💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 897
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Sunshine state
Колкото и народ да са се е оженил след децата, това трябва да ти дойде отвътре и да го направиш с желание, а не след постоянното мрънкане на половинката ти, дето се е затръшкала, че иска сватба.

# 3 091
"Кадър на нова" 😂😂😂😂
Виктория е бивша адреналинка,  която имаше под минута участие в епизодите на господарите. А  предаването дори не е в програмната схема на телевизията вече .
😂😂

# 3 092
Не е, ама онези първите андреналинки Яна и Жана постоянно висят в разните предавания на Нова, тип Черешката, Гала и т.н. С какво са известни тези? Че са били адреналинки преди 15 години. И все пак ги виждам от времв на време в ефир. Та така и с Викито. Wink

# 3 093
Само да ви кажа във фейса са се усетили и пуснали и Десо и Габи за "гласуване" от публиката.Водят Димана,после Криси.

# 3 094
Нормално първите снимки,  пуснати с поне 2 часа по-рано да имат преднина

# 3 095
  • София
За какво е това гласуване, при положение, че финалът вече е сниман..? За да видят нагласите на публиката ли.. и какво от това? Мачът отдавна е свирен.

# 3 096
На мен също ми направи силно впечатление как Арти страдаше заедно с Криси и колко много я подкрепяше докато тя се бореше със страха си от високо. Той не искаше да спечелят играта, а К да повярва в себе си и до някаква степен да превъзмогне акрофобията си.
Явката, този мазен тип, за какво каза, че се бори- да “отведе” Виктория  до финала, защото ще е много щастлива. Пффф, никаква емпатия и подкрепа към жена си по време на игрите. Но и двамата са изкуствени и дразнещи. Омръзна ми той да се оплаква, че не печелят, а тя да му се извинява и все едно го моли да не й се кара за лошия резултат.

# 3 097
  • Пловдив
Финала започва, приятно гледане.

# 3 098
  • София
Как финал? Не е ли утре..има го в утрешната програма..Обърках се.

# 3 099
Финалът ще е утре, днес ще им гостуваме при близките.

# 3 100
Финалът е утре,днес ще се срещнат с роднините си.

# 3 101
  • Пловдив
Да прави сте,но мислих че днес няма да има епизод.

# 3 102
Абсолютен досаден пълнеж. Напълно излишен епизод.  Трябваше днес да си е финала 🤣

# 3 103
Ох, плача! Толкова е мило: “Маамааа!” ❤

# 3 104
Признавам, че съм изтървала епизод тук и там и чак сега разбирам, че Христо е бил учител на Димана...не съм моралната полиция, но само аз ли го намирам за леко странно? Да, разликата в годините им е напълно приемлива, но учителите нямат ли някакъв кодекс, който трябва да следват? 😁 може би аз съм странната, но искрено ме изненада, че дори го заявяват като сладка среща.

Общи условия

Активация на акаунт