ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 299
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Последните 20 дни вървя бавно, но славно надолу. -3кг общо, но 2 бяха ваканционни, и май задържана вода. Целта ми за следващите 12 дни са още 2-3кг.
Искаше ми се да съм свалила всичко за юни, но не стана.
Може би юли вече ще съм в оптимална за мен форма. После ще се работи  за задържане.

На тялото му трябва изненада. Спрях с фастовете с които съм свикнала и работят. Закусвам 2 варени яйца, но чак към 9-10. Събуждах се гладна след Испания, там го обърнах на вакханалия в кафето на ъгъла, и много сладко ядях. Ще закусвам още 2 седмици, и пак ще започна с ежедневни фастове.

# 721
На мен днес ластиците ми дойдоха.
Вече ходя всеки ден на фитнес, но вчера прекалих и днес реших да пропусна, че едва мърдам. Намерих упражнения с ластици в ютюб, но ако някой може да ми препоръча изпробвани клипове, ще се радвам.
Иначе вкъщи ще карам верлоергометъра, колкото и да го мразя. Искам да мога да ходя по два пъти на ден във фитнеса- сутрин силови, следобед кардио, но нямам това време, освен ако не ходя по нощите, та мъжът ми напълно да превърти. Май принудително ще сменя инструкторката, защото графикът ми се промени вече и нейните часове няма да са ми удобни. Сега пък не е доволна, че свалям бързо, а аз още дори не съм минала на режим. Да кажем, че един ден успявам, на другия не толкова. Щяла съм всичко да върна. Как пък след две раждания, след всяко от които свалих над 30 кг., без тренировки дори (нямам увиснала кожа), нищо не върнах. Чак сега се случи това с рязкото напълняване.
Да питам още нещо. За целулит масажите ли са най- ефективни? Вкъщи имам вендузи, но все не успявам да стигна до тях.
Поръчах си и Elancyl My Coach Лосион против целулит. Някой пробвал ли го е?

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 12:31 от Forest rain

# 722
Целулитът се повлиява невероятно много от хранене. Млечни + пшеница= дунавски вълни. За себе си говоря. Който мре за млечни и не му правят нищо- браво на тях. На мен  пъпки ми правят, изобщо трагедия пълна.
Кардио може и навън в терен, не е нужно да е във зала.

Сега (преди час и нещо) бях навън за 10км в паузата (работя от къщи). След малко (15мин) силова за горна част (пак в къщи) със свободни тежести.
Крачките ми досега са 11 614, изразходени калории 1294. Представете си какво е без тичане, и работа на стол.
Ако не вали ще ида на разходка.

# 723
На мен днес ластиците ми дойдоха.
Вече ходя всеки ден на фитнес, но вчера прекалих и днес реших да пропусна, че едва мърдам. Намерих упражнения с ластици в ютюб, но ако някой може да ми препоръча изпробвани клипове, ще се радвам.
Иначе вкъщи ще карам верлоергометъра, колкото и да го мразя. Искам да мога да ходя по два пъти на ден във фитнеса- сутрин силови, следобед кардио, но нямам това време, освен ако не ходя по нощите, та мъжът ми напълно да превърти. Май принудително ще сменя инструкторката, защото графикът ми се промени вече и нейните часове няма да са ми удобни. Сега пък не е доволна, че свалям бързо, а аз още дори не съм минала на режим. Да кажем, че един ден успявам, на другия не толкова. Щяла съм всичко да върна. Как пък след две раждания, след всяко от които свалих над 30 кг., без тренировки дори (нямам увиснала кожа), нищо не върнах. Чак сега се случи това с рязкото напълняване.
Да питам още нещо. За целулит масажите ли са най- ефективни? Вкъщи имам вендузи, но все не успявам да стигна до тях.
Поръчах си и Elancyl My Coach Лосион против целулит. Някой пробвал ли го е?

Пробвайте ексфолиант с кафе и кокосово масло. Кафето, което по принцип се хвърля след като се направи еспресо, се смесва с кокосово масло и става нещо като тъмно кафяв крем. Ако се прави предварително, трябва да се съхранява в хладилник и да се вади малко преди да се ползва. И да не помогне, поне кожата става доста гладка и мека.

# 724
  • Пловдив
За целулит съм забелязала няколко инфлуенсърки в Инстаграм как всеки ден се търкат с едни широки четки .
 Дори и слаба ,винаги съм имала на краката .Сега нямам никакъв .Просто преди не пиех вода ,а сега пия над 1.5л. на ден .Млечните не ми влияят ,но се изпъпчих яко от ленено семе .Докато разбера от какво е ,изключих  витамините .Спрях лененото  преди седмица(1 месец си слагах в закуската)  и засега само рамената и деколтето се върнаха по старо му . Чакам и лицето да се изчисти .

# 725
Ексфоалиация с ръкавица от сурова коприна, вместо скраб (така не цапаш банята). Подобрява кръвообръщението.

# 726
И аз отслабвам. Много съм доволна.

# 727
битката с целулита би трябвало да върви отвътре навън
да бориш причината, не резултата
никоа не съм имала целулит, само философствам

# 728
Аз не знам какво го предизвиква при мен. Имам сериозен проблем с пиенето на вода. Сега се насилвам да пия. Преди карах по цял ден без вода.

# 729
  • Пловдив
По същия начин недолюбвах водата .Стартирах с 600мл. за работа и още толкова вкъщи .След месец постоянство става навик .Бенефитът от водата е осезаем навсякъде  -тегло ,кожа ,целулит ,енергия .

# 730
Винаги съм пила много вода и винаги съм имала целулит.
Херц вече не я харесвам.  Как спокойно каза, че няма целулит.

# 731
Ще пробвам с вендузи и ако не стане, ще отида на масажи.

# 732
Аз никога не съм пила вода... сега се опитвам да се науча, пия някакви чайове и вода с лимон... просто никога не ми се пие вода и ако съм жадна пия газирани без захар.
Целулит нямам и никога не съм имала, но според мен освен генетичен фактор е и факта че винаги съм спортувала доста , че съм вегетариянка ( не заради липсата на месо, а заради наличието на много много зеленчуци) и килограмите ми не са били много.

Обаче, много близка приятелка работи в клиника където антицелулитните процедури са ежедневие. Каза че много помагат, но трябва да се съчетаят със спорт и здравословно хранене иначе ефекта заминава за месеци.

# 733
на народните танци тренера ни прави вир вода за един час подскачане и забелязвам по-гладка кожа навсякъде,
сауна-ефект и пак работи отвътре навън
Съни, Laughing ген е, върви с шкембе и нисък ръст : lol:

щях да започвам моно мин седмица, но нещо ми падна имунитете, а от моното съвсем се срива
нов месец - нов късмет, не съм била на моно скоро

# 734
И на народните танци ставам вир вода, и на водната аеробика ми излиза душата. Общо 5 пъти седмично.  Сега разглеждам спининг колела, за да включа и спининг у дома. И все съм си дебела.

Общи условия

Активация на акаунт