💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 535
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 75
Сани е много свежа, като е гримирана.

Ако един отпадне и другите ли изгарят, така разбрах..? Т.е , ако Виктория се откаже, всички ли ще отпаднат?
Не, душко, губят играта самите те, не могат да прескочат етап

# 76
Сани е много свежа, като е гримирана.

Ако един отпадне и другите ли изгарят, така разбрах..? Т.е , ако Виктория се откаже, всички ли ще отпаднат?
И аз това се чудя, но не мисля, че работи така играта 🤔

# 77
  • Sofia
Христо можеше да се сети, че е по-добре да остави последните точки на Арти.
Пак на Пепи дислексията. Ей сега "отличникът" ще ни скрие шапките. Не случайно е в групичка с Явор и Пепи.

Абсолютно! Чак не знам, как не се сети! Радка е жалка с тази дислексия. Ванката дали пак ще блесне?

# 78
Сега момичета, Ванката ще каже супер цитати, стихове, изучавал ги е в ПМГ Кюстендил...

.Петър- стратегия - да казва Ъ, Ю, Щ,  че  да не прави усуга на другите, а те да познаят буквите, а той накрая да блесне само, че с Ъ- сиптват чевеи на жена му

# 79
Ахххх този Петър!! Нали са му големи приятели, що да не им помогне с думата 😠

# 80
  • София
Ето го беее, геният блесна ...

# 81
Оф, Пепи схемаджията Joy Засега сметките му не излизат.

# 82
Думата верно ли беше "Извинявай Санче" или второто е негово вмъкване😂

# 83
Оф, като видях наконтената Виктория с тази чорлава коса ми става някак смешно😂

# 84
  • Където морето целува небето...
Сани и Вики се отказаха. Да видим сега как ще разпределят победителите. Дано КиА вземат залога.

# 85
  • София
Думата верно ли беше "Извинявай Санче" или второто е негово вмъкване😂
Само Извинявай, без Санче ..
Иван няма грам емпатия в него, как се подхилква, когато Сани говори за гадостите..

# 86
  • Където морето целува небето...
Подсказаха на Пепи за да изпревари Арти в точките ли? Или са му се паднали два жокера и някой първокласник е правил монтажа?

# 87
А Вовата/Галя с кой ще играят?

Като се откажат противниците, Петър печели служебно, но не се знае колко точки ще изкара. Затова го накараха да си доиграе играта, съответно жена му да страда, колкото е нужно, но не беше нужно. Може би по-правилно е да го питат "отказваш ли се или искаш да играеш сам? ".
Помня Викси, в едно изпитание- катерене по бански, противникът и се отказа, но тя искаше да си завърши , май тя беше?

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 22:23 от Pepina_n3

# 88
Трябваше мъжете да са в коритата, сигурна съм че на втори кръг вече нямаше да има мъже😁

# 89
  • ГО
Много удобен жребий с кого да играят Радина и Петър. 99% бях сигурна, че Виктория и Саня ще се откажат. Трябваше г-н Дислексов да играе с Арти. Да го видим щеше ли да вземе и точка.
Много почва да намирисва това нагласяне.

Общи условия

Активация на акаунт