💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 913
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Където морето целува небето...
Явор и Виктория ще се женят през лятото и водеща на сватбата ще е Станислава.

# 3 061
  • София
Чак пък смъртни врагове В и Я? Просто не са ми симпатични, а и не мисля, че заслужават да спечелят.
Победители трябва да са Д и Х. Най-много заслужават и най-добре се представиха в игрите.
Иначе любимци са ми К и А, но смятам, че други се представиха по-добре и са достойни за победители.

# 3 062
  • София
Значи днес ще гледаме как се срещат с близките си. Тъпо. И тъпо беше, че уж има игра , едни взимат играта, другите не, но това няма значение. Всички продължават . И къде е стимулът? Обезсмисля се състезанието. Защото все пак се състезават, не са се събрали просто така от скука. Миналата година нямаше такива измишльотини. Днешното излъчване ще го изпусна съзнателно.

# 3 063
  • Където морето целува небето...
Нямаше избщо смисъл от финална седмица и финални игри, при все, че всички отиват на финала. Защо се играха толкова хубави игри последните два дни? Или защото не очакваха и двете игри да бъдат изгубени от една и съща двойка? Надяваха се Криси да се откаже вчера? При ясни правила в два поредни? Хайде, предния ден да приемем, че ги оставиха за сеира, защото Явор е решил да предлага брак в ефир, а ако го изгонят няма как да го излъчат, но вчера вече трябваше да си тръгнат. Пръстенчето, багажа и дОма.

# 3 064
  • SF
Не обичам да гледам състезание, в което зрители и участници не знаят правилата.
Тупаревият екип винаги информира, ако ще прави изненада и напусналият няма да напуска.
Понеже симпатизирам на две от другите двойки, това че Виктория и Явор стоят там и не си тръгват, ме дразни.
Сега съм още повече срещу тях. Но иначе, супер предложение се получи!

# 3 065
В темата , едва ли има някой, на който ВиЯ да са им най-главни врагове ,или пък обратно ,друга двойка да им бъде най -добри приятели. Става дума за справедливост,за усещането дори като зрител,че те мамят.
В реалния живот, когато се си се сблъскал с несправедливост,или пък си емпат по характер, след като видиш ,че нечестно се побутват някои ,където не би трябвало да са,
не можеш да не отреагираш.
Това е развлекателно предаване ,но доста точно показва  типажите характери, взаимоттошения и ситуации от реалния живот.
Факт е ,очевидно е ,че точно тази двойка ВЯ нагло ги държат ,без те  да са показали нещо, което да съответсва на заглавието на формата.
Редно беше  да си ходят отдавна.
Това е .

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:22 от Narida

# 3 066
  • Пловдив
Станислава беше при Гала и каза че от тримата и любимци един е спечелил,а двойките са 4 не 3 Това означавали че все пак една двойка ще отпадне точно преди финалната игра и ако е така със сигурност няма да са ВиЯ.

# 3 067
  • SF
Според мен ще отпаднат те, но без игра, а на база последните две изгубени игри. Така е честно, но ще видим.
Като им се дава шанс след шанс, накрая ще изместят някой от редовните победители. Така се случи с Иван и Сани - днес няма да ги гоним, утре няма да ги гоним, накрая от тях отпаднаха приятелите им, които също си печелеха игрите.

# 3 068
Вчера забелязах , че дори и залог нямаше .
Честно казано аз ако съм на Криси ще съм изключително обидена , че се изправям пред страха си и шока си за няма нищо , за да разбера , че някой се е провалил и остава в къщата ! Страшно обидно ще ми е… ще се боря аз, за да остана , а накрая утре мага на отпадна от същите тези , които и пръста си не помръдват ?! Обидно е хора !

# 3 069
Защо да сме злобни и да не се радваме за ВиЯ. Годежът беше абсолютно изнуден, не може 10 години да не искаш брак и изведнъж "хоп" решил се е. Ами не става така. Въпреки всичко, радостта на Вики беше истинска и дългоочаквана. Зарадвах се и аз да нея.

# 3 070
Тези жертви за играта от Кристина стана като мъжете когато се жертваха да скочат от толкова високо и.. за нищо. Същата работа, много недомислени неща тази година и правила сякаш измислени в движение.. за удобство на някоя си двойка.
Значи тези, които се чудите за хейта към Я/В май не сте гледали отначало(без Президента, той си е тук отначало и сигурно си пада по Виктория затуй Stuck Out Tongue Winking Eye. шегичка) Всичко си се случи последователно Joy в началото не бяха толкоз недолюбвани.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:21 от Amber*

# 3 071
Моите любимци АиК бяха спасени един път, за това приех, че спасиха ЯиВ. Но на другия ден пак? Няма нищо общо тука злобата, завистта или лошотията ни, а силното чувство за справедливост! Освен това ЯиВ не са един за друг. Той не знам дали въобще някога я е обичал или просто я приема като трофей. Направо ми е жал, защото Виктория толкова много се зарадва на този годеж, а Явор приличаше на селския хитрец, който е успял да мине между капките и този път. Пожелавам им да се оженят, да са щастливи, ако могат! Няма как да им желая друго. Но за победители в предаването няма как да им се зарадвам.

# 3 072
Мисля, че продукцията се надяваше КиА да отпаднат заради играта на височина. Но Криси се събра и се справи и наистина беше подигравка спрямо всичките й усилия, това че нямаше отпаднал.
Беше несправедливо и грозно решение на продукцията.

# 3 073
Имам чувството, че ВиЯ ще участват във финалните игри, въпреки че отпаднаха. Е това няма да е честно спрямо двойките и зрителите.

# 3 074
Мисля, че продукцията се надяваше КиА да отпаднат заради играта на височина. Но Криси се събра и се справи и наистина беше подигравка спрямо всичките й усилия, това че нямаше отпаднал.
Беше несправедливо и грозно решение на продукцията.
Аз също мисля така. Продукцията показваше през цялото време , че недолюбва Криси и Артьом.
Показваше обаче предпочитанията си към двойките И и С, и към В и Я.

Общи условия

Активация на акаунт