ подкоси краката. Дано се оженият и са щастливи. Явката, ако гледа сега епизодите е хубаво да преосмисли отношението си към Виктория. Той може би е споменал на екипа, че ще е хубаво да ѝ предложи в ефир, а те са го посъветвали да изчака, че все ще се появи някоя невероятна игра...на паркинга малко тъпо щеше да е. Smiley Ето, че "дочакаха".

Двойката, която заслужава да спечели този сезон, точно заради показаното тези три месеца е Димана и Христо. Стабилни, обичащи се, подкрепящи се и никога не стигнаха до ТВ.

# 3 077
  • София
Много яка игра над красивия язовир Въча. 😊

Браво на всички, които си взеха играта. На Криси на 1 място, защото преодоля страха си и победи според правилата. Събра се, окуражавана от невероятния Артьом и успя!
Димана изобщо не ме изненада. Те с Христо са направо машинки, респект!
Габи беше очедивно най-бавна, но при тях имаше светкавици и гръмотевици + по-силен вятър, виждаше се как се клатят символите. Ръста не е толкова важен, справка Димана. Тя също не е много висока. Важното е партньора как ще опъва въжето и самия страх от падането да бъде преодолян.
Виктория също се справи със страха си и заслужава поздравление за което, но пък падна и изгоря.
Ако наистина се оженят нека, ще е чудесно. Не ми харесват като двойка в самото предаване, но всичко най-хубаво им желая извън него.
Обаче според вас съвпадение ли е, че имахме предложение за брак, точно на гърба на финала на Ергена, където имаше същото? И кой вярва в съвпадения, когато говорим за риалити формати на двете основни и конкурентни телевизии? Ако може, ще помоля за смислен и обснован отговор от защитниците на В/Я. Ще съм им признателен. 😉 Според мен това им е била основната роля във формата. Явор да преоткрие Виктория в предаването и любовта да победи. И са чакали точно този момент. И ще отпаднат.
Според мен ни залъгват, че няма да има отпаднали. Ще е скандално наистина да има две поредни спасявания за провалила се двойка, в случая Вики и Явор визирам. Досега нито една двойка в сезона не е спасявана 2 пъти от продукцията. Както и в нито един друг сезон. Така че за мен те вече са пътници!
Значи сега всички ще се видят с децата и семействата си, после ще се приберат и ще им кажат, че все пак правилата са си правила, нещо такова. Би трябвало Вики и Явор да отпаднат. За Габи и Десо обаче не съм толкова сигурен. Те досега не са били спасявани директно от продуцкията. Могат да ги оставят за да има 2 игри във финалния ден. Нещо като полуфинал, последната двойка отпада и после вече истинския финал с 2 двойки.

Димана и Христо все повече и повече ми изпъкват като победители, но ще бъда  изключително щастлив ако и Кристи и Арти успеят да се доберат до този финал.

Всичките тези тежки игри би трябвало да значат нещо все пак. Първо мъжете трябваше да скачат с бънджи и за тези, които победиха страха си нямаше нищо, защото им задаваха неуместни въпроси без право на нито една грешка?!
Сега пък жените преодоляват страховете си на прага на финала и няма как да повярвам, че и тук няма да има последици, особено след като в предната игра/ден имахме нулев ден и нямаше изгонена двойка. Ама айде там измислиха това с шанса и че има субективни фактори. Да, реално е така, но не само, както писах е въпрос и на находчивост и социални умения. 😊

# 3 078
Мисля, че продукцията се надяваше КиА да отпаднат заради играта на височина. Но Криси се събра и се справи и наистина беше подигравка спрямо всичките й усилия, това че нямаше отпаднал.
Беше несправедливо и грозно решение на продукцията.
Аз също мисля така. Продукцията показваше през цялото време , че недолюбва Криси и Артьом.
Показваше обаче предпочитанията си към двойките И и С, и към В и Я.
Толкова ги недолюбваха , че отмениха елиминации щом бяха номинирани . ГОрките те 😫

# 3 079
За мен продукцията няма "любимци". Целият хаос в сезона го внесоха семейство Радкови. Стартираха уж като участници, сближиха се с двойките, което може би е била целта, намери си любимец Краси и къде желано или неволно започнаха намесите и побутванията, кога с игра, кога с думи.

Спасяването на Кристина и Артьом, е и въпрос на рейтинг. Дори да е вярно, че са недолюбвани от Краси (мое усещане), те генерират гледаемост и екипа няма да ги изхвърли почти на финала, като остави само скучни участници.

# 3 080
  • Където морето целува небето...
Мисля, че продукцията се надяваше КиА да отпаднат заради играта на височина. Но Криси се събра и се справи и наистина беше подигравка спрямо всичките й усилия, това че нямаше отпаднал.
Беше несправедливо и грозно решение на продукцията.
Аз също мисля така. Продукцията показваше през цялото време , че недолюбва Криси и Артьом.
Показваше обаче предпочитанията си към двойките И и С, и към В и Я.
Толкова ги недолюбваха , че отмениха елиминации щом бяха номинирани . ГОрките те 😫
Хайде поне веднъж да сме обективни - точно в тази седмица не са отменени елиминациите заради АиК. Имаше отпаднала двойка за седмицата по медицински причини и нямаше как да елиминират две двойки. Който и да беше, щеше да е спасен, заради отпадането на Викситата. Няма обаче обективна причина два последователни дни да спасяват ВиЯ. Ясно беше, че ще ги бутат до финал, още като има дадоха парите на КиА. Щеше да е някак ненормално ако последните в класирането през целия сезон, вземат, че го спечелят.

# 3 081
  • София
Едно спасяване трябваше да има, можеше да не е на К и А, а В и Я, но два пъти подред една и съща двойка. Какъв е смисълът въобще да ги играят тези игри.

Радвам се, че Вики е щастлива, но за мен остана съмнение защо трябваше да е в същия ден, в който по другия канал ще дават предложение за брак. Въобще не вярвам да е случайно съвпадение. Може Явор да е искал преди няколко епизода да предложи, но да не са му дали, но така представено поражда съмнения дали е негово желание.

# 3 082
  • София
Дали има шанс Криси и Арти да са в София в момента. На 99% съм сигурна, че преди малко се разминах с Криси. С бял панталон, супер слабичка, средна на ръст.

# 3 083
  • София
Значи това е да си кадър на Нова, така се става шампион. Напълно достатъчно е за цял сезон две игри да вземеш, но да са единствените правилни - тази с най-тлъстото и значимо предимство и финалната. Rolling Eyes
Много се радвам за Вики, че получи това, за което си е мечтала. Пожелавам им да са щастливи и Явор да я обича истински, защото не това виждам от телевизора. Другите мъже окуражават половинките си, Явор я критикува. Другите мъже подкрепят половинките си, Явор й се цупи. Снощи останалите казаха ,че се гордеят с жените си, Явор й каза, че е много доволен от нея...
Обаче, хора, напълниха ми се очите със сълзи от това как Арти подкрепяше Криси. Имам дъщеря и се надявам един ден спътникът в живота/съпругът  й да я обича така искрено и всеотдайно и да я подкрепя толкова силно, колкото Артьом обича и подкрепя Кристина. Всяка жена заслужава такава любов и такава отдаденост.

# 3 084
  • Sunshine state
За мен това предложение за брак е изтормозено и закъсняло. Обидно е след толкова кандърми, мрънкане и едно дете да ти предложат брак. Ако е искал, щеше да го направи преди години. Толкова им е и на тях връзката след като се налага едва ли не да го принуждава Виктория. Аз не бих била щастлива, но явно за нея е на всяка цена.

# 3 085
Човек не разбира какво има, докато не го загуби. Точно преди предаването се събират след дълга раздяла и може би участието им също го е променило по някакъв начин.
Така или иначе можем само да гадеем.

# 3 086
Предложението за брак беше уговорено и замислено.
Сценаристите започнаха да ни подготвят за него преди две-три седмици при появата на Поля и Митко. Отделиха ни доста време за да ни изложат мислите на Явор и агитацията на Митко. Споделиха ни, че ще чакат най-подходящия момент ( да се рееш като птичка над красивия ни язовир).
Не очакваха обаче Явор да се издъни на игра, в която обикалят София, а той е единствения софиянец. Вече са търсили пръстен и са нагласили играта на живота им - как да ги махнат. Променят регламента.
Хайде, дойде великият ден. Очакванията са ясни - Криси се отказва  от играта и изхвърчат. Вики и Явор празнуват. Е, да ама Криси и Артьом развалиха подредбата им , неочаквано за всички (включително и за мен).
Сценария се бъгна. Как сега да ги изгонят в най-вълнуващият им ден? Да припомня ,че още с влизането на двойката ВиЯ ни въведоха в сюжета - за дългоочаквания брак. Всичко си е по сценария.
Всичко до тук го очаквах, но въпросът ми е сега дали ще си затворят  очите пак или ще им кажат, че отпадат, но не са искали да им развалят деня, та затова... бля, бля, бля

# 3 087
От инстаграма на продукцията, не знам дали е спойлер
Скрит текст:
Поствали са три снимки за реклама на финала в събота. На едната са В и Я, на другата Д и Х, на третата К и А. Аз очаквам  и следя да пуснат и снимката на Г и Д, защото не виждам основание да отпаднат, при условие че В и Я загубиха вече две игри. Но играта Четирите сезона не ми се гледа пак.

# 3 088
  • Буркина Фасо
За мен това предложение за брак е изтормозено и закъсняло. Обидно е след толкова кандърми, мрънкане и едно дете да ти предложат брак. Ако е искал, щеше да го направи преди години. Толкова им е и на тях връзката след като се налага едва ли не да го принуждава Виктория. Аз не бих била щастлива, но явно за нея е на всяка цена.
колко хора се ожениха след дълги години безбрачен живот?
и децата им са шафери на сватбата на родителите им.

# 3 089
Е,изобщо не е в това въпроса.А в отношението на Явор към Виктория не годините прекарани заедно.Тя постоянно му се извинява къде с думи,къде с жестове всячески се старае да му се хареса и той пак не е доволен.

Общи условия

Активация на акаунт