💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 950
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 850
Миналата седмица не беше редно КиА да отпаднат, защото Георги и Викси отпаднаха.

# 2 851
Като гледам играта утре- финалисти ще са май Дечитата и Д и Х.

# 2 852
  • Пловдив
Пффф... за първи път били получили втори шанс. Едната трета от парите на Криси и Арти въобще не бяха шанс, а?

Еее, пак изпитание с височина. Нарочно ли избират такива игри, при които Кристина се срива, да му се не види...
Мдааа всичко е сценарий за съжаление,нищо чудно да спечелят финала.
Много бързо забравиха че ако не бяха парите на А и К които прибраха към сметката си сега щяха да са на последно място,но бързо се забравя.

# 2 853
Ето защо ги спасиха и днеска ВиЯ...Аман вечеееее!!!

Ауу играта ще е скучна утре, Криси пак ще реве и вероятно ще се откаже. Но все пак ще съм доволна от представянето им, останаха докрай и играха достойно! 🤗

# 2 854
Сега разбирам защо оставиха ВиЯ - за шоуто, за да може да й предложи брак в следващия епизод. Готвят ги за победители.

# 2 855
Беше предсказуемо и очаквано да стане така, след като взеха половината пари на КиА, вместо да отпаднат тогава. За съжаление финала ще е такъв :
1.Виктория и Явор
2.Димана и Христо
3.Габриела и Десислав
4.Кристина и Арти

# 2 856
  • София
Много бързо забравиха че ако не бяха парите на А и К които прибраха към сметката си сега щяха да са на последно място,но бързо се забравя.
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000... Имам чувството, че цялото предаване се е нагласило към момента с пръстена утре, всичко е подготвено отдавна и с цената на всичко ги държат..

# 2 857
  • на село
Ако и тук сложат нагласен победители като в ХК, направо ми се отщява.

# 2 858
  • Велико Търново
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000...
Само че същите тези 17000 трябва и да се извадят, което означава, че Виктория и Явор щяха да са с 57 хил.

# 2 859
Айде пак оправдания от Явор, с метрото от Сердика до Цариградско шосе е 20-25 мин., с кола е доста повече в трафика. Ама той нали си е тъп, явно нещо е объркал. Дано днес последните си отидат.
да ,но по едно време стана много тъмно и може да не е имало трафик. Нали никога зрителят не знае колко е часа в Нова телевизия?
Явор има право, в час пик, може с метрото да е по-бързо.

# 2 860
А Викси и Жоро нали щеше да седят до финала във вилата, къде изчезнаха (извинявам се, ако са дали в началото, почнах епизода от 20 мин някъде)?

# 2 861
  • София
Готина игра, искам и аз. Забавно и динамично. Но тези развалиха кефа с това метро. Няма такава гадна двойка, сори. Външно и вътрешно.

# 2 862
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000... Имам чувството, че цялото предаване се е нагласило към момента с пръстена утре, всичко е подготвено отдавна и с цената на всичко ги държат..

Тука нещо математиката куца Grinning

# 2 863
Я вижте Сани каква хубавица е била...

# 2 864
  • Брюксел / София
Според мен, утре ще е най-извратеното предложение за брак! Нищо романтично и вълнуващо не виждам. Не мисля, че точно за това е мечтала Виктория. Всъщност, ако иска брак на всяка цена, ще е щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт