💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 890
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 120
  • на село
Не ми казвайте, че това го дават от 20.00ч Cold Sweat

На кого е нужно!?

Погледнах само Габи и Дечи и стига.
Да бяха си дали финала, още ме е яд,че няма да го гледам Angry

# 3 121
  • Където морето целува небето...
Ето какво ще дават. Сега ще ни преразкажат какво сме видели до тук.

# 3 122
Страшен пълнеж...толкова по-добре до бяха дали финала днеска!! Пуу глупава програма

# 3 123
Изолацията води до такива емоции. Странно, но факт. Всички ти стават мили.
И не, не съм била в затвора. Joy Но бях в болница, изолирана среда. Ставаш "приятел" с хора в твоето положение и обичаш всички. И всички те обичат.. ако си късметлия. Wink
Изолацията води до такива "екстремности".
Пп Преди не разбирах хората в такава среда как се заобичват. Е, вече ги разбирам. Пп Пу пу дано не ви/ми се налага.

# 3 124
  • София
Мъжете не са ходили в казарма..там за каква изолация става въпрос...и мачкане и да не са с любимия човек и близките да идват на свиждане чат-пат за около час.Нищо не знаят за изолацията. Това тука е един ол инклузив и хахо-хихи..

# 3 125
Изолацията има различни измерения.
Не защитавам никого, но да не се налага да си изолиран. Съзнанието се променя, уж си ти, но не съвсем. Странно е.
Пп Казармата е друга бира. И там много хора изпращяха. Всичко се изтърпява, но това не означава, че си го изтърпял. Просто си намерил твоя си начин.
Пп Мразя да се сочи казармата като начин за търпение и каляване. Казармата си беше една гавра. Който не е ходил в истинска казарма, той не знае какво е.
Щото и тогава имаше и едно и друго. И хубаво и лошо. И не всички бяха калени, някои просто научиха, че връзките помагат навсякъде, а други, че ще теглят до откат.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:23 от Джаста Праста

# 3 126
  • София
О, естествено, аз не оспорвам. Тук най-много им липсват децата, защото са много малки..

# 3 127
О, не. Всички се изкараха много набожни...на Виктория особено й повярвах.

# 3 128
Бях забравила на Симона пренавития смях, много изкуствено се смее някак, преекспонирано

# 3 129
И всъщност е много хубава жена, когато не се смее. Има много хубави зъби и с удоволствие ги показва, но усмивката някак не я разкрасява, а напротив.

# 3 130
Стана ми тъпо , че Надеждата първа си отиде , а щеше да е готино да се задържат още малко .

П.с. Изключително глупав и излишен епизод !

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:56 от Butterfly:3

# 3 131
Ицо: "Няма кой да ме подстрижЕ " 😂😂😂😂

# 3 132
А! Къде бяха Сани и Ваньо? Не ги видях да изказват пожелания 😱

# 3 133
колко време запълниха...за играта няма да има време

# 3 134
А! Къде бяха Сани и Ваньо? Не ги видях да изказват пожелания 😱
Имаше ги. Явно сте изпуснали .

Общи условия

Активация на акаунт