ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 275
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
И аз гледам предаването с интерес. Днес, обаче, много се изложих. Освирепях и изядох много забранени неща за вечеря, може би защото тези дни не виждах резултат и се обезверих, а точно това не трябва да правя.

# 46
60 санта талия не съм имала и на 48 кг )
като студентка - всяка сутрин баничка с боза, обяд и вечеря в стол номер 4, който го знае, знае и какво сме яли Laughing
кг бяха 52
като студент в жан-виденовата зима, се заклевам в дипломата си, един дебел нямаше останал в цял студентски град след оня февруари
за 76454332 път….  не знаете какво е истински глад
и да!!! дебели сме от храна и презадоволяване
сега баница само на нова година и сирни заговезни съм си разрешила
с Дез сме наборчета

# 47
До структура си е това с талията, със сигурност не съм била хърбава, просто съм с повечко извивки по мен. Но и нищо излишно нямах, факт. Въпреки безбройните филии, намазани с каквото има и съответно изядени, понеже друго няма.
И ходехме пеша, много и навсякъде. От целия поток не знам дали имаше повече от 2-3 собственици на коли, другите масово си разнасяхме трътките пешеходно по габровските баири, пътувахме с автобуси или влакове до родните си места и това също го броя за упражнения че включваше разнасяне на огромни пътни чанти Grinning
52кг само в лошо здраве съм бивала, надявам се никога да не падна до такова тегло че дори като ученичка ми "стоеше" страховито. Те ми се виждаха ребрата през тениската, това съвсем сериозно го казвам. На 3 пъти повече години не ща и да си представям какво би било, плюя си в пазвата и се кръстя просто Joy
Сега и храната наистина ни е лесна и сме твърде задоволени с нея, и движението нищо общо няма, масово сме седнали по сума часове на ден без да станем през тях.
Не е при всички, естествено, но при една голяма част.

# 48
52 кг зависи на каква височина. Аз се харесвам много слаба. Сега съм 56 и не се възприемам.

# 49
166 съм, но съм тип пясъчен часовник и с едри и широки кости - не ми "стоят" добре малко кила и никога не са ми. Сестра ми е може би 163 но с много фина структура, имахме период на горе-долу едни килограми но супер различно ни стояха. На мен спокойно можех и още няколко да сложа, а тя изглеждаше и си беше пухкава даже. Да сме били и двете може би 55-56кг или не много над това. На мен са ми малко толкова, на когото са му много да си се бори за по-малко.

# 50
Олеее, жан виденовата зима и студентство..... прекосявахме пеш Русе, за да не даваме пари за билети. Бях 57 кг/170 см, но си имах коремче.
В понеделник ще се тегля да видя как ще започна седмица.  Вчера цял ден бях на овесени ядки, чия и кисело мляко, толкова работа имах . Вечерята  само салата.  Като цяло обаче  не очаквам големи минуси, че сина е тук и се готви редовно.

# 51
Аз бях ученичка въпросната зима в средното, в друг град... да кажем че тогавашното затягане на колани едва ли някой да го забрави освен ако не е бил съвсем малко дете. Викам да не слабеем баш по този метод че хич не е хубаво Grinning

# 52
А някои помним и Лукановата зима..... Не мислиш за кг, за ИР, за диети, за въглехидрати - понякога ядеш каквото има - циганска баница, макарони със сол и олио, ако нещо успееш да купиш правиш импровизации - пълнени чушки с кълцани кренвириши - получи се. Ама като си млад, друг метаболизъм, не се отразяваше много на килограмите.

# 53
От нея, за щастие, са ми по-бегли спомените. Аз си бях дете. Помня, разбира се, че си беше страшно нямане на каквото се сетиш. Но на такава възраст по-различно се възприемат нещата, със сигурност е било много по-травмиращо за родителите ни, опитващи се да ни изхранят. Но наистина се ядеще буквално каквото намериш и то с радост че си намерил... Дано не се стига пак до такова положение, диетите са сетна грижа тогава.

# 54
  • София
Аз смъкнах едни килограми и вече по- трудно вървят надолу. Не смятам калории,  но сладко и хляб съм свела до минимум.  От яйцата ми става тежко, от бананите имам киселини независимо как ги ям. Най   ми е лесно да си приготвя нещо с чия, овесени ядки и мляко и да съм на работа. 
Всеки понеделник се тегля, ще видим как ще започна новата седмица.
Димис, мъжът ми има алергия към банани и бразилски орехи 🤣. Как ги разви нямам представа.

# 55
Reunion  за мъжете не искам да коментирам.  ММ как отслабна,  пребори ИР, задържа килограмите незнам.  Каквото ядеше той, това и аз. Е, той отслабна,  аз - не. Къде е справедливостта?

# 56
  • София
Няма. Климактериумът е кофти много.

# 57
Димис, метаболизмът при мъжете е друг.
ММ само като намали консумацията на хляб (не го и изключил) и за няма и 10 дена “спихна” и се фитна.
От другия понеделник започват постите, иска ми се поне две- три седмици да изключа месото, Во да не е за светка на протеина, нито пък ми се иска да карам основно на яйца и скир/ извара.

Давайте идеи къде да черпя вдъхновение за вегетарианско хранене с добър процент протеини, моля. 🤗

# 58
Баба ми много спазваше пости. И хич не е смятала протеините. Ама други бяха времената. Сряда и петък винаги ядеше постно ядене,  дори да не са пости. И аз се замислих за тези пости. Ама ще видя дали ще ми стигне волята.

# 59
Освен яйца и не знам риби някави ядат ли се, друго с такива количества и качества протеин няма какво. Гъби и бобови, освен млечните, но там ти е ясно че не е същото и трябва по повече. Което пък повлича и доста въглехидрати също дето са в тях и малко по-трудно излизат сметките. Не че е невъзможно, разбира се, просто по-сложно.

Мъжете... На тях просто ми иде да им кажа да се засрамят колко по-лесно свалят от нас Grinning Имат повече мускул, нямат флуктуации в хормоните, в повечето случаи сомо мързел може да ги спре да отслабват.

Общи условия

Активация на акаунт