💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 923
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Велико Търново
Целта е да няма падане. Станислава изрично го каза в началото - ако жената или и двамата паднат, играта се счита за изгубена.

# 3 016
  • ГО
Падането си е падане. Няма значение, че се е качила обратно.
Както и да е.
Утре Пламен и Елена. Нееееее!!!!!
🤮🤮🤮

# 3 017
Благодаря, че пишете, ще ми липсва обсъждането, нищо че гледам на запис Simple Smile много се радвам за КиА, нямах много надежди за тях. А ДиХ са машини, все повече се доказват.

# 3 018
Водещата си го каза, че ВиЯ са загубили играта, заради падането.

# 3 019
На Пламен и Елена не им ли беше горе долу подарена победата от една друга двойка? Защо са извикали тях а не реалните победители?

# 3 020
Ще бъде много емоционален финалния епизод. Супер!

# 3 021
  • Велико Търново
Финалният епизод няма да е утре, в събота ще бъде.

# 3 022
Приех вече, че всички ще ги гледаме на финала...утре ще е емоционален епизод! Още на трейлъра се разчувствах и аз 🥺 💞

# 3 023
Какъв ще е, какъв ще е? Grinning

# 3 024
Какъв ще е, какъв ще е? Grinning
Ще си ходят по къщите и ще се виждат с близките и семействата си

# 3 025
ДиХ искам да спечелят ,няма по заслужили от тях в този сезон, без да са били пред телевизора , вземат си  игрите, обичат се ,има хармония между тях. Второ и трето място за КиА  или  ГиД без значение кои ще са 2ри и 3ти,  а В иЯ да ходят да се женят , макар че едва ли ще се случи. Не искам да съм много лоша, но много фалшиви ,и те ,и цирка , който разиграват.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 23:23 от Narida

# 3 026
Ехее, не очаквах. Май досега само видеозаписи са им пускали, не помня да са си ходили. Наистина много ще се разчувства е всички Simple Smile

# 3 027
Падането си е падане. Няма значение, че се е качила обратно.
Както и да е.
Утре Пламен и Елена. Нееееее!!!!!
🤮🤮🤮

Да, те се държаха отвратително и въобще не заслужаваха победителите да си разделят наградата с тях! Но те живееха в Англия тогава, най-вероятно не могат просто ей така да дойдат, може би затова тях връщат…

# 3 028
До сега винаги роднините са влизали,странно че сега ще ги пускат извън вилата.Тази година имам чувството че сценарист е Тупарев.Простотия след простотия.
Пламен 🤢
Искра са си в Англия,нормално да не могат/искат да дойдат.

# 3 029
  • София
Че ВиЯ са зле-зле са, но защо екипа взима драгият зрител за балък и го настройва още повече срещу тях.. И това не само днес, а през целият сезон. Последните две игри бяха капака и вече тенджерата е пред експлодиране..
Опитват да им изрисуват вежди, но им извадиха очите...

Тази дето си е изгубила баланса в рекламата ли е победителка от първия сезон...🙄

Общи условия

Активация на акаунт