💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 894
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 105
Нищо лошо към сцените, но ако целият епизод е такъв, тази вечер ще приключи рано за мен. Няма или поне не виждам никакъв смисъл от това. Нормално е да се подкрепят, ама да гледаме как хапват и пийват 3 часа ми е повече!!!

# 3 106
Аз вчера само докато гледах промото оглушях от рева им.

# 3 107
Oliboo, почват връзката след като той е напуснал училището.

# 3 108
Гледах само КиА, изплаках си очите. По принип съм голям темерут, ама явно днес ми е емоционално, та нямам нерви да гледам ревящи хора и аз да рева 3 часа Joy И за мен е излишен този епизод, пълнеж някакъв, ама щом така са решили..

# 3 109
Виктория и Явор съвсем ги превключих.
Позьори са, уви.

# 3 110
Ясен е победителя на Виктория и се падна късметче Пари Trollface

# 3 111
  • Където морето целува небето...
Семейните отношения говорят много за самите хора... само това мога да кажа от видяното до тук.

# 3 112
Я, Милен от игри на волята

# 3 113
Първите две двойки ме разплакаха, бяха много мили и емоционални срещите им. А на В и Я ...не успя да ме трогне така. Самите хора са по - студени и неемоционални, поне за мен.
И аз мислех да не го гледам епизода, пълнеж, но.... стопли ме, като видях сплотените семейства на първите две двойки.

# 3 114
Нямам какво много да коментирам за епизода, аз плаках на всички до сега 😂 много ми е миличко как си гушкат децата! Мисля, че наистина това ще ги зареди с мотивация за играта утре! Останаха само Дечитата, да кажем едни  40 минути за тях...после какво ще дават 🤔

# 3 115
Дадоха ги мисля, и трите двойки имаха толкова топло и любящо посрещане, само при ВиЯ усетих студ, хладни отношения, лицемерни маски.Майката на Явор веднага се усети, откъде го взел пръстена, след като три месеца били изолирани?
И защо по дяволите ще участват на финала, пак не схващам.

# 3 116
Абсолютен досаден пълнеж. Напълно излишен епизод.  Трябваше днес да си е финала 🤣
Моля някой да напише после имало ли е и нещо друго, освен family reunion, да знам дали изобщо да го гледам.

# 3 117
Не ми е ясно за какво са тия ревове, като че ли не даде виждали десет години. И като че ли са спечелили златни медали на олимпиадата, а не са финалисти в някакво шоу.

# 3 118
Габи и сестра й си приличат ааадски много!!

# 3 119
Снощи дадоха,че ще влизат победителите от предни сезони.

Общи условия

Активация на акаунт