💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 950
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000...
Само че същите тези 17000 трябва и да се извадят, което означава, че Виктория и Явор щяха да са с 57 хил.
Така е, но пак няма да са последни, това искам да кажа... КиА са с 54000

Много бързо забравиха че ако не бяха парите на А и К които прибраха към сметката си сега щяха да са на последно място,но бързо се забравя.
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000... Имам чувството, че цялото предаване се е нагласило към момента с пръстена утре, всичко е подготвено отдавна и с цената на всичко ги държат..

Тука нещо математиката куца Grinning
? Т.е...

# 2 866
А Викси и Жоро нали щеше да седят до финала във вилата, къде изчезнаха (извинявам се, ако са дали в началото, почнах епизода от 20 мин някъде)?
Изведнъж прецениха, че ако са вътре ще са морална подкрепа на другите🙄

# 2 867
А Викси и Жоро нали щеше да седят до финала във вилата, къде изчезнаха (извинявам се, ако са дали в началото, почнах епизода от 20 мин някъде)?

По принцип истината, е че за съжаление бебето е загубено, но се радвам, че нищо от това не споменаха.

# 2 868
  • Велико Търново
Скрит текст:
Мнее, пак нямаше да са на последно място, ВиЯ имаха 74000, а КиА 54000, ако прибавим 17000-колкото им взеха, КиА щяха да са с 71000...
Само че същите тези 17000 трябва и да се извадят, което означава, че Виктория и Явор щяха да са с 57 хил.
Така е, но пак няма да са последни, това искам да кажа... КиА са с 54000
Те сега са с 54, ама нали като им се прибавят 17-те, ще станат със 71 хиляди?
Т.е. ако не беше тази "трансакция", положението щеше да е различно - Кристина и Артьом щяха да са със 71 хил., а Виктория и Явор - с 57.
Та... ето това ѝ е "куцото" на тая математика.

# 2 869
  • София
Офф..моя е грешката, така е, смятам двустранно..хаха

# 2 870
Според мен, утре ще е най-извратеното предложение за брак! Нищо романтично и вълнуващо не виждам. Не мисля, че точно за това е мечтала Виктория. Всъщност, ако иска брак на всяка цена, ще е щастлива.
Мечтала е за сватба в Нова телевизия пред българския народ.

# 2 871
Много неприятни са двамцата ВиЯ, ще ме е много яд, ако спечелят.

# 2 872
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ

не знам колко е вярно но чета че Викси е бременна и за това явно ги няма
те ги даваха в първите 10 минути

# 2 873
  • София
Все ми е тая кой ще спечели, но само да не са Виктория и Явор.

# 2 874
Очевадно е, че ЯиВ ще се разделят след предаването. Явката е навлякъл овчата кожа и прави комплименти на жена си пред камерите, но вътрешно кипи. Не са те двойката-пример “Един за друг”.

# 2 875
  • Велико Търново
Ами те в предаването го показаха, тук се писа. Това е известно вече.

# 2 876
Беше предсказуемо и очаквано да стане така, след като взеха половината пари на КиА, вместо да отпаднат тогава. За съжаление финала ще е такъв :
1.Виктория и Явор
2.Димана и Христо
3.Габриела и Десислав
4.Кристина и Арти
Дано да грешиш ,най-вече за първото място на ВиЯ, достатъчен   клоунски цирк ще е предложението ,мисля че им е достатъчно  ,но наглостта им едва ли  ще си запре само с това.

# 2 877
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Ами те в предаването го показаха, тук се писа. Това е известно вече.

за първи път гледам това предаване така че ми е ново

# 2 878
  • София
Беше предсказуемо и очаквано да стане така, след като взеха половината пари на КиА, вместо да отпаднат тогава. За съжаление финала ще е такъв :
1.Виктория и Явор
2.Димана и Христо
3.Габриела и Десислав
4.Кристина и Арти
Защо да отпадат тогава, те спечелиха. Можеше наградата им като супердвойка да е да изпратят К и А на номинации и да излетят. Тогава, ако не си бяха взели играта за спасение, щяха да ги изгонят.

Аз бих предпочел да ми вземат виртуалните пари, отколкото да има риск да си отида. Ако спечелят, тогава ще ги мислят парите.

# 2 879

По принцип истината, е че за съжаление бебето е загубено, но се радвам, че нищо от това не споменаха.
По време на престоя са го загубили и затова си излязоха, ако правилно разбирам? Защото бяха усмихнати, не им се личеше нищо.

Общи условия

Активация на акаунт