💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 165 041
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Буркина Фасо
Продукцията 4 сезона не се научиха да не взимат интервюта СЛЕД игрите. Вчера от на Виктория трагичната физиономия още в първата секунда стана ясно, че не са си взели играта. Нямаше нужда да ги гледаме. Можеше да спестят 15 минути ефирно време.
на тях не им трябва да спестяват ефирно време. напротив - трябва да го увеличават колкото е на
конкуренцията. иначе съвсем спокойно може да направят предаване от 30-40 мин., но тогава пък ще ни е малко. Smiley

# 2 566
От трите двойки, които влязоха най не харесвам Данчо и Даяна, главно зареди него. И в техния сезон съм го казвала, той за мен си е абсолютен селски бек.

Относно побутането от продукцията на дадени двойки, как пък един път не написахте, че бутат Димана и Христо?
Големи конспиративни теории.....

# 2 567
Продукцията 4 сезона не се научиха да не взимат интервюта СЛЕД игрите. Вчера от на Виктория трагичната физиономия още в първата секунда стана ясно, че не са си взели играта. Нямаше нужда да ги гледаме. Можеше да спестят 15 минути ефирно време.
Продукцията не се научи да не допуска различни фалове вече пореден сезон, не знам дали не се усещат или нарочно се правят тези грешки...

# 2 568
  • ГО
Нито Дечитата, нито Даяна и Йордан влязоха във времето, ама айде.

Радвам се за Виктория и Георги, дано с бременността ѝ всичко да е наред!

Шошите… бях забравила колко е дразнещ тембърът на Гергана. 🤪

Врачувам, че до края на сезона ще станем свидетели и на предложение за брак. Ще видим. Много са ми изкуствени Виктория и Явор, определено не са един за друг, ама…

# 2 569
Следващата игра във водата ми се вижда опасна. Краката за закрепени, ако някой се нагълта с вода, докато потъва, как ще помагат?

# 2 570
Живи и здрави да са глезанчовците Викси и Жорко.Да си имат хубаво поколение.Но не смятам,че трябва да седят още в предаването,за какво..?
Това връщане на стари и позабравени двойки ми е като..няма достатъчно интерес с тези и чакай да вкараме старите да им покажат как се играе.И се спомена някак мимоходом ,че тази година не ги бива със залозите не се харесва на продукцията губене на малки суми.И тези "ветераните" точно като такива едно сериозно обясняват "това не правете,онова не правете.." .Един вид те са врели и кипели и дават акъл как се играе,като в детска градина ми беше.Хайде не детска ,но като в училище като дойдат нови ученици и старите пушки им обянсяват правилата на класа.Grinning

# 2 571
Относно побутането от продукцията на дадени двойки, как пък един път не написахте, че бутат Димана и Христо?
Големи конспиративни теории.....

На мен ми се стори, че ги бутнаха и тях на играта с колата, когато мислеха думата. Христо изреждаше някакви срички с Е, после Краси повтори Е-Д- и Христо се сети за думата Единство. Нали имаха слушалки да се чуват, а може и само така да е монтирано, но излезе като подсказка.

За Викси и бременността - нали като се остави теста да се гледа след повече от указаните минути се счита за невалиден. Поне я заведоха на преглед. Май спомена за кръвен тест, така че са й установили бременност, но не и пулс в такива ранни седмици. Не се радваше като Георги, изненадана беше повече. Имали са планове за сватба, за бебе не още. А клиповете им в мрежата са от преди предаването, не е бременна тогава. Не помня какъв й беше инстаграм профила да я видя там.

# 2 572
Е, нали Викси коментираше преди няколко епизода, че не била готова още за дете...

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 17:09 от monii

# 2 573
Тя е притеснена, абсолютно нормално. Сватба гласят другия месец, в национален ефир им дават притесненията, правене на тестове, ходене на преглед. И аз щях да съм със смесени чувства. Особено първия път трябва време за асимилиране.

# 2 574
  • София
Щом Викси качва клипове, тя е свикнала да е на показ. Сега може и да почне да снима за бременност, помагане на партньора, как ражда една "кифла".  Аз се радвам за тях, но не и като двойка.

# 2 575
Сигурно сега ще  излязат от предаването.Спойлера се оказа верен, само се надявам лошата част да не е вярна.

Защо не си ги коментирате спойлерите в темата за спойлери?

Доколкото виждам и други са писали подобно нещо като мен.Защо не "цитирате"  и тях,а само  мен?Лична нападка ли е това?ThinkingThinking

Всъщност като цяло това вече изобщо не е спойлер. Първо написаното от мен беше за това че Викси е бременна и това по никакъв начин не е спойлер за отпадане на участник или нещо такова. Второ лошата новина, е че го губи - и пак да повторя, това не е никакъв спойлер предвид факта, че ще останат до края като гости все едно.

# 2 576
  • На морето!
Не мен сезонът ми става страшно скучен вече и не гледам. От вас се информирам какво се случва.

# 2 577
  • София
Много се зарадвах за Викси и Жоро и стискам палци всичко да е наред. Сватба, бебе, все прекрасни неща. 😊
Правилно бяха оставени в къщата, все пак това е събитие и за ЕзД, досега не се беше случвало за 4 сезона, да имаме доказана бременност по време на самото предаване. А и те са свежи и всички ги харесват и с тях ще е по-приятна атмосферата в къщата. 😊

Радвам се, че видях отново Данчо и Даянка, които ми бяха фаворити в сезон 3. На шошитата също се зарадвах. Бяха много силна двойка, особено тя.

Арти и Криси с поредна загуба. Не знам какво им става, ама вече не виждам как ще изплуват... Изгубиха се нещо след изгонването на Радина и Петър. Все едно гледам друга двойка.

Браво на Христо и добре, че послуша жена си за залога. Тази двойка от началото на сезона е най-силно представящата се. И те имаха своите слаби моменти като всички други, но кардинално са с най-много добри и постоянни добри представяния. И също така не са били спасявани от продукцията, нито са им давани пари, които не са техни.

Габка отново спечели залога. Вече май така трябва да пиша, защото Габи е във вихъра си и буквално мъкне двойката напред. Преобрази се и тя, сякаш Радина и Петър по някакъв начин ги задушаваха и сега без тях тя буквално блести във всяка една игра.

Явор и Вики бяха пълна трагедия и във водата и на пъзела. Арти и Криси поне се справиха бързо във водата.
Учудих се, че Вики и от вода има страх. От какво няма всъщност? На пъзели е ясно, че са зле. Видя се и в Сървайвър и в Максимал. Явор пак и вмени вина обаче. Защо така трепери тази жена покрай Явор? Доста токсична връзка е от това което виждам на малкия екран, не знам, дано бъркам и да са щастливи, ама...

# 2 578
Щом Викси качва клипове, тя е свикнала да е на показ. Сега може и да почне да снима за бременност, помагане на партньора, как ражда една "кифла".  Аз се радвам за тях, но не и като двойка.
Радвам се за тях, но според мен като двойка не ги виждам. Той е много търпелив и си я търпи.

# 2 579
  • By the sea
Същият си е и Жоро, той я търпи, тя него. Миналата седмица на играта с пренасянето на предмети, той я мяташе по едно време и мноого истеряса, буча, крещя, докато тя си бършеше носа и плачеше. На мен ми се стори, че й капеше кръв от носа, а може и да й се е размазало червилото, не се разбра. Кифльо и кифличка. Мен ме забавляват много и хубаво, че ги оставиха.

Общи условия

Активация на акаунт