💖 Един за друг 💖 Сезон 4, Тема 2

• 164 889
  • 3 337
  •   1
Отговори
# 3 135
А! Къде бяха Сани и Ваньо? Не ги видях да изказват пожелания 😱
Имаше ги. Явно сте изпуснали .
Ааа добре, успокоих се 😂😂

# 3 136
  • София
колко време запълниха...за играта няма да има време
Днес няма игра..

# 3 137
Сезоните ще са!

# 3 138
Ясно 4сезона перфектна за Я и В. Ужас. 🙅‍♀️🤬

# 3 139
3 часа загубено време. Спокойно можеха и без този епизод да минат.Стаси и на финала ще кърти със стайлинг 💃🏼

# 3 140
Станислава изглежда потресаващо на финала, като клоун излязъл от цирка!

А финалната игра така и никога не я смениха...

# 3 141
Е не!!! RageRageRage
Тая игра.
Ако и следващия сезон продължават така! Sad

# 3 142
На мен играта ми харесва, обаче както казах КиА нямат шансове, за ГиД съм на кантар. Христо и Димана според мен са най-издръжливи и ще се справят!

# 3 143
  • София
Даа..
Но е леко променено условието, ще са само прегърнати, а мин.сезон трябваше и постоянно да се целуват. Не можеха да дишат. Освен, ако към края на играта не го въведат и това условие.

# 3 144
  • София
Като за финал Станислава са я докарали досущ като клоун. Rolling Eyes
Играта обаче е сезоните. Виждам Криси и Габи като двете, които няма да се справят. Виктория и Димана са по-държеливи.

# 3 145
Алоо продуцентите!! Измислете нещо ново вече! На хората им писна от тая игра.

# 3 146
Криси и Габи са просто много слаби, ще измръзнат бързо

# 3 147
  • Асеновград
Оф тая смотана игра.. не е като за финал според мен. А на Стаси тоалет, прическа и грим направо онемях като ги видях..😂 Но пък тя е много готин човек и е цветна и щом това и е стила и така се чувства добре няма лошо.
Утре залагам на Димана и Христо, Виктория мрази да и се мокри лицето, а Габи и Криси физически са слабички и може би няма да издържат. Въпреки че това е игра на воля отвсякъде. Може би Криси ще пуснат предпоследни.. предположения.😅

# 3 148
  • Брюксел / София
Досадно е, че играта за финал е скука и нещо, което вече сме гледали. Никакво въображение няма продукцията. Можеха нещо по-интересно да измислят. Не мога да предвидя коя от жените би отпаднала: може би Габи, К и Д са страшно амбициозни, ще държат до дупка. За В и Я е тази игра, но зависи от В - може да има страх от вода Wink От мъжете ДечИ и Христо също ме съмняват като издръжливост. Я  и А ще стоят до дупка. Ще видим…

# 3 149
Този сезон е пълна подигравка,толкова ли е трудно да измислят друга игра за 4 двойки?Хич няма да гледам как се мъчат утре,това си е мазохизъм.

Общи условия

Активация на акаунт