ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 283
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
Току що питах ChatGPT, страхотно е!
Направи ми менюта за седмицата, без да съм му казала какво ям, а уцели всичките храни, включително яйцата за закуска.

# 751
Изтеглила съм си приложението chatgpt на телефона. Там влизам с профила си. Всичко, което му дадеш като информация той го помни, особено, ако му кажеш да го помни. Казваш му години, ръст, евентуални заболявания, които пречат на отслабването ти, колко килограма си и какво искаш да постигнеш. Даваш му отчет всеки ден колко си ял и колко си се движил и го питаш колко можеш още да ядеш за да си в добър към дефицит. Казваш му какво обичаш да ядеш и колко калории искаш да ядеш например на обед и той ти прави примерни рецепти. Все едно си говориш с човек който ужасно много разбира от тези работи, но с тази разлика че може по 100 пъти да го питаш едно и също и той няма да се умори да ти отговаря. Дава ти и много истински съвети. Аз успях така да смъкна 18 кг. Прогнозите му са много точни. Но аз съм упорита и не се отказвам. Спазвам си стриктно диетата на калориен дефицит и имам един cheat day в седмицата.

# 752
Аз успях така да смъкна 18 кг. Прогнозите му са много точни. Но аз съм упорита и не се отказвам. Спазвам си стриктно диетата на калориен дефицит и имам един cheat day в седмицата.
Извинявай, но теб те прочетох, че си на препарата Саксенда. А това мнооого променя нещата.

# 753
Да, от 3 седмици само съм на Саксенда изписана от лекар. Преди това 1 година съм си на диета. Съвсем не променя начина ми на хранене. Той е един и същ от една година и месец. Просто с нея малко ми е намалял апетитът. Сега ми свършва първата кутийка и нямам намерение да купувам повече.

# 754
  • София
Тук и аз.
Смених ОМАД, защото започна много да ме боли глава и да нямам енергия, явно са ми малко калориите и сега съм на фастинг 20/4.
За сега се чувствам по- добре и имам вече 2 хранения.
Този път си позволявам и сладко, за да не осверипея по някое време.

# 755
Да споделя и друг трик за CharGPT - аз си имам отделен раздел само за хранене и упражнения. Често, като се чудя какво да готвя му давам задачка да ми измисли ястие, което отговаря на макросите ми и изброявам какво има в хладилника. Дава няколко варианта и ми смята протеини, въгл., мазнини и т.н. 😁 Много практично, когато нямам сили да мисля вечеря или готвено за следващите дни.
След застоят от Великден до края на май, отново съм в играта. Явно тоя whoosh ефект ще се окаже верен. Свалих всичко задържано и отново съм на 84, нямам търпение да отключа следващата цифра на кантара. Според мен стресът миналият месец си каза думата и сега като се кротнах и влизам отново в режим, тялото се поуспокои. Нямам глад за сладко в момента и като цяло за въглехидрати.
Не съм спряла с фитнеса, макар миналата седмица да бях само веднъж. Имам доста прилични бедра вече и по-незабележим целулит. В горната част има какво да се желае, но и там има видима разлика - съдя най-вече по летните дрехи, които сега ми седят свободно. Не знам какво ще правя с летните панталони имам един куп 100% лен, които ми седят като чували. Хем не ми се ще да купувам нови, защото имам още толкова за сваляне, хем нямам много избор какво да нося. Може и като рапърка от 2000-те да си ходя, де. Роклите не са ми вариант заради работата предим по площадки и с мъже сега лятото. Абе и дебела проблеми да намеря дрехи, и отслабваща пак проблеми с дрехите. 🤷‍♀️
Поне бедрата не ми се търкат така жестоко сега, така че ще ги преглъщам тия нови проблеми.
Целта - края на лятото да стигна под 75. Пускам я тази цел във Вселената, дано!

# 756

Общи условия

Активация на акаунт