ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 34 595
  • 580
  •   4
Отговори
В един замръзнал зимен ден, в очакване на слънцето, птичките и пчеличките

ПАК УХАЕ НА ЦВЯТ, ПАК НА ПРОЛЕТ УХАЕ
ТЕМА 118

Здравейте, девойки!
Тук сме се събрали за достигане и поддържане на здравословно тегло.
Основното ни правило е, че няма универсални рецепти!

Как диетуваме в нашата тема:
* Всеки желаещ, независимо какъв режим прилага, може да се включи;
* Oтчитаме си постиженията с кантар и метър;  
* Всеки споделя какъв хранителен  и двигателен режим  прилага;
* Всяка информация за  храната  ще бъде обсъдена и споделена;
* Споделяйте, споделяйте, споделяйте без значение какво, защото само чрез подкрепа от страна на други борещи се с това, резултатът е гарантиран!!!

У С П Е Х!
Да се съберем на сладки приказки!
Да споделяме опит, било то успешен или не !
Да покажем какво сме постигнали и да докажем на какво сме способни
Желая НИ вдъхновение, разбиране, приемане и прогрес

Малко цвете съм в полето,
аз съм синия синчец,
любя въздуха, небето,
кича полския венец.

старата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1688430

# 1
На късмет да ни е новата тема! Моя приятелка, тъкмо завърнала се от Африка пък ми подари днес това кафе:

Скрит текст:

Да отслабваме успешно Simple Smile

# 2
Благодаря за темата.
Стриктна съм, утре сигурно ще се премеря.

# 3
Много красиво оформление, Херц! Flowers Hibiscus

Записвам се с вечеря пилешко къри и ориз. Не съм стриктна, но натам отивам.

# 4
Благпдаря за новото местенце за споделяне, Херц 🌺

При мен върви стриктно ВМ хранене. Малката ми е болничка от оня ден и моето хранене малко трудно го вмествам, че е постоянно залепена за мен. Днес храненето беше един път към 16:00 часа на две котлетни пържолки. Дано поне отчета някой минус след туй гладуване 😆

# 5
Втръсна ми от месо вече, аз изобщо не обичам. И от яйца ми се повръща. Какво да ям вече, не знам. Напоследък свалям по 400 гр на седмица, което ми се вижда минимално.

# 6
Тази седмица вместо - видях +. Прекалих с въглехидратите и си оказа влияние. Продължавам още по- мотивирана.

# 7
влязла съм във фаза 'отслабване'
храната е закуска и обяд, много е студено за омад,
като приключи арктическият катаклизъм, може и да отида до фитнеса,
всеки ден обръч, планк и лицеви опори,
вторник и четвъртък - народни танци - яко кардио, пълен смях в хореографията

# 8
Оказа се, че не съм мръднала грам от миналата седмица.  А държа калории малко. Така или иначе ще вдигна калориите,  защото дълго няма да оцелея на толкова малко.

# 9
Аз смъкнах едни килограми и вече по- трудно вървят надолу. Не смятам калории,  но сладко и хляб съм свела до минимум.  От яйцата ми става тежко, от бананите имам киселини независимо как ги ям. Най   ми е лесно да си приготвя нещо с чия, овесени ядки и мляко и да съм на работа. 
Всеки понеделник се тегля, ще видим как ще започна новата седмица.

# 10
  • София
Херц Heartpulse

Нищо не спазвам, не тренирам, взимам се в ръце, че започнах да се търкалям вече.

# 11
Така както имах малък - отново стартово положение,не става при мен не работи нищо вече,яко ограничения,спорт,ходене и нищо

# 12
И аз идвам, ама да ви чета и да ви се радвам на успехите. Септември ще се включа и аз.

# 13
Така както имах малък - отново стартово положение,не става при мен не работи нищо вече,яко ограничения,спорт,ходене и нищо
Колко ходене и колко спорт?
И аз едно време си мислех, че тренирам и се ограничавам, тук  в една от темите ми начукваха канчето, че малко ям и "претренирам". 🤦‍♀️😂
На работа попаднах на точните хора, споделих, умряха от смях с моите "тренировки" + хранене на мъж изпълняващ тежък физически труд, и ме вкараха в пътя 💪, за което съм им безкрайно благодарна.
Та така.
Започвам деня с лате и кроасан в Starbucks, но дечурлигата летят за пролетна ваканция и съм изпращачка.
Правя глупости и си знам защо имам кила отгоре. Като се стопли ще е по-лесно.
Май месец ще се включа в предизвикателството на Шкода за 30 000 крачки на ден. Сега в тъмница и -12°С абсурд. И краставица в Лидл има повече движение от мен.

# 14
  • София
Благодаря за новата тема!

И аз тук, последните 2 седмици са някакъв ужас, имах ужасно ПМС и апетит какъвто не съм имала и като бременна. Качих 1кг. и добре, че ми дойде да спадна малко. Започвам от 57,3, менюто за днес:
З: банан 50гр., 1 яйце, тиквички, 1/2 портокал
О: сьомга с тиквички
В:сьомга с тиквички и супа

От март започвам интензивни курсове по английски и се надявам да прескачам вечерята.

Дез, може ли да споделиш линк за предизвикателството, благодаря.

stonefaced стискам палци да си добре!

Общи условия

Активация на акаунт