ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 118

• 51 268
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата, Херци! Кога стигнахме до 118- та поред?

Втора седмица съм по ски ваканции със семейството (и приятели), като отчитам за голямо постижение факта, че след три годишно прекъсване отново се върнах на пистите. Голям кеф е! Като- въпреки дългата пауза, но благодарение на тренировки и редовна мобилност, се справям добре, пу- пу.
Храната не я следя особено, освен, че се старая на всяко хранене да имам добро количество протеин.

Прибираме се следващата седмица и планът е да започвам силови тренировки- 3 пъти седмично, през останалото време- йога/ мобилност и увеличавам разстоянието на ежедневното ходене.

Нищо не спазвам, не тренирам, взимам се в ръце, че започнах да се търкалям вече.

Това и с очите си да го видя, няма да го повярвам. Grinning

# 16
Така както имах малък - отново стартово положение,не става при мен не работи нищо вече,яко ограничения,спорт,ходене и нищо
Колко ходене и колко спорт?
И аз едно време си мислех, че тренирам и се ограничавам, тук  в една от темите ми начукваха канчето, че малко ям и "претренирам". 🤦♀😂
На работа попаднах на точните хора, споделих, умряха от смях с моите "тренировки" + хранене на мъж изпълняващ тежък физически труд, и ме вкараха в пътя 💪, за което съм им безкрайно благодарна.
Та така.
Започвам деня с лате и кроасан в Starbucks, но дечурлигата летят за пролетна ваканция и съм изпращачка.
Правя глупости и си знам защо имам кила отгоре. Като се стопли ще е по-лесно.
Май месец ще се включа в предизвикателството на Шкода за 30 000 крачки на ден. Сега в тъмница и -12°С абсурд. И краставица в Лидл има повече движение от мен.
Ами ходя по около 7000-8000 и повече крачки на ден,тичам около 3км 2-3пъти седмично ,не закусвам пия кафе с мляко.
Обядвам към 2-3ч понякога не вечерям ,не ям млечни мн рядко скир с 1сл чия и малко пасирани малини и мн малко банан.Хляб,сладко не ям ориз и картофи също.

# 17
8000 крачки са нищо, абсолютно нищо
ако правиш 18000, може да ги отчетеш като много
3 км. 3 пъти седмично бягане е просто за раздвижване

банан ядеш защото?

# 18
Мдаа, 18к крачки мога да потвърдя че ми падаше гащата като ги правех редовно Grinning
А това кафе с мляко на Ягодката имам чувството че от години го приказваме, но тя си продължава да си твърди че е била на фаст и че фастовете не работят при нея.

# 19
Не е чувство, natka, поне от 4 години се дъвче това мляко, което може да е 100 мл, ама може и 800 да е, никой не знае, включително и тя самата.

# 20
Ами ходя по около 7000-8000 и повече крачки на ден,тичам около 3км 2-3пъти седмично ,не закусвам пия кафе с мляко.
Обядвам към 2-3ч понякога не вечерям ,не ям млечни мн рядко скир с 1сл чия и малко пасирани малини и мн малко банан.Хляб,сладко не ям ориз и картофи също.
Права е Бубанка, с най-добри чувства казвам, че това е нищо.
Вдигни крачките на 12 500 дневен минимум, + 5×8км тичане на седмица. Без банани и мляко в кафето.
Само това ли правиш? А тренировки няма ли?
След 4 седмици отчети резултат.

Теди, предизвикателството на Шкода е вътрешнофирмено, не е официално. Не съм техен служител, но ще го пробвам за себе си, хареса ми.

Стоплило се е, около 0°С. Прибирам се и излизам да тичам малко. Работя от 13:30, щи оползотворя светлата част на деня.

# 21
аз съм в една група от 15на жени, в която пишем кой какво и колко ял и какво спортувал - моето наистина ограничено (!!!) хранене е толкова колкото две други жени изяждат за ден и пак не се чувствам особено нахранена, а те твърдят, че не гладуват и им вярвам - просто аз ям много; и килограмите ни са различни - всички са между 10 и 20 кг. по-леки от мен
мисля от началото на март да намаля още малко храната - да видим какво ще се получи, защото свалих около 6-7 кг. и спрях, а ме чакат още толкова

тази седмица съм без кантар и режим "през просото" - панталонът не ми стяга, но правя по поне 15 000 крачки - мястото си струва похапването на всичко традиционно

# 22
На всеки представата за "яко ограничения" е различна. Хем и Шарпи много пъти е показвала какво и колко яде тя и стои на 50 кила. Но не, дори след тия показани угощения, тя рече че ще пробва така... ама и през уикендите ли пак на режим, другите спазват ли режим и в края на седмицата? А след колко време може човек вече са яде нормално че то само глад не става?

# 23
8000 крачки са нищо, абсолютно нищо
ако правиш 18000, може да ги отчетеш като много
3 км. 3 пъти седмично бягане е просто за раздвижване

банан ядеш защото?
Банан много много рядко,сега имах загнил и го добавих към чията със скир.
Крачки нямам възможност да правя повече на ден.
Как успявате по 18000 на ден?
Аз ходя на работа с автобус,слизам две спирки по-рано,ходя пеша,не ползвам асансьор,винаги по стълби,разхождам кучето по два пъти на ден,но нямам физическото време за толкова много крачки.
Освен “мойто”мляко в кафето да е препъни камъчето.
Резултата от кортизола нищо не показа

# 24
Постепенно свикваме на ново "нормално".
В миналото злоупотребявах с ядки и тахан, вече не се и сещам за тях.
Знам, че не трябва да пипам хляб и млечни, оризът не ми е проблем. Отводнява ме и засища за часове напред.
До април трябва да видя 50кг, после да ги задържа.

# 25
изхвърли изгнилия банан, няма да фалираш от това, но и няма да се самосаботираш

# 26
Постепенно свикваме на ново "нормално".
В миналото злоупотребявах с ядки и тахан, вече не се и сещам за тях.
Знам, че не трябва да пипам хляб и млечни, оризът не ми е проблем. Отводнява ме и засища за часове напред.
До април трябва да видя 50кг, после да ги задържа.
Разбира се,но при мен нищо не дава резултат,затова е много демотивиращо.
Ето вече 3 седмици,а почти никакъв резултат

# 27
колко точно е "почти никакъв резултат" и при какъв ръст и изходно тегло?

# 28
Аз като правех по толкова крачки, повечето бяха на работа - имах период с по 15-18к ежедневно. Това няма как да стане в свободното време, кой има толкова време ей така да се разхожда? То затова и никой не разчита само от ходене да отслабне. Иначе си е хубаво да шава човек на често по цял ден а не да се заседява, спор няма. Аз качвам ако ми отпадне това, не че е неочаквано.

# 29
колко точно е "почти никакъв резултат" и при какъв ръст и изходно тегло?
178см,бях около 73кг и за 4г без промяна в хранене,а напротив повече ходене качих постепенно 7кг,вече съм 80.2кг,свалих на 79кг като се ограничавах не закусвах,не вечерях една вечер и днес отново 80.2

Общи условия

Активация на акаунт