ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 52 426
  • 739
  •   1
Отговори
КРАЯТ НА ЛЯТОТО
ТЕМА 117

Лятото изтече като пееща вода.
Тежко ми е — колко много, много пих от нея.
Бели стъпки, нежни като котешка следа,
още за червената му песен пеят!

Здравейте, девойки!
Тук сме се събрали за достигане и поддържане на здравословно тегло.
Основното ни правило е, че няма универсални рецепти!

Как диетуваме в нашата тема:
* Всеки желаещ, независимо какъв режим прилага, може да се включи;
* Oтчитаме си постиженията с кантар и метър;  
* Всеки споделя какъв хранителен  и двигателен режим  прилага;
* Всяка информация за  храната  ще бъде обсъдена и споделена;
* Споделяйте, споделяйте, споделяйте без значение какво, защото само чрез подкрепа от страна на други борещи се с това, резултатът е гарантиран!!!

У С П Е Х!
Да се съберем на сладки приказки!
Да споделяме опит, било то успешен или не !
Да покажем какво сме постигнали и да докажем на какво сме способни
Желая НИ вдъхновение, разбиране, приемане и прогрес

старата тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1649813

# 1
Пу, първа Simple Smile
Дано ми е на късмет.
Утре се прибираме от море и от вторник започвам за пореден път. Проблеми в работата и болен член на семейството ме събориха много сериозно това лято. Ще се опитам да се справя. Идва и началото на учебната година, така че трябва сериозна мобилизация.
Успех на всички!

# 2
Благодаря за новата тема, Херц!
Наесен- с песен е положението при мен.
По план от утре наново в играта и с хранене, и с тренировки.
Зетче, успех и на теб!

# 3
Хайде, трета Simple Smile

Благодаря за хубавата и  свежа тема  Yellow HeartBlue HeartYellow HeartBlue Heart

Посрещам септември с минус 4 см от талия и ханш и 5 килограма надолу.
На хранителен режим от месец и половина, а фитнес от месец.
С малки крачки към прогрес. Дано Господ ми даде сила и търпение! Simple Smile

# 4
еййй, браво Hug
малки, малки, не са много малки Trophy

стартирам месеца от 66

# 5
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Херц, мерси за новата тема!
Китайска капка, браво!Страхотен резултат!
Херц, на 59 имаме среща.
Сега тръгвам към залата и ще направя цяло тяло, а след нея директно отивам в друга зала за спининг.
Сьомгата добре ми се отразява-61.6, обаче вчера пих кола без захар.Не бях пила газирано от години, но ще гледам да е инцидентно.
Днес храната ще е бъркани яйца с бри и авокадо.18 часа фаст.
Хубава седмица, момичета!

# 6
  • София
Хоп и аз тук.
Херц Heartpulse
Днес пътувам за последната почивка и след седмица се връщам отново към режим и тренировки.
Положението е зле след лятото, надявам се с ОМАД бързо да вляза във форма.

# 7
Отчитам 1 седмица модификация на японско чудо. Минус 3 кг. Доволна съм и продължавам още една седмица.

# 8
отчитам поредни грамове до целта
когато пътувам с метрото, слушам клипчета, за да се нахъсвам за фаст

# 9
  • София
Благодаря за новата тема!
И аз тук, продължавам от 57 кг., цел 54. Вчера направихме принудителен фаст, след 8 часово пътуване от София до Гърция-Касандра с 8 месечно бебе....Направо не знаех къде се намирам вечерта. Успех на всички ни!

# 10
Добър ден. Вчера се завърнаха от 10 дневна екскурзия. Разбира се имаше много ядене и пиене Grinning, но и голямо ходене. Качила съм кило и половина. Няколко месеца свалях едни 3 кг, а за нула време ги понаваксах, не е ли нечестно?!?! Imp
От утре влизам в релси!

# 11
За жалост малко човек да се отпусне и си личи, поне при мен всичко много бързо се случва особено на почивка.
Отчитам един тегав фастинг. Едва държах без храна. На инат издържах, де.

# 12
фаста вчера как мина, даже и не огладнях
днес фрий, НВД, от утре изненадваща командировка, пак пиене и ядене

# 13
При мен броени дни не се отразяват видимо, както казвате от една почивка или от сорта. Но цяло лято си намирах оправдание за мързел в жегата, а липсата на движение за месеци наред вече си прави видима разлика... аз дори и разходките бях минимизирала, какво остава за по-сериозно раздвижване, към което и без това хич не подхождах сериозно и преди това. Сега хептен зле. И си личи.
Толкова отпусната не съм бивала от години, иначе така на око не съм качила много, един размер някъде като гледам по дрехите. Обаче... бухта Grinning
Взех си няколко вида ластици да се чекна с тях из къщи, ще има да си свикваме и с тях тепърва. Кандърдисвам се чат-пат и за по-съществена бройка клекове, ама толкова удобно ги "забравям"... Grinning Не са ми трудни, ама някакси не успявам да ги направя приоритет и да си ги правя редовно, не и за дълго.
Сега съм си казала че това е резил дори пред мене си и че не бива така. В момент на умопомрачение си поръчах от тия кантари дето уж мерят и смятат проценти мазнини, кокали и там каквото има Grinning Тия дни го очаквам. Ако хептен спра да пиша, значи се срамувам в ъгъла Joy Имам подозрения че няма хич да ми хареса какво ще ми изкара като съотношения.
Никога не ми е било важно точно колко килограма тежа, но сега съм наумила тия проценти да следя, а дано да ме мотивира повече да се постегна. Знам че не са от най-точните, но за ориентир и тенденция все ще ми върши някаква работа. На тия години не е хич добре да се губи мускул, че и трудно се наваксва после...

# 14
Не че не можеш да се стегнеш с ластици и домашни тренировки, но в залата има една мотивираща атмосфера. Накъдето и да погледнеш - всички тренират. И хора всякакви, млади, стари, кифли, нормални, зрели. Някой тренират с мисъл, други пъхтят безумно, но цялата атмосфера е много спортна и има една цялост в една правилна посока.

Аз да допълня към виртуалното ни дневниче, че за този период в който съм режимна, чувствам, че и мисленето ми се е променило. Сега най-голямото ми удоволствие е умерено топло капучино Heart Не мисля за сладки неща, студени бири и разни пици, пасти и пособни. Не ги допускам като вариант за глезотийка. И вече не ми липсват, не се чувствам сякаш се лишавам. Благодарна съм, че усилията в някакъв момент се отплащат на човек.
Друг кеф, който си доставям е много добре охладени плодове - диня и пъпеш. За моя режим са в червения сектор, но и прекаления светец и Богу не е драг. Blush

Общи условия

Активация на акаунт