💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 034
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Хубаво беше всичко, но явно много е рано и не можаха чак да скачат от кеф. Тя си е малко скована дори и в това, докато той повече се радваше. Този сезон е бутане, помагане и все пак всичко е на запис, можеха малко да скрият, видяхме за сала.

# 2 551
Може пък спойлера да е верен пък. Не знам с колко седмици напред са снимали това което гледаме сега. 👀🤔

# 2 552
На мен ми е малко съмнителна бременността на Викси. Не се отрази на теста, гинекологът е казал, че трябва да се провери накъде ще тръгне. Е, някъде може да тръгне? Мисля, че е много рано и не могат да кажат със сигурност дали е бременна, но за всеки случай я спират от игрите.

# 2 553
  • София

Един за друг (11.05.2023)

Сезон 4 Епизод 37

# 2 554
Това сигурно е обсъждано преди, но ровейки се из фейсбук видях, че Викси е сестра на някаква фолк певица - Десита, пише, че била известна.

Страшно си приличат двете 🙂

И из фейса на певицата, имаше споделени (преди години) 2 клипа на Арти, явно са били колеги в Пайнера.

Арти ми е толкова свестен, грам не го свързвам с Пайнер, ама явно е имал такъв период 😆

# 2 555
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много, ама много съм разочарована от Криси и Арти! Как пък не успяха да го наредят този елементарен пъзел! Не го очаквах от тях. От Виктория и Явор не съм изненадана, те си бяха глупави и в "Максимал"-а, а Явор отпадна и в Сървайвър на суперлесен пъзел /Кулите на Ханой/. И направо ми се струва абсурдно подобни хора, които са се проваляли на болшинството от игрите, да спечелят формата. КиА също се провалят в последните три седмици, но поне допреди това бяха измежду най-силните двойки.
Браво на ДиХ и ДиГ, въпреки че Дечитата като се замотаха още на сала, реших че и те няма да се справят.
Габи: "Не знам друг начин да се спрем, освен да се блъснем в пОТона." Grinning
Радвам се за Викси и Жоро, дано всичко е наред с бременността и спойлерът не е верен!

# 2 556
  • София
Това сигурно е обсъждано преди, но ровейки се из фейсбук видях, че Викси е сестра на някаква фолк певица - Десита, пише, че била известна.

Страшно си приличат двете 🙂

И из фейса на певицата, имаше споделени (преди години) 2 клипа на Арти, явно са били колеги в Пайнера.

Арти ми е толкова свестен, грам не го свързвам с Пайнер, ама явно е имал такъв период 😆
Коментирали сме го. Не се познават от Пайнер (предполагам), Десита е в странична компания. На Арти съм чувала 1 песен и е в стил Криско по това време. В клипа Граната на заден фон има и три Ергенки - Айлин, Кристина и Гергана.
Сега Десита не знам как се развива, не е моята музика, но преди да стане певица  беше сладурана, засичала съм я из ютюб. Участваше и във видеа на Филяка, а той е сред близките приятели на Арти. Спекулирам, но всички те са от Бургас и покрай ютюб предполагам, че са се виждали или поне се знаят. Викси може и да не ги е познавала, а и тя е със собствено мнение, не мисля, че ѝ е повлияло. Те бяха в другия лагер в началото.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 02:51 от Niya-

# 2 557
  • Sofia
Имам усещането, че побутват Дечеви. От последните две-три седмици рязко задобряха и поумняха. Съмнявам се да са влезли във времето, изглеждаха много бавни и неориентирани. А още по-съмнително ми е, как посредственото Габчи, което се изненадва от всичко, се справи с пъзела. Липсва ми пустия таймер..
Браво на Димана и Ицо, и жалко за Арти и Криси. Явор и Виктория, няма да ги коментирам, там е ясно, липсва капацитет.
Дано с Викси всичко да е наред!

# 2 558
Тази вечер ли очакваме да си тръгне някоя двойка ?

# 2 559
Дечеви половин час сглобяваха пъзел от четири части на пода  и изведнъж сглобиха малкото сърце, да-да.

# 2 560
  • София
С теста за бременност беше доста нагласено. Викси уж го направи и заряза, а после съвсем случайно Жорката го намери и се оказа, че има бледа втора черта. Няма гинеколог, който да каже, че жената е в 3 г.с. Може примерно да каже, че е забременяла преди около 3 седмици, тоест реално да се води 5 г.с. Също така кой лекар ще се изцепи, че е още рано и да чакали да видят как ще се развият нещата. При бременността не е "тука има, тука нЕма". Да, може и да се случи нещо неприятно, но кой лекар ще се изрази по този начин, ако няма наистина реален проблем. Абе нещо скалъпена ми дойде цялата история, но ще видим.

# 2 561
  • софия
+1 към невярващите, че Дечеви влязоха във времето. Сега ще вземат и да спечелят, което е за предпочитане пред ЯиВ. Виктория е голяма лигла, не виждам как ще издържи, ако финалната игра пак е "горещо-студено".

# 2 562
Аз съм "за" помощ, ако в отделни игри се помага на различна двойка. Може малко да не им е стигнало и да са им дали победата. КиА ги оставиха след елиминация, ЯиВ им дадоха сумати пари, ВиГ да не говорим, само за Диманка и Ицо не се сещам.
 Много се зарадвах за Викси и Жорката, той ми беше много сладък. Викси му вика, че след 3 седмици пак са на преглед, той запомнил, че са в трета г.с. Grinning и при мен, на преглед за установяване на бременност в 6г.с. са ми казвали, че е рано и ще видим как ще се развие нататък. Това е нормално, за да не се разочароват, ако в 8-9г.с. липсват сърдечни пулсации, например. Дано спойлерите не са верни. Искрено се радваха и вълнуваха. Оправдавам Викси за емоциите и мен два пъти са ме били хормоните.

# 2 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за мен Дечетата бяха много бавни, как си взеха залога е загадка.
Виктория и Явор като залагаха по малко беше супер, сега се дразнят вече че другите действали стратегически.
Артьомови и аз се чудя какво им стана, бяха толкова добри и сега не става и не става.
Д и Х, са си най-заслужили победата, борят се от самото начало и почти винаги си взимат игрите, дано те да са победители.

# 2 564
  • До морето
Продукцията 4 сезона не се научиха да не взимат интервюта СЛЕД игрите. Вчера от на Виктория трагичната физиономия още в първата секунда стана ясно, че не са си взели играта. Нямаше нужда да ги гледаме. Можеше да спестят 15 минути ефирно време.

Общи условия

Активация на акаунт